Hajvasalás (beszélgetés)

2007. aug. 26. 13:21

Sziasztok! A hajam egyenesítésével én is sokat bajlódom, mert alapvetően hullámos (ami eddig nem is zavart) de most új frizut vágattam amihez elengedhetetlen a vasalás. Először hővédő krémet (L'oréal Studio HotLiss) használtam, de kb 2 naponta kellett mosnom a hajam mert a töve zsírosodni kezdett.Szóval elkezdtem bújni a dm-et és rátaláltam egy hővédő spray-re.(név szerint Schwarzkopf got2b straight on) Felhívtam a fodrászomat és azt mondta hogy ha valami jó akkor a Schwarzkopf biztosan, szóval meg is vettem. 1500 ft körül volt tehát nem is olyan vészesen drága és hatásos is. Tuti ami tuti rendszeresen használok Fructis regeneráló hajpakolást és a hajvégeimmel nincs problémám szóval vasalás után mindig szép a hajam, csak az a bajom hogy nem tart sokáig.

Nemrég a L'oréal professionel oldalán olvastam egy bizonyos X-tenso nevű termékről ami 8-12 hetes egyenességet biztosít és csak L'oréal professionel fodrászatokban csinálják. Most ezt szeretném kipróbálni csak félek, hogy tönkreteszi a hajamat. Valaki hallott már erről, vagy csináltatott ilyet? Esetleg más tartós hajegyenesítést ami nem olyan káros mint amiket hallok hogy leégett a haja meg 1 év volt míg rendbejött meg stb.

(Bocsi a regényért, remélem tudtam segíteni és azt is hogy ti is tudtok valamit javasolni:)

175. d9d8721118 (válaszként erre: 174. - D0a7a517d6)
2007. aug. 24. 19:10
Hát ja :) De azért bízok benne hogy nem fog tönkremenni :)
174. d0a7a517d6 (válaszként erre: 173. - D9d8721118)
2007. aug. 24. 17:21
Szió!2 év a gari rá.
2007. aug. 24. 14:26

Csak attól félek hogy lekopik és a kukába végzi. Amúgy nagyon jó. Nem húzza a hajam, szög egyenes lesz.

Milyen hajvédőt és hő védőt ajánlotok?

2007. aug. 23. 22:37
Én sokat vasalom a hajam egyébként és semmi rossz hatása nincs nekem!Ápolom s hajvégápolót használok sokat meg ilyenek...
2007. aug. 23. 22:34
Én úgy hallottam hogy a Remington a fodrászok márkája(az enyémé is)és strapás jó minőségről van szó............
170. 91d4989ab9 (válaszként erre: 169. - D9d8721118)
2007. aug. 23. 18:54
ezt a márkát nem ismerem, de ne aggódj szerintem, olyan sokszor ugyse fogod használni mert a hajnak se tesz túl jót a folyamatos vasalás:) tapasztalat:)
2007. aug. 23. 18:10
Szerintetek a Remington PR5000 milyen hajvasaló? Ma vettem, de elszomorítottak hogy a kerámia lap miatt nem bírja sokáig, mert lekopik és utána kuka. Ez tényleg igaz? 11.000 ft volt és nem szeretném ha a kukában végezné. Turmalin-kerámia bevonatos.
168. be15
2007. aug. 23. 12:03

sziasztok.segicsetek,hosszú,sürü göndör hajam vam.

vasalom es egsz jo de nem az igazi,

h lehet megcsinálni,megcsináltatni ijen nagyon simárá agyon laposra?

elöre is köszönöm

167. Evi94
2007. aug. 17. 23:32
Én soha nem csinálok ilyet!!
166. lill
2007. aug. 16. 10:07
le kellett vágni nekem is, épp tegnap :o(. szerencsére megúsztam egy kisebb nyírással. nekem nem a sorozatos vasalgatások, inkább csak 1 meghatározó alkalom tett be. Volt Fesztiválon egy fodrász csinálgatott lányoknak nagyon jó hajakat, ezután a kezébe nem adnám a vasalót. már éreztem, hogy ég a hajam, de a csávó leintett - mondván, ő jobban ért hozzá, meddig lehet rajthagyni a vasalót. értett is, ennek eredményeként vágattam most, amitől megszabadultam az már nem hajállag volt..
165. heygirl
2007. aug. 13. 16:53
szijasztok:) sajnos az én hajamat le kelett vágnie gy kicsit mert irrtam már ronda volt a vége sajnos most vállig érö de viszont vettem én is hövédö folyadékot vagy mit:D ga.ma és nagon jo tényleg nem roncsolj annyira hajat én is megvettem a gliss kurt + avonos hajvégolaj. szerintem ezek jok. na meg ami ujj és halottam mert unoktesom fodrász:) azaz alfaparf egyik terméke. az is ilyen hajvégápolo valami egy ampulla olyan 2-3 alkalommal elég a hajvégeket kell vele bekenni. és nagyonjo és egyáltalán nem drága. :)
164. lola444 (válaszként erre: 163. - C80ffca2f5)
2007. aug. 7. 18:25
És mi a neve angolul mert megnéztem a honlapot és annyira nemtudok angolull hogy azokat lefordítsam.. megmondod lécci előre is köszi
163. c80ffca2f5 (válaszként erre: 153. - 0c97fbb607)
2007. aug. 3. 13:09

sziasztok! Nekem nagyon furi hajam van a paratol es esotol begondorodik es "felfujodik". Mar gey jo ideje John Frida fele Frizz Ease-t hasznalom es a legjobb ever! Nekem is remington hajsimitom van de ez a szerum anelkul is segit. Ket fele van nagyon eros durva hajra es hullamos hajra.www.johnfrieda.com

Nem tom sajna hogy magyaron. lehet kapni vagy sem!

162. lill (válaszként erre: 161. - Avril)
2007. aug. 3. 01:55
az ázsiás gliss kurt nézd, ha veszel. én próbáltam sampont balzsamot és azt a kis átlátszó lötyit is. sokat javított nálam.
161. Avril
2007. aug. 1. 15:08

Sziasztok!

Nekem is Remington hajvasalóm van ( anyukám fodrász ) és tényleg naon cool!! Az én erősen hulámos hajamat nyílegyenesre kisimította. Nagyon meg vagyok vele elégedve, csak egy baj van:

minden nap többször simítom, mert már nem tudnék nélküle élni!!! És már kezd töredezni, és mindíg egyre-egyre jobban, és nagyon félek, h le kell vágni. Itt olvasgattam, hogy a Gliss Kurt ajánljátok többen is, holnap irány a bolt, és veszek is. Nem szeretném, h teljesen tönkremenne a hajam. Van amúgy v.ki, aki ezzel a problémával szenved/szenvedett? És mit javasoltok? Akkor a Gliss Kur az jó?

2007. aug. 1. 12:22
Hello!Én 2 hete vettem egy remington tipusú hajvasalot.Háromszoros védelemmel elátott.Én is elégedett vagyok vele,nagyon jó választás volt.Az enyém szállitási költséggel együtt volt 12490ft.Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2007. aug. 1. 00:47

Hali mindenkinek!

Én vettem 2 éve egy Remington típusú hajvasalót,és imádom! nagyon könnyen kivasalja a hajam,mindenkinek ezt tanácsoltam,és az osztályban már van vagy 6 lánynak ilyen,mindenki elégedett vele!

Igaz elkezdett egy kicsit kopni a kerámia bevonat,de elvittem szervizbe,felküldték pestre,és szó nélkül kaptam egy vadonat újat!

A hajam pedig nem roncsolja,lehet csak a samponom jó,nem tudom. (Sunsilk festett hajra sampont használok,igaz nem festem a hajam,de nagyon jó,mert balzsam nélkül is selymes így)

Remélem segítettem valakinek a tanácsommal,vagyis ajánlatommal,mert szívből ajánlom nektek a Remingtont!

azt hiszem most 6990 ft körül lehet,nem tudom,utána kéne nézni.

Na jó éjt mindenkinek!

158. Lizi92
2007. júl. 30. 10:27

köszi myly!

Kipróbálom. :)

2007. júl. 26. 09:15

Lola,Köszönöm.

Egyszer kipróbáltam azt a hajkiegyenesítő löttyöt,az egész hajam odalett tőle,le kellett vágni,attól félek:)

Lizi.

Próbálkozz a gliss kur,ázsiás sorozatával,sampon,balzsam,meg pakolás,eszméletlen jó!

156. Lizi92
2007. júl. 25. 14:48

Segítsetek! extraszáraz hajamvan. Festettem is sokat,meg szinte mindennap vagy egyenesítettem vagy hullámosítottam.Szóval elég gyakran nyúltam a hajvasalóhoz. Teljesen tönkrement a hajam. le is kellett vágni. most válig érő hajam van.(és ronda a színe :P) van valami jó sampon,hajpakolás,balzsam, ami jó lenne rá?! meg a jövőben is szeretném még hullámosítani. milyen hővédőbigyót kenjek rá?

Előre is köszönöm.

155. lola444
2007. júl. 24. 11:57
De persze akinek nem göndör csak hullámos annak biztos vannak olyan szerek amik nem ilyan erősek és segítenek! Itt rengetegen vannak ebben a fórumban biztos tud majd valaki segíteni!! Lola
154. lola444 (válaszként erre: 153. - 0c97fbb607)
2007. júl. 24. 11:56
Nekem is kicsit göndör inkább hullámos a hajam és én is próbáltam sok cuccot de azt szerintem eggyiktől se várd hogy teljesen szög egyenesre kisimítja a hajvasalást kivéve! Van egy nemrég kitalált modszer amerikába és kínában rengetegen használják azon a néven fut hogy végleges hajegyenesítés! ekkor rákennek a hajadra egy dajer hoz hasonló vizet csak pont az ellenkezőit csinálja és ha utánna bárhányszor mosod egyenes marad és ezt csak akkor kell újból csinálni ha lenő egy 4-6cm...
2007. júl. 23. 19:30

Sziasztok.

Nekem göndör hajam van.Most már nem annyira ,mint tini koromban,ki is tudom húzni,meg vasalni,de képtelen vagyok olyan sima hatást elérni,hogy beletúrhassak a hajamba,mint az igazi sima hajnál.A vége pedig egyáltalán nem szép,hiába sprézem stb.Ráadásúl,amikor kihúzom száll összevissza,mintha súlytalan lenne.

Ha meg bekenem a glisskur hajkiegyenesítővel a végeit akkor meg visszagöndörödik.

Sokféle cuccot írtok itt,de arra lennék kíváncsi,hogy van e olyan köztetek akinek valódi göndör,nem hullámos haja van és ezeket a problémákat valamivel meg tudta oldani.

Előre is köszönöm.

152. lola444
2007. júl. 23. 19:25
a kérdésem az lenne hogy használ e valaki hővédő krémet? És ha igen és bevált akkor megtudjátok mondani a nevét vagy márkáját!! Nem tudom ki ajánlotta nekem a fructises pakolást de köszi szépen mert most hogy a tengernél voltam és a hajam tök száraz és rossz volt a tapintása és tök jót tett neki.. És egy csomóan megkérdezték hogy vodrásznál voltam e? de nem....
151. lola444
2007. júl. 23. 19:18
sziasztok...
150. 0148b688d6 (válaszként erre: 125. - Adam88)
2007. júl. 15. 21:52

Szia!

A Stella fodrászkellék üzletekben lehet kapni. Nekem is van. Én a XIII.,Hegedűs Gyula utcai üzletben vettem, kb. 15 ezerért. Tényleg nagyon szuper!! Van nekik Ga.Ma hővédő folyadék is.

149. leda_ADY (válaszként erre: 147. - Meli.9)
2007. júl. 13. 20:02
Mar lola444-nek is ajanlottam a KALLOS nevu hajolajat,de o nem ismerte.En eskuszom ra csodat muvelt a hajammal,ez egy magyar termek nem ertem,hogy nem talalta meg.En is ugyanezzel a problemaval kuszkodom,hetente vasalom a hajamat es ettol nagyon kiszarad,de ezzel a hajveg olajjal kikuszoboltem a problemat.Mielott kivasalnad a hajad ken be ezzel az olajjal,rogton szarad es utanna mar kovetkezhet a foltamat.
148. lola444 (válaszként erre: 144. - Heygirl)
2007. júl. 13. 19:18
Az hogy én sztem tudom hgogy mire gondolsz! Én is már hallottam róla de még nem próbáltam ki.. Amikor egy dajerhez hasonló vizet ráöntenek és sima marad a hajad és csak akkor kell újra csoinálni ha lenő egy 4-5centit tehát szerintem mgéri! Akitől én hallottam megnéztem a fodrászatban az árlistát és 4000-6000ig van attól függ hogy mekkor! De én gondolom hogyha lenő akkor nem ujabb 4000-6000 ezret kell fizetni... legalábbis sztem
147. meli.9
2007. júl. 12. 20:46
Sziasztok! Kb. fél éve vasalom a hajam Babyliss-el, elsőnek azért vasaltam mertr szebb volt tőle a hajam majd később gyakrabban vasaltam és hajmosás után göndörödik, a vége kifelé áll és kicsit töredezett. Strandra nincs emiatt kedvem menni mert ha vizes lesz a hajam és megszárad és felugrik, göndörödik stb.... Most már muszáj naponta vasalnom a hajam főleg haj mosás után. Nem mondták h használjak vmi olajat vagy vmit. Kérlek segítsetek! Előre is köszi.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook