Harmadik babát tervezünk (beszélgetés)
Mi is passzív házban gondolkodunk, egyenlőre egy Angliából hozatott mobilház van az új telkünkön, de mindenképp úgy akarjuk bővíteni, hogy végül öko legyen. Van is erről egy naplóm, ha gondolod olvass bele.
Gondoltam is Rád valamelyik nap, mert itt az sehogy nem kapok angol dugajt, úgy rendeltem kintről, ilyen rossz gépekről levágottakat, csak kevés volt :-)))
A bébi hogy van? Hogy fogják hívni? Amúgy a fiaidnak nagyon szép nevei vannak, nagyon tetszenek.
A férjem szombathelyi, én az Alföldről származom eredendően.
Nem, nem dolgozni jöttünk, de most már azért vagyunk itt végülis. A férjemnek itt volt doktori ösztöndíja. Azért kellett jönni - kalandos volt :). Aztén a doktori után maradtunk, mert otthon se koszt se kvártély - legalábbis nem saját, és még a munka is bizonytalan. Itt jobbak sokkal a férjem munkalehetőségei - és ha nem is a sajátunkban, hanem bérleményben lakunk, mégis külön bárki mástól. Most gyűjtögetünk egy otthoni passzívházra :)).
Nem fogsz kicsúszni az időből, hidd el. Közelebb van a megoldás, mint hinnéd. Ha jó a dokid, rögtön látni fogja. Valószínű, hogy neked is hormonlaborra kell elmenni, majd középidőben UH, és szerintem meg is lesz a megoldás. Sokszor ez is elég, hogy az ember lánya megnyugodjon, kezében tarthassa a megoldást, és jön is a baba. Teljesen hiszek abban, hogy minden az agyban dől el.
Türelmet hiába kívánnék, mert az ilyenkor egyáltalán nincs. Szerintem nem is baj! A tenni akarás visz előre!
Ez nagyon durva. Mármint a 8 oldal házi!
Ne izgulj, könnyebb lesz a megoldás, mint gondolnád! Ha nem tartod szemtelenségnek, megkérdezhetem, hány éves vagy?
Köszi aranyos vagy. Nagyon remélem, mert már azért annyira fiatal sem vagyok, hogy évekig húzhassam.
Az én lányom is kitűnő volt. Matekból 8 oldalt adtak fel házit, azért gondoltam, hogy szépen oldalanként elkezdjük, mert utána jön az olvasás, írás.
Igen most, ha elmúlik szaladok dokihoz és remélem fog tudni megoldást mondani.
Küldök nektek fény postával, jó? Nekünk sok termett :-))
Rora! Te itt Mo-on hova valósi vagy? Melózni költöztetek ki?
Csajok! Valaki megy még idén nyaralni? Merre terveztek?
Sziasztok!
Köszi jól! Megjött anyukám, hozott igazi finom magyar őszibarackot!!! Most azt nyakalom :).
Az én nagylányom is most megy másodikba. Mi csak minden nap olvasunk, az írást, matekot frissen gondoltam augusztusban. Kitűnő lett, mindig ezzel nyugtatom magam. Hamarabb nekem sem lenne kedvem leülni vele tanulni, az az igazság...
Ne izgulj. Engem a doki nyugtatott meg, illetve a szakmai segítsége. Ha jól emlékszem, jövő hónapban látogatod meg. Ha addig nem is, utána 2-3 hónapon belül sikerülni fog!!!
A vihar kivágta a baromfi udvar ajtaját is többek közt...Az 50 db. gyönyörű csirkénkből 14 maradt. Volt amelyiket a tető csapta agyon, de sajna volt amelyiket a kutyák kaptak el... Gyönyörű tanyasi csirkék voltak.
A múlt héten meg a nagy melegtől a nyulaink pusztultak sorra, előtte egy anya kecském a gidáival... hát elég rossz lapjárásunk van mostanában a gazdaságban.
Na de nem panaszkodni jöttem én ide, hanem drukkolni meg "babázni", úgyhogy hajrá!
Az igen! Az enyémek egyenlőre gondolni sem szoktak a sulira nem hogy gyakorolni. :-)) Gratulálok, szorgalmas csajaid vannak!
Ami meg az érzéseidet illeti: ne pánikolj, ha nem most hát majd a következő hónapban, nem? Időd mint a tenger! :-))
Igen most lesz másodikos és nem szeretném, ha nagyon kiesne.
Az legyen benned, hogy nemsoká elmúlnak a rosszulétes pillanatok és utána csak élvezned kell, hogy kismama vagy.
Én péntekre nem várom, de kezdek most is lelankadni, mert úgy érzem megfog jönni:-(
Semmi extra. A petrezselyemzöldet össze vágod apróra és egy gerizd reszelt fokhagymával belekevered egy nagy pohár tejfölbe. A sonkát kockára vágod és a megfőtt penne tésztára teszed őket, majd a tetejére füstölt sajtot reszelsz.
Nagyon finom.