Harmadik babát tervezünk (beszélgetés)
Nem tervezzük, csak tervezem. Nagyon szerettem Magyarországon lakni, de egyre rosszabb. Szerintem. A férjemnek nagyon jó állása van, ez tart csak vissza. De meddig?..
Tényleg? Tervezitek? Hát, vannak előnyei, de komoly hátulütői is.
MI majd hazamegyünk - ha addig nem,akkor kb. 3 év múlva.
Olyan aranyos vagy! Minden gondolatodból az éppen szülni készülő kismamát olvasom! Én meg mit nem adnék azért, hogy kiköltözzünk!
Utálom ezt az angol időjárást!!! Nem az a baj,hogy esik, mikor az oviba megyünk, hanem az , hogy a hazaút felénél képes úgy kiderülni az ég, hogy lerohad rólunk a ruha, ha nem kezdünk vetkőzni... KOmolyan, csővázas hátizsákkal kéne járnom az oviba, hogy a gyerekek kezét is fogni tudjam közben! (Nem azzal járok, de mire mindent bepakolok, olyan, mintha azzal járnék...).Nem bírná ki egyszer, hogy legalább hazáig essen egyfolytában???
Nem lesz semmi gond! Gondolom ilyenkor úgy érzik, kicsit kiesnek a szeretet kosarából.
Nem olyan pici már: 3,5 lesz augusztusban. Egyébként,fura, de ő várja a babát, eddig semmi ellenszenvet nem tapasztaltam, sőt! De persze, én is csak erre tudok gondolni, hogy ezt nem véletlenül csinálja épp most...
Örülök, ha használt. Én meg egyre rosszabbul vagyok.
Holnap nekem annyi...:-(((
Jó vásárlást!
Érdekesen reagálnak a gyerekek ilyenkor. Emlékszem, a nagyobbik lányom úgy csinált, mintha észre sem venné, mi készülődik. Mikor meg hazamentem a kórházból a kicsivel, nem volt hajlandó puszit adni nekem, ha hálóingben voltam. Ez így ment fél évig, mikor elszólta magát, hogy ez azért van, mert a kórházban is abban voltam.
Hány éves a pici fiad?
Köszi a tippet. Ettem talán egy kicsit segített, bár most úgy érzem hazamegyek legszívesebben lefeküdnék aludni. Sajnos nem tudok, mert szeretnénk a nagyobbik lánynak bicajt venni és szét akarok nézni.
Megjöttünk a faluból. Alapjában véve rendben vannak a fogaink, de azért lehetne még überelni...
Kelém pár napja meg van húzatva. Minden dologban, ami már nem volt gond, olyan kritikátlanul viselkedik...pl. a boltban égtem mint a rongy. Vagy mostanában rossz nézni, ahogy eszik, meg kivárni is nehéz, délben nem akar aludni, rászokott a hangoskodásra...Egy ideje már éjjel sem. Mintha direkt engem szívatna, hogy minél nehezebb dolgom legyen, ha megszületik a kicsi.:(((Most sem alszik még, pedig, tudom, hogy fáradt.
Egyél egy csokit! Hátha jobb kedved lesz tőle. Jobbat most nem tudok.:-S Nekem sem olyan stabil most a hangulatom, inkább lehangolt vagyok. Talán már azt érzem, hogy holnap, vagy holnapután indulhat a számolgatás. :-(
Sziasztok!
Én szerencsére ma nem dolgozom. Nálunk az eső még nem esik, de el van borulva, és szörnyen fúj a szél, ami miatt nem hűvös, inkább hideg van. Megyünk a lányokkal anyukámékhoz ebédelni, úgy ítéltem meg,hogy egy melegítő felső nem árthat. Mire megkaptam a kérdést; " De most már nem nyár van?":-)
Sziasztok!
rora1910: Én személy szerint dolgozom, de majd leesem a székről. Nagyon fáradt vagyok mostanában, ráadásul még az eső is esik. Tiszta depi.
Jó reggelt!
Ki mit csinál ma? (munka ezerrel?) Mi fogorvoshoz megyünk - csak ellenőrzésre, de jó messze van, jó kis túra lesz. Ráadásul nagyon változékony az idő, jól fel kell cuccolni majd.
Szép napot mindenkinek!
Köszi, már megszáradt. Holnaptól pakolgatok is bele :)
Teljes szívemből kívánom, hogy minden úgy legyen, ahogyan szeretnéd. A táska meg még biztosan megszárad. Vagy viszed szatyorba.:-)))
Kifelejtettem? Még csak most mostam ki a táskát, amiben lesz :)))
Remélem, spontán. Eddig is úgy volt, és egyelőre nem adódott semmi, ami ennek ellene mondana. Itt amúgy sem adják olyan könnyen a császárt - de mondjuk, nem is hiányzik. Remélem, nem lesz rá szükség.
Ne pánikolj! Legrosszabb esetben majd utánad viszik a kórházba azt a dolgot, amit kifelejtenél a csomagból. Tudod már, hogy spontán, vagy császárral fogsz-e szülni?
Igen, a 36.-on vagyok. MOst mosom ezerrel a babruhákat (folttalanítás meg minden), és most kezdek pánikolni, hogy még sehol sem tartok a kórházi csomaggal és a gyerekek felkészítésével.
szia!
Ha jól emlékszem, a 36. héten vagy. Igaz? Nagyon izgi, hát persze, hogy kíváncsi vagyok a fejleményekre.
De most mennem kell az oviba :) majd este jövök.
:) Szerintem is!! (Követtek)
Naná, hogy maradj! Mi meg majd követünk. :-))
Szia!
Én személy szerint még örülök is, ha maradsz. Szeretek a babás dolgokról beszélgetni.
Sziasztok!
Szorítok nektek nagyon!
(Nekünk is akkor jött össze, amikor eljutottam odáig, hogy ha így maradok, akkor is tudom élvezni az életet...Úgyhogy, hajrá!
Kicsit mások a gondjaim, mint nektek, azért maradhatok?
Én már a szülés körüli dolgokkal bajlódom, és nem szeretnék ezzel senkit szomorúvá tenni vagy ilyesmi. Bár fel lehet fogni biztatáskánt is:))
Nekem hormonlabort kért a dokim. Az az igazság, hogy mielőtt felkerestem, 4 hónapig kerestem az ovum napját teszttel, majd ovulációs mikroszkóppal, és nem mutatta ki egyik sem. Ezt mondtam el neki májusban, amikor a 11. napon voltam nála. Csinált ultrahangot is, ami alapján látott vmit készülődni a jobb oldalon, de hozzátette, nem tud nyilatkozni róla. A 3. napon kellett mennem a hormonlaborra, aminek az eredményét a 12. napon vittem el neki. A hormonjaim a határértéken belül voltak, és akkor a bal oldalon volt egy érő petesejtem, de nem elég nagy. Ez elég volt neki ahhoz, hogy lássa, ha meg is érik a petesejt, meg is termékenyül, akkor sincs ideje beágyazódni. Ezért írta fel a gyógyszert. A második napon kell elkezdenem, majd középidőben uh-ra mennem. A többit akkor beszéljük meg. Ő azon a véleményen van, hogy azokkal a vizsgálatokkal kell kezdeni, amelyik nem fájdalmas.:-) Nem tudom, hogy hanyadik gyógyszeres hónapban, de a páromat is elküldi vizsgálatra. A hormonlaborból sok mindent láthatnak.
Nem tudom. Én most ebben a hónapban hőmérőztem, úgyhogy azt biztos, hogy viszem a dokinak. Az első gyereknél is hőmérőznöm kellett és a következő hónapban felírta a gyógyszert.
Most csináltatok majd rákszűrést is abban meg úgyis benne van az ultrahang, úgyhogy ezek már meglesznek. Majd meglátjuk kell e még valami.
Nem tudjátok milyen vizsgálatokat csinálnak? Most ultrahangot kértek és utánna? Vérkép, vagy mi alapján írják fel a gyógyit?
További ajánlott fórumok: