Harmadik babát tervezünk (beszélgetés)
Beszedem. Három lehetséges mellékhatást olvastam, szedtem össze a netről, a véleményekből; fejfájást, esetleg kisebb cisztát, illetve a petefészek stimulálás hatására ikreket.:-)))
Az biztos, hogy nagyon szeretnénk harmadikat, az egész család. Ha így lehet csak, hát legyen!
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Köszönöm szépen a véleményeket a bogyóimmal kapcsolatban, főleg a bátorításokat, tegnap este sikerült döntenem.
A 34. héten vagyok. Jelenleg Angliában élek, itt nincs olyan hőség, mint otthon, de azért néha itt is vannak gondjaink a hőmérséklettel. Alapból bírom a meleget, de ez nedves, páradús meleg, ez gyilkos tud lenni.
Igen, a kölkecskék már nagyon várják :))
Milyen tanár vagy?
Persze dolgozom. Nagyon vágyom a harmadik babára, de persze természetesen vissza szeretnék menni utána dolgozni is.
Te dolgozol?
Melózol, vagy otthon vagy?
Mesélsz? Milyen terveid vannak?
Az idősebbik Székely? Őszinte leszek nekem is lennének terveim csak inkább azért izgulok, hogy kifutok az időből:-(
Sajnos én sem gondoltam, hogy a stressz okozhat ilyet, de ezek szerint igen. Bár mostanában próbálok magamra figyelni.
Sziasztok!
Megjöttem, csak el kellett tűnnöm melózni. Na a kimerültség és a stressz nlam is jelen van, de nem is gondoltam, hogy ez gond lehet. Pont azért is szeretnénk harmadikat mert annyi, de annyi tervem van, nem akarok az iróasztal mögül nyugdíjba vonulni. :-))
Keriné! Én Székely Péterhez tartozom ( a vörös :-)), de anno akinél szűltem ( Bodnár Béla) ha jól tudom, nem prektizál.
Nem semmi!
És még a mi óraszámunkat akarják tovább növelni...
Nem tudják, hogy milyen stresszel és munkával jár már így is.
Sziasztok!
Mi is nehezebben hoztuk össze a harmadikat, de végül sikerült, ne adjátok fel!
Az első rögtön összejött, a másodikat kicsit későbbre terveztük, mint ahogy jött,de harmadik egy évvel később születik majd, mint eredetileg szerettük volna.
Nekem hormon-gondjaim lehettek, olyan furán is jött meg a mensim sokáig. De amúgy is minden bajom volt - szerintem, mindez pszichésen a nagy megterhelés és az éjjeli ne-alvások miatt. Közben lett egy sikertelen terhességem is. Amint kicsit felszabadultam,és pihentnek és egészségesnek éreztem magam, azonnal teherbe estem. Július végére várom a 3. fiamat :)
Nálatok nem lehetnek ilyen gondok?
Köszönöm!
Lenne még egy kérdésem. Azoknak, akiknek ovulációs problémái vannak/voltak, a menstruációja is rendszertelen? Vagy az nem törvényszerü?
Sziasztok!
Látom beindult kicsit a fórum :) Ez a Clostylbegit pontosan mire való?
Én Kiss Zoltánhoz járok magánrendelésre. Nála szültem a másodikat és nagyon meg voltam vele elégedve.
Te kihez tartozol a körzetben?