Hajvasalás (beszélgetés)
Ha használsz rendszeresen hővédő,simító krémet vagy folyadékot mellé,akkor elvileg nem lehet baj-kivéve ha szőkített,vékonyszálú stb a hajad.
Bár-bocs h ezt mondom-de feltételezem,h nem használsz ilyesmit,mert akkor nem kéne naponta kivasalni a hajad,mert tartaná a simaságát....
Örülök,h sikerült.:)
A göndörítőt nekünk nem kell használni, de azért jó,h az is van.
Nekem mindkettő van, a GAMA-t használom, a Remingtont ki sm botottam még(karira kaptam). nagyon jó a GAMA, a másikról csak hallomásból tdom,hogy az is nagyon profi.
Sikerült venned valamelyiket?
ha uazt a csajt láttuk,akkor tudni kell,h ő egy Mo-n nem bevizsgált cuccot kent a hajára+szőkített is volt!!
6%os oxival festett hajon még alkalmazható,erősebb oxi esetén nem használható!Ez pont olyan,mint a dauer,én lebeszélek mindenkit róla aki erősebben világosíttatja a haját!
Én is ki lennék akadva,mert évek óta növesztem.
Szegény csajszi sírógörcsöt kapott. Mondta a riporter,hogy,amit ő hozott kintről, azt az afrikai négerek hajának kiegyenesítésére használják, és az ő hajának bizonyára ez erős volt (ezek szerint nem is kicsit).
Köszike baba:)))
BUÉK mindenkinek!
Húúú, most vettem meg az eggyik legjobb márkát (itt kinnt ez számit a legjobbnak;)
CHI a márkája...az ára húzós volt, de megéri, nem roncsolja a hajat.
Tegnap leteszteltem...sirály nagyon!:)) Iszonyat happy vagyok :DDD
Csillag nagyon klassz lett a hajam. :)
A koncert szuper volt, igazi profizmust láttam!!! (én mindíg megyek ha nem síelni vagyunk ebben az időben).
A Remingtont nem tudom be lehet e cserélni,majd újévben megkérdezem a boltban.
BÚÉK mindenkinek!!!
Lizzyke, örülök, hogy neked is bevált. Képzeld, a hajad MINDIG ilyen fényes lesz, és nem csak közvetlen vasalás után :-)
A Remingtont nem tudod becserélni valamire?
A kencét szerintem is használd csak el, ártai nem árthat!
Jó szórakozást a koncerten!
Csillag tényleg nagyon jó a GAMA! Holnap megyek Demjén koncertre az Arénába, előtte vasalok,mint a kisangyal.(Nem mintha valaki ott rám lenne kíváncsi :)).Ne bánd a pár ezrest, az ideje sokkal többe kerül néha az embernek.
Lehet,hogy ezekhez az ionizálós vasalókhoz nem is kellene márhővédő kence,de ha már vettem elhasználom.
Képzeljétek és megvettem magamnak ezt, erre katam karira egy Remingtont,ami tö, ionos, tömör kerámiás, turimalinos, stb és ugyanennyit tud. Most ott lapul a szekrényben.
Csillag,lehet te írtad,hogy sokkal fényesebb lett a hajad. Az enyém is, pedig eddig csak 1x vasaltam ki vele.
Amit az en hajamon hasznaltak, az talan masabb valami lehetett, mert nekem nem lett egyaltalan szaraz tole a hajam. Mar 2 ev telt el azota, mar csak a legvege "maradt" olyan egyenesitett, de az meg mindig sokkal szebb es fenyesebb, mint a "sajatom". Nekem tobb, mint 1 evig sima volt a hajam, de ebben az is szerepet jatszik, hogy a tovetol kb. 10-12 cm-tol kezd hullamosodni, de erosen. Ilyen hajat!...
Kar, hogy itthon nem forgalmazzak azt a szert, mert szerintem a fodraszok is es a vendegeik is szeretnek. (Az ara miatt nem kell megijedni, eleve kulfoldon dragabb a fodrasz, mint itthon.)
További ajánlott fórumok:
- Nagyon törik a hajam a sok hajvasalástól.Van megoldás?
- Heti 3-4 hajvasalás mennyire károsítja a hajat?
- Károsítja a hajat a hajvasalás?
- Ha nincs itthon hővédő spray, akkor használhatok-e hajolajat hajvasalás előtt?
- Napi szintű hajvasalás, megfelelő hajápolás mellett (hővédő, balzsam, hajvégápoló) nagyon károsítja a hajat?
- Hogyan szokjak le a hajvasalásról? Régen göndör hajam volt mostanra sajnos elvesztette igazi göndörségét a hajam. Nektek mi vált be?