Hajvasalás (beszélgetés)
Sziasztok! A hajam egyenesítésével én is sokat bajlódom, mert alapvetően hullámos (ami eddig nem is zavart) de most új frizut vágattam amihez elengedhetetlen a vasalás. Először hővédő krémet (L'oréal Studio HotLiss) használtam, de kb 2 naponta kellett mosnom a hajam mert a töve zsírosodni kezdett.Szóval elkezdtem bújni a dm-et és rátaláltam egy hővédő spray-re.(név szerint Schwarzkopf got2b straight on) Felhívtam a fodrászomat és azt mondta hogy ha valami jó akkor a Schwarzkopf biztosan, szóval meg is vettem. 1500 ft körül volt tehát nem is olyan vészesen drága és hatásos is. Tuti ami tuti rendszeresen használok Fructis regeneráló hajpakolást és a hajvégeimmel nincs problémám szóval vasalás után mindig szép a hajam, csak az a bajom hogy nem tart sokáig.
Nemrég a L'oréal professionel oldalán olvastam egy bizonyos X-tenso nevű termékről ami 8-12 hetes egyenességet biztosít és csak L'oréal professionel fodrászatokban csinálják. Most ezt szeretném kipróbálni csak félek, hogy tönkreteszi a hajamat. Valaki hallott már erről, vagy csináltatott ilyet? Esetleg más tartós hajegyenesítést ami nem olyan káros mint amiket hallok hogy leégett a haja meg 1 év volt míg rendbejött meg stb.
(Bocsi a regényért, remélem tudtam segíteni és azt is hogy ti is tudtok valamit javasolni:)
Csak attól félek hogy lekopik és a kukába végzi. Amúgy nagyon jó. Nem húzza a hajam, szög egyenes lesz.
Milyen hajvédőt és hő védőt ajánlotok?
sziasztok.segicsetek,hosszú,sürü göndör hajam vam.
vasalom es egsz jo de nem az igazi,
h lehet megcsinálni,megcsináltatni ijen nagyon simárá agyon laposra?
elöre is köszönöm
sziasztok! Nekem nagyon furi hajam van a paratol es esotol begondorodik es "felfujodik". Mar gey jo ideje John Frida fele Frizz Ease-t hasznalom es a legjobb ever! Nekem is remington hajsimitom van de ez a szerum anelkul is segit. Ket fele van nagyon eros durva hajra es hullamos hajra.www.johnfrieda.com
Nem tom sajna hogy magyaron. lehet kapni vagy sem!
Sziasztok!
Nekem is Remington hajvasalóm van ( anyukám fodrász ) és tényleg naon cool!! Az én erősen hulámos hajamat nyílegyenesre kisimította. Nagyon meg vagyok vele elégedve, csak egy baj van:
minden nap többször simítom, mert már nem tudnék nélküle élni!!! És már kezd töredezni, és mindíg egyre-egyre jobban, és nagyon félek, h le kell vágni. Itt olvasgattam, hogy a Gliss Kurt ajánljátok többen is, holnap irány a bolt, és veszek is. Nem szeretném, h teljesen tönkremenne a hajam. Van amúgy v.ki, aki ezzel a problémával szenved/szenvedett? És mit javasoltok? Akkor a Gliss Kur az jó?
Hali mindenkinek!
Én vettem 2 éve egy Remington típusú hajvasalót,és imádom! nagyon könnyen kivasalja a hajam,mindenkinek ezt tanácsoltam,és az osztályban már van vagy 6 lánynak ilyen,mindenki elégedett vele!
Igaz elkezdett egy kicsit kopni a kerámia bevonat,de elvittem szervizbe,felküldték pestre,és szó nélkül kaptam egy vadonat újat!
A hajam pedig nem roncsolja,lehet csak a samponom jó,nem tudom. (Sunsilk festett hajra sampont használok,igaz nem festem a hajam,de nagyon jó,mert balzsam nélkül is selymes így)
Remélem segítettem valakinek a tanácsommal,vagyis ajánlatommal,mert szívből ajánlom nektek a Remingtont!
azt hiszem most 6990 ft körül lehet,nem tudom,utána kéne nézni.
Na jó éjt mindenkinek!
köszi myly!
Kipróbálom. :)
Lola,Köszönöm.
Egyszer kipróbáltam azt a hajkiegyenesítő löttyöt,az egész hajam odalett tőle,le kellett vágni,attól félek:)
Lizi.
Próbálkozz a gliss kur,ázsiás sorozatával,sampon,balzsam,meg pakolás,eszméletlen jó!
Segítsetek! extraszáraz hajamvan. Festettem is sokat,meg szinte mindennap vagy egyenesítettem vagy hullámosítottam.Szóval elég gyakran nyúltam a hajvasalóhoz. Teljesen tönkrement a hajam. le is kellett vágni. most válig érő hajam van.(és ronda a színe :P) van valami jó sampon,hajpakolás,balzsam, ami jó lenne rá?! meg a jövőben is szeretném még hullámosítani. milyen hővédőbigyót kenjek rá?
Előre is köszönöm.
Sziasztok.
Nekem göndör hajam van.Most már nem annyira ,mint tini koromban,ki is tudom húzni,meg vasalni,de képtelen vagyok olyan sima hatást elérni,hogy beletúrhassak a hajamba,mint az igazi sima hajnál.A vége pedig egyáltalán nem szép,hiába sprézem stb.Ráadásúl,amikor kihúzom száll összevissza,mintha súlytalan lenne.
Ha meg bekenem a glisskur hajkiegyenesítővel a végeit akkor meg visszagöndörödik.
Sokféle cuccot írtok itt,de arra lennék kíváncsi,hogy van e olyan köztetek akinek valódi göndör,nem hullámos haja van és ezeket a problémákat valamivel meg tudta oldani.
Előre is köszönöm.
Szia!
A Stella fodrászkellék üzletekben lehet kapni. Nekem is van. Én a XIII.,Hegedűs Gyula utcai üzletben vettem, kb. 15 ezerért. Tényleg nagyon szuper!! Van nekik Ga.Ma hővédő folyadék is.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon törik a hajam a sok hajvasalástól.Van megoldás?
- Heti 3-4 hajvasalás mennyire károsítja a hajat?
- Károsítja a hajat a hajvasalás?
- Ha nincs itthon hővédő spray, akkor használhatok-e hajolajat hajvasalás előtt?
- Napi szintű hajvasalás, megfelelő hajápolás mellett (hővédő, balzsam, hajvégápoló) nagyon károsítja a hajat?
- Hogyan szokjak le a hajvasalásról? Régen göndör hajam volt mostanra sajnos elvesztette igazi göndörségét a hajam. Nektek mi vált be?