Hármas sex? (beszélgetés)
Ne sírj kislány,minden május tovaszáll.. .:-)
Szép álmokat kedves :-)
elolvasom a verseidet és könnybelábad a szemem, máris homályosan látok. :D
álmos vagyok
Jó éjt! :)
A tiedet én szeretném :-)...
A tiedet éjt szeretném :-)...
A virág az enyémet is :D
Még nem láttam. Mindjárt olvasom.
Köszi :-)A "Virág elhomályosítja " szépségem ":-)Láttad már az ujonnan felrakott verseim, kedves?
"És én is szép vagyok,szép vagyok ":-)Legfeljebb nem mindenkinek teteszem :-):-)
Jók a képek! A fiúk aranyosak, a nagylányod csodaszép! :)no meg te is! :)
Az is nagyon jó lenne. Majd előtte visszatérünk rá. :)
Méghogy csunya vagy? De a gyerekeid megcsodáltam :-)Le a kalappal :-):-)
Jól írtad,én csak tájékoztatlak :-)lehet, akkor megyek Pestre még messze van..
Hallottátok felraktam a kis családomról képet
Nem vidámpark állatkert.Vagy vidámparkot írtam?Hát akkor tiszta zakkant vagyok.Állatkert a délelőtti program.Nem lenne jó talizni ott?Hmmm?
A cirkuszba a két fiamnak az ovi fizeti.Ja tényleg akkor csak három gyereket viszek
Nnah,akkor gyűjtsd a píízet :-)mellette a vídámpark is:-)
A cirkusz 15-kor délután 3-kor lesz.Elvileg.De pontosat akkor tudnék mondani.
Viszont úgy néz ki megyünk május elején az ovival a pesti állatkertbe .Oda jöhetnétek.Úgy néz ki az összes gyerekem ott lesz ugyanis ovival felmegyünk reggel indulunk kb délelőtt közepére leszünk fent és a délutáni cirkuszi előadásig ami 5-kor lesz elviléeg addig a mellette lévő állatkertbe mehetünk múlatni az időt.Na milyen ötlet????
Igen de ha vonattal megyünk töredékéért el tudunk menni mintha kocsival mennénk.szinte fillérekért.Mert 3 gyereknél már 90%-os jegyem van.De nekem 4 van.szóval szinte ingyen.
Hahóóóó fent vannak a képek a kicsi lánykámról nincs de majd később róla is teszek fel
.
Én nem ilyen pályaudvaros dologra gondoltam, hanem valami kényelmesebb, kellemesebbre, neked közelebbire. Nem tudom Verocska, tudod e strandra vinni a gyerekeidet? Pl. a nyáron Cserkeszőlő egy hétvégén. Oda jöhetne Rudid is, legalább vigyázna a gyerekekre még mi dumcsizunk. :D Mindenkire ráférne egy kis lazulás. A többiek is biztos megtudják oldani a kis kiruccanást, bár nem mindenkit tudok, hogy az ország melyik részén él.
Úgy tudom, van kocsitok ís.. .
Igazán köszönöm Virágocska :-)Hálám :-) A mentéshez érintsd meg újra
Ha a Délibe, vagy a keletibe jönnétek, akkor mozgólépcsőzhetnétek. Nekem meg kellemesen telne az az 1-1.5 óra, amíg átszállok.:)
Csak olyat ami vonattal könnyen megközelíthető
Az nekem nem jó mert a négy gyerekkel még sose földalattiztam és egyedül nem is merem vállalni mert az ajtók túl gyorsan záródnak.
Gyerekek gyerekek!Látom benne lennétek.a pályaudvart azért tudom javasolni mert én ha megyek 4 gyerekkel megyek mert imádnak vonatozni és mozgólépcsőzni.Ha egyedül mennék úgy érezném hogy kivételezek magammal.Mondjuk én nem imádok mozgólépcsőzni:))))))
Lelkiismeretfurdalásom lenne.És mivel a nyugatiba a legegyszerűbb eljutni nemúgy mint Mezőkeresztesre dewikém.
ezért javasoltam azt a helyet.Ha tudsz plastic a nyugati közelébe olcsó finom kajáldát akkor mehetünk oda is de lehetőség szerint legyen mozgásterük.Szóval ügyi légy.))))))))))))))
Javasolnám a Déli, vagy Keleti Pályaudvart, oda én is járok.:)
Csak neked, csak most, megkapod a kettőt. :)
okés!
Mikor menjünk? Mi lesz a menü? :D
További ajánlott fórumok: