Hajvasalás (beszélgetés)

❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
2007. nov. 28. 16:51

Sziasztok!

A tartós hajkiegyenesítést mindenki felejtse el!!!!3 évre tönkretettem a gyöngyörű természetesen göndör hajamat...letört,megfakult,kihullott és lógott a fejemen -se göndören, se egyenesen- mint valami döglött patkány...mára kezd újra a régi lenni!!

2007. nov. 28. 16:40
én nem... remingtont használok, nekem eddig ez vált be a legjobban
234. Bazska
2007. nov. 28. 11:20
Senki nem hazsnált még Bellissima hajvasalót?
233. Bazska
2007. nov. 25. 18:15
Valaki tudna nekem segíteni abban,hogy a sima hajegyenesítővel is tudok-e göndör hajat csinálni,vagy kifejezetten olyat vegyek ami göndörít? A Bellissima hajvasalról van valakinek tapasztalata?
2007. nov. 24. 12:32
Hello nekem volt má ien tartós hajkiegyenesítésem és hát elég dúrván rongálja a hajat:S Nem tudom ti milyen szert használtatok én glatt-ot és az működik, persze így kell vasalnom de nem órákon át és így legalább azért elég egyenesre ki tudom húzni. De két három alkalom után úgy letörik tőle a haj h undorítóan néz ki:S
231. Lilla16 (válaszként erre: 230. - 8565183eb5)
2007. nov. 11. 15:37
Szerintem ugyanarról beszélünk! de nem esküdnék meg rá. rákent vmi kék trutyit a hajamra, kb fél órán keresztül egy búra alatt voltam és utána lemosta. és ez elvileg több hónapos hajkiegyenesítés, szóval szerintem egyről beszélünk! de én nem szeretnék tényleg senkit se lebeszélni, mert előfordulhat h más helyeken jobb minőségbe csinálják meg, vagy nemtom. ez csak saját tapasztalat és fölösleges pénzkidobás volt...
230. 8565183eb5 (válaszként erre: 228. - Lilla16)
2007. nov. 10. 18:46

Ha az tényleg csak annyi hogy utána könnyebb beszárítani akkor tényleg nem érdemes megcsinálni.

De az ugyanaz a módszer volt amit mi itt beszéltünk h dauer szerű? Mert akkor ugyanott vagyunk ha vasaljuk.

Bár a dauerolt hajat is szépen be kell szárítani mert másképp össze vissz áll.

229. 8565183eb5 (válaszként erre: 227. - 6acae52995)
2007. nov. 10. 18:44
Köszike megnézem.
228. Lilla16
2007. nov. 9. 15:49

Nekem volt ilyen "több hónapos hajkiegyenesítésem" már. de nemtudom. figyeljetek én nem akarok senkit lebeszélni, csak megosztom az én tapasztalataimat:

márkás fodrászszalonba mentem szóval nem ilyen kis amatőr fodrászocska csinálta meg. valami kencét rárakott a hajamra, aztán kb fél óráig rajta hagyta. volt asszem vmi búra is, ami alá benyomott közbe (annyira a pontos készítésre nem emléxem már, bocsi) szal mikor kész lettem állat egyenes volt. ténylegt, teljesen szög egyenes. írtózatosan boldog voltam, mert nagyon tetszett. aztán két nap múlva már muszáj volt megmosnom és mosás után ugyan olyan volt, mint előtte. visszamentünk a szalonba és azt mondta a csaj, hogy ez az egyenesítés arra szolgál, hogy ha mosás után egyenesre akarod szárítani a hajad, akkor ez a pakolás egít abban, hogy szögegyenes legyen. szóval a "több hónapos hajkiegyenesítés" annyi csupán, hogy mosáskor beszárítással egyenesre tudod varázsolni. de a beszárítás iss kb fél óra lehet...

asszem 5000et fizettem + még utólag mikor visszamentünk rábeszélt egy sampon-balzsam csomagra, ami direkt ez után az egyenesítés után ajánlott. eredménye ermészetesen semmi:) nah én csak ennyit szeretnék ehhez hozzáfűzni, nekem ezek a tapasztalataim.

227. 6acae52995 (válaszként erre: 226. - 8565183eb5)
2007. nov. 9. 11:51

Állítólag ez tartós egyenességet ad 2-3 hónapig, de aztán ki tudja?!:( Az ár szalontól is függ, de 5-10e Ft között mozog.

Szépen néznénk ki, hogy ha kiegyenesítettjük és egy eső vagy havazás visszagöndörítené!:D

Találtam egy nagyon jó szalont, vagy legalábbis a honlapja nagyon profi...ott többet tudsz/tudtok olvasni a hajkiegyenesítésről. www.cityszepseg.hu

226. 8565183eb5 (válaszként erre: 225. - 6acae52995)
2007. nov. 9. 11:40

Szia

Én is hasonló problémával küzdök mint te.

Gondolkoztam már én is a dauerhoz hasonló hajkiegyenesítésen. De még nem kérdeztem egy fodrászt sem. Mennyibe kerül?

Az nem olyan mint ha kivasalom és kimegyek esős rárás időbe visszahullámosodik?

Mert így már nagyon unom hogy ha nem vasalom cofba fogom. Uncsi. Szeretném a hosszú hajamat kiengedve szögegyenesen viselni.

Pusz

2007. nov. 9. 11:32

Sziasztok!

Napok óta bújom a különböző fórumokat, fodrászkellékes honlapokat, szépségszalonok fodrász fórumait, stb... de még mindig nem tudom, hogy mi tévő legyek?! Melyik megoldás lenne a jobb?

1: mindennapos vasalás, ami már marha-uncsi, nem tudok kilépni az utcára ha nincs rendbe téve a fejem; valamint eléggé törik tőle a hajam, vagy

2: a 2-3 hónapig tartó hajkiegyenesítés, ami hasonló eljárás, mint a dauer, ergo vegyszeres és káros?!

Eddig 3 fodrászból 2 negatívan állt a hajkiegyenesítéshez.

A problémám az, hogy olyan frizura lett vágva nekem, ami csak egyenesen mutat, és a hajam alapjáraton eléggé hullámos!:(

Eddig elfogyasztottam 2 hajvasalót, egy Philips kerámia bevonatút 9990 Ft (de idő előtt feladta), most pedig Remington (nemtudom a típusát, de annyira nem vagyok megelégedve vele, mint amennyibe került...) 16.000 Ft és számtalan egyenesítő és kímélő terméket. Ami bevált, az a Fructis párataszító egyenesítő termékcsaládja (kb. 600 Ft/db), bár most váltottam a zsíros tő száraz vég-űre, és a Wella hővídő 2 komponensből álló spray-je(3500 Ft).

Ha valaki tudna nekem segíteni, mert már volt egyenesítésen (L'oreal vagy Alphaparf termékkel), ill. tud egy csúcskategóriás vasalót, akkor kérlek írj!:)

Köszönöm!!:*

2007. nov. 9. 01:09
tükörfényes pakolás, főleg ha sötét a hajad akkor gyönyörű fényes lesz!! ja és van a got2b-nek ilyen hajfénysprayje az még jobb, csak zsírosít!!
2007. nov. 9. 00:53
szerintem is a vágás+revalid+soksok pakolás és rendesen nő!!! ha megfelelően ápolod, és jó minöségű kerámia+teflonos vasaló, alacsony hőfokon, az nem árt neki:)
222. heygirl
2007. nov. 7. 12:57

én is vettem egy ga.ma vasalot nagyon megvagyok vele elégedve eg huzás és szög egyenes a hajam de viszont a fényét teljesen elveszitette TISZTA FAKÓ SEMMI FÉNYE :s

aki tud erre vmit segitsen köszike

221. heygirl (válaszként erre: 220. - Lilla16)
2007. nov. 7. 12:55

szia én is 16 vok:) nekem is ez volt én nem mondtam le a vasalorol mondjuk... de nekem is csunyán tört a hajam elmentem a fodrászomhoz aki levágta az elégett tincseket azokat mindenképp le kell vágatni mert nem fog nöni a haj max pár centit.....

miota levágattam gyorsan nö ....:) én ezt tudom neked javasolni ...lehet h sokat le kell belöle vágatni de ha már egészséges akkor hamar visszanö:)

220. Lilla16
2007. nov. 6. 16:21
Sziasztok! sok hasonló problémával küszködő levelét olvastam, mint az enyém. tehát én 16 éves vagyok és a fodrászomtól vettem egy full tuti hajkiegyenesítőt, amivel teljesen meg vagyok elégedve. nekem is hullámos hajam van, szóval jó sok mindent lehet vele csinálni: göndörré varázsolni hajszárítóval és simábbá tenni ugyanígy. na de, mivel vasaltam jó sokat telejsen tropára van menve a vége. törik törik és törik. használok hajvégápólót, vagy vmi olyasmi, ilyen átlátszó kicsit srbb folyadék, ráadásul!!!!! ---> lemondtam a vasalásról is (ami nagy szívfájdalom volt) annak érdekében, hogy végre nőjjön már meg!! de semmi. vagy csak túl türelmetlen vagyok? az is lehet, mégis annyira szeretnék már valami látható eredményt...ballagásomra szép hosszú hajat álmondtam meg, de ha így haladok...semmi sem lesz belőle (max a póthaj, de az mégse z igazi) :( légyszi aki tud segítsen!!!
219. 0148b688d6 (válaszként erre: 216. - Christy86)
2007. nov. 2. 19:03

Szia !

Én a Stellában vettem - fodrászkellék üzletben, a XIII. Hegedűs Gyula utcában. Az enyém GAMA ionizálós, ha jól emlékszem 15 ezer körül volt.Van ennél olcsóbb is, de tudod: olcsó húsnak...

Ha beírod a googléba, biztos kidobja az üzlet pontos cmét, nyitvatartást, stb.

Remélem segíthettem.

2007. nov. 2. 18:53

sziasztok

új hajvasalót akarok venni deh sztetek melyik a jo a vastagabb fejű v a vékonyabb és hosszabb??

nekem kicsit sok és vastag szálú a hajam...

jah és am sztetek remington v babyliss?

pucc K

217. heygirl
2007. nov. 2. 14:59
. christy86 szerintem fodrász kellékesben vásárold me ott valoszinü hogy találsz és segitenek is , hogy mient vegyél...
2007. nov. 2. 12:35
Sziasztok!Valaki tudna nekem segíteni abban,hogy hol juthatnék hozzá egy GAMA hajkiegyenesítőhöz???:)
2007. okt. 29. 17:49
Ja és a képet a papp-tunde@freemail.hu címre küldd!
214. papptunde (válaszként erre: 206. - D'or)
2007. okt. 29. 17:48

Szia engem érdekelne a vasalo, ha megoldhato küldj légyszi egy képet és az árára is kíváncsi lennék!

Elöre is köszi

2007. okt. 25. 23:30
amugy ilyen olajos készitményeket hajra is lehet venni, szerintem a hatásuk ugyan az... van 1 olyan hogy szilikonos hajvégápolo!!!rossmannba lehet kapni! nagyon jo!!
212. 0148b688d6 (válaszként erre: 191. - Sunandshine)
2007. okt. 24. 20:48

Szia!

Ma vettem, kipróbálom,úgy ahogy írtad. Pénteken megyek a fodrászhoz, utána kedden tuti megmosom a hajam és beszámolok a tapasztalataimról.Köszi a jó tanácsot!

211. csillllag (válaszként erre: 210. - Grünyó)
2007. okt. 24. 17:39
Szerintem az a jo, ha nem kell leszívni a hajadat mindig csak sima festék. az kevésbé teszi tönkre, vagy melir. nekem egy ideig szinezövel festették csak, bár más fodrász azt mondta, hogy az ugyan olyan káros, mint más hajfesték. nekem is vállig ért akkor a hajam, és alig vágott belöle pár cm-t, csak van valami technikája ennek hogy hogyan vágják ugy le hogy ne legyen töredezett. Azota odajárok, bár nem tul sürün, kb 3-4 havonta elég. és tök szép marad a hajam, tényleg ügyesek ott a fodrászok! pedig ezt kevés fodrászrol tudom elmondani:) remington vasalom van, nem rég vettem, (állitolag ez a legujabb a remingtontol.) és ált. 140-160 fokon vasalom csak, majd a végén 200(de csak ha nagyon sietek) és elötte hideg levegővel száritom. hővédőt nem használok, csak ezeket a gliss kuros cuccokat. meg sok pakolást.
210. Grünyó (válaszként erre: 209. - Csillllag)
2007. okt. 24. 15:01

köszönöm válaszod!:)

nekem inkább barna a hajam most,mint szőke. hozzáteszem :előtte én is szőke voltam, aztán mikor egy centis, letört hajszálak figyeltek a vállamon, hátamon, akkor lett elegem, mert nagyon csúnyának, és cikinek véltem a helyzetet.

így az Alpha Parfos cuccokkal dolgozó fodrászom (nagyon ügyes amúgy)bekente 8.1, 9.1 és 10.1-es festékkel. a hamvas középszőke árnyalatokkal vegyítette tkp. Nagyon szép, és érdekes lett a hajszínem, és úgy gondolom, hogy ez kevésbé drasztikus a hajamnak. szerinted? vagy fessem mégbarnábbra?

a tanácsod megfogadom. vágatok belőle többet mint szoktam.sajnos a vállamig érő a hajam, nem hosszabb, így nagyon rövid lesz. :( :(

azóta is a zsidróhoz jársz?és milyen vasalód van?és milyen hővédőt használsz? lehet hogy írtad már, akkor bocsi!:)

209. csillllag (válaszként erre: 208. - Grünyó)
2007. okt. 24. 14:32

Szia!

Nekem is ilyen volt a hajam tavaly:( hamvas világosszöke, agyonvasalt, nem nött inkább csak egyre rövidebb lett, ráadásul varrva is volt, és ritka lett.

azota nagyon szépen rendbe jött!

azzal kezdtem hogy a szöke hajamat befestettem a természetes szinére(barna):( majd elmentem a zsidroba levágatni a hajamat. Nem sokat vágtak a hosszábol, viszont olyan jol felpuhitották, és lávágták felül a töredezéseket mintha teljesen egészséges lett volna a hajam elötte is. azota nem törik, pedig ugyan ugy vasalom, csak néha vágatok belöle, viszont igy sokkal gyorsabban nő, mert nem törik le! Szóval megéri inkább 5cm-t levágatni a hajadbol, mint hogy letörjön 10!!!

és azota ujra szőkitem, csak már ésszel:(

2007. okt. 24. 11:41

Sziasztok!

... Nekem már csak az olló segíthet?..

Két éve vasalom a hajam. volt babylissem, ami valóban nem nagy eresztés, most GAMA-m van, nagyon jó hajvédőket használok. szerintem. :) (most a TIGI-től az S-faktort, előtte a L'oreál tecni.art hajformázó családtól a vasalókrémet,ha szorított a gatyaszíj, akkor a Dm-ben kapható L'oreal krémet.. stb..)Csak csontszárazon vasalom!

Mégis! a hajam töredezik. végei fehérek, százfelé állnak. publikussá tenni a fejem, csak ezzel a szerkentyűvel vagyok képes! :) máskülönben nagyon rendezetlen, hülyénhullámos és randa! Mit is tehetne ilyenkor az ember lánya??

Tipp: vágás, vágás, vasaló a kukába?!? :(

amúgy festetem. ( hamvas középszőke) Szóval minden ami rossz..

Azt hiszem elmegyek most a DM-be, és kipróbálom a Gliss Kurt is..:)

207. csillllag (válaszként erre: 205. - Belissima)
2007. okt. 23. 13:54
ja igen, tudom, azt én is probáltam. tényleg jo:)
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook