Harmadik babát tervezünk (beszélgetés)
JÓ reggelt!
Itt a legtöbb helyen még nincs nyári szünet. Apának is csak ettől a héttől van - de az más, mert ő magánsuliban tanít. A fiam egyháziba jár, ott még van két hét a jelenlegivel együtt.
Ez nem lehetett semmi...én is be lettem volna kakkantva...
Én igyekszem minden nap itthon lenni a lányokkal. Medencézünk, sok játék, szomszédolás és hát névnapot várunk. Számoljuk, hogy mennyit kell még aludni addig? A nagynak 24-én, a kicsinek 26-án van a névnapja.
Hát, ez már nagyon izgalmas időszak! Nem mondták, hogy mikorra várható?
Igen a hétfői vihar nem volt semmi. Ráadásul minket útközben kapott el a kocsiban. Az orromig sem láttam, ráadásul még leállni sem tudtam. Azon csodálkoztam, hogy az autón nem látszik semmi, pedig úgy voltam vele, hogy biztosan szétverte a jég.
Amúgy ki, hogy a projektel:-)?
Boldog házassági évfordulót! És még jó sokat..! :-)))
Halihó!
Keriné! Nem csodálom, hogy elhavazódtál...amekkora vihar itt volt hétfőn...
Akik nem eme városban laknak azoknak mesélem, hogy hétfőn valami szupercella szerű égi képződmény szakadt ránk tornádó szerű széllel, jéggel és zúduló esővel.letemben ilyet még nem láttam, most meg sikerült tök egyedül, mobil szolgáltatás nélkül egy autóban átvészelnem. Mit ne mondjak be voltam... A belváros még most is "életkép csata után" stílusban nyomja.
Más! Nálatok hogy telik a gyerkőcöknek a nyári szünet? Angliában most is van suli???
Sziasztok Lányok!
Én is itt vagyok csak egy kicsit el voltam havazva.
Na, szóval. Mi a szombaton elmentünk a férjem egy új ismerőséékhez, egy román házaspárhoz. Nagyon jó fejek voltak, voltak ott is gyerekek, jól eljátszottak együtt. Vasárnap volt a 7. házassági évfordulónk, és azt terveztük, hogy elmegyünk megnézni egy szép angol kastélyt, de máshogy alakult a program. Délelőtt elég erős fájások jöttek rám. Tudtam, hogy csak jóslók, mert nem voltak annyira erősek, mint a szülési, és nem is sűrűsödtek , csak jöttek 10 percenként egész délelőtt. És a jellegük teljesen olyan volt, mint a szülési fájdalom. MInt mikor tágul az ember, és érzi s a gyerek fejét a csonjaiban, sőt...Aztán ez délutánra elmúlt. Viszont akkor már második napja nagyon lusti volt a kisbéka. Olyan helyzetekben sem akart mocorogni, amitől máskor mindig beindult egy időre. Nem azt mondom, hogy 2 napig nem mozdult meg, de épp csak annyira, hogy tudjam, hogy él. A kórházba betelefonáltunk, és azt mondták, menjünk. Bementünk, nagy nehezen beindították egy kicsit a kölket - állítólag nincs baja, rendesen ver a kicsi szíve.Azóta voltak aktívabb időszakai is, úgyhogy most én is nyugodtabb vagyok.
Most épp főzök, aztán uzsonna (ez a főétkezés, mert ilyenkor jön haza a nagyobbik fiadom az iskolából), de utána leszek. Velünk jó sok minden történt a hétvégén- majd mesélek:) (De még megvan a Bentlakóm) :)))
Szia!
Jó, hogy írtál. Nem rossz ötlet. Kérdés, hogy visszatérnek-e a lányok.
SZiasztok!
Sehol senki? Hova tűntetek?
Remélem mindenki jól van.
Arra gondoltam, hogy amíg csak tervben van a harmadik, addig beszélgethetnénk a már meglévő kettőről. :-)))
Már ha van kedvetek... Szép napot mindenkinek!
Van. igen, de én nem kockáztatnám meg önszántamból. De nem ritka, hogy a bébik megszületnek, mielőtt beérnének a kórházba. Nekünk is elmondták, mi a teendő, ha út közben ér a szülés, vagy, ha megszületik otthon vagy a kocsiban a baba.
És ott van olyan, hogy otthon szülés?
Ja, de nem úgy, mint otthon. Mehetsz privátba, de az megfizethetelen a mifélélnknek, pedig nem élünk rosszul.
Milyen érdekes ilyet olvasni. Mindíg mindenki azt hiszi, hogy külföldön kolbászból van a kerítés.... hát talán mégsem annyira tuti ott sem minden. Gondolom pénz kérdése ott is, nem?
Ma voltunk a kórházban, ahol valószínű szülök. Hát, nem volt túl meghitt - főleg, amiket még mondtak róla: hogy netán a váróban is vajúdhatok, ha sok lesz a szülő nő...De itt legalább van orvos, a másik nyugisabb hely, de ha baj van, akkor pakolnak a mentőbe, és hoznak át ide, mert ott nincsenek csak szülésznők - az 20 perc. És vannak helyzetek, amikor nincs 20 perc...
Szia Gabicika!
Örülök én is, hogy csatlakoztál:-)
Reméljük minél hamarabb összejön mindenkinek.-)
Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem, de sokfelé kellett a hétvégén menni.
Nálunk is két lányka van, de reménykedem a harmadik kisfiú lesz. Bár ha nem az sem baj:-)
Szia!! Hát csak gyere! Itt már vannak eredmények, jó, ha csatlakozol :))!
Sziasztok mindenki!
Végre hétvége!!!
A témához csatlakozva: nekünk egy fiú és egy lány van, úgyhogy ha tartani akarjuk a mérleget akkor nálunk ikreknek kellene jönni. :-)))
Nekem meg két lányom van. Szerintem, mi meg ilyet tudunk.:-)
Kisfiú :) Mi csak ilyent tudunk :D. Én leszek az "egy boszorka".
Akkor beszéld meg a pocaklakóddal, hogy 20. után érkezzen.:-)
Kislány, vagy kisfiú lesz?
Helyes. Rendben lesz minden, meglátod :)
Mi tegnap beszéltünk a születésről, hogy fájni fog a pocakom és kórházba kell mennem. Ők meg itthon maradnak valakivel - csak kicsit nehéz minden eshetőségre felkészíteni őket, mert még magam sem tudom, mikor, kire hagyhatom őket. Nyolcadikáig elég sima ügy, és 20-ától is. De a kettő közt, még az is lehet, hogy sehová sem tudom őket tenni, hanem jönnek velem...(király lenne...://)
További ajánlott fórumok: