Hajvasalás (beszélgetés)

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
2008. márc. 26. 18:41
Tényleg nem érdeme vitatkozni rajta. nekem is wet&dry van és meg vagyok vele elégedve. Azért nehezebb vele egyenesíteni mert ez igazából hajformázó és nem hajvasaló. levannak kerekítve az élei hogy lehessen irányítani vele a hajat hogy kifele vay befele fussanak a szálak. A remington meg teljesen síklapos. Érdemes egyébként hővédőt használni, mert véd a visszagöndörödéstől és persze a hőtől.
2008. márc. 26. 18:36
Sziasztok! Szerintem kár ezeken a dolgokon veszekedni, mindenkinek más a jobb. Azt biztosan nem értem, hogy minek kell súrolni, én max. nedves ruhával áttöröltem, de még így is lekopott a teflon bevonat a Remingtonomról. Azt is butaságnak tartom, hogy ha valaki minden nap vasalja. Nekem nagyon göndör hajam van, de csak hajmosás után vasalom. Azzal egyetértek, hogy sokkal jobban zsírosodik a hajam, ha egyenes. Egyébként régen Remington S2002-m volt (ez kopott), és most Babyliss Wet N' Dry van. Jó mind a kettő, de szerintem a Remington erősebb volt (sokkal gyorsabban egyenesített). Elég régóta használok hajsimítókat és szívesen segítek mindenkinek, ha bármi kérdés lenne. Valaki írta, hogy 3000Ft-ért már jókat lehet kapni. Az is biztos, hogy neki nem göndör a haja. Szerintem 5-6e Ft-tól kezdődnek azok, amikről beszélni érdemes.
2008. márc. 26. 18:22
Ennyi, ennyi.
2008. márc. 26. 18:22
Hát persze hogy igazad van. Nekem meg véleményem rólad. :)))
2008. márc. 26. 18:17
nem kell azt.. amúgy is igazam van!
2008. márc. 26. 17:56
Ne hagyd magad. Szerintem verd meg a monitort vagy a gépházat, akkor igazad lesz.
2008. márc. 26. 17:55
de hülyeség ez a 200 fokos! én ha vasalom a hajamat akkor szoktam 200al is meg 140el is! attól függ melyik részét vasalom
2008. márc. 26. 17:38
Csak azért jössz ezzel a kötöszködsz dumával mert az előző amit írtam igaz. Mármint az afro hajas. És terelnéd a témát. Na jó akkor fejjezzük be. De azt azért megengeded hogy másokkal megosszam a véleményem. Amúgy nem kötelező elolvasni másoknak hogy mi min vitatkozunk.
2008. márc. 26. 17:35
persze:) kicsit kezd ez már uncsi lenni!! állj le! senkise azért jár ide hogy azt olvassa hogy kötöszködsz!!
2008. márc. 26. 17:30
jah és ha olyan forróra van állítva hogy ráég a wax meg a nem hajpakolás akkor mit gondolsz mit csinál a hajddal?? A 200fokos fokozatot már afro hajra találták ki nem a te enyhén hullámos derékig érő hajadra.
2008. márc. 26. 17:29
Általánosságban kérdeztem hogy miért kéne súrolni egy. Kettő, a hajvégolaj az hajvégolaj, a hajpakoást hajmosás után kenik a hajra éski is mossák, amelyiket meg nem kell kimosni az meg ún. "ne mosd ki BALZSAM". És ha tudnál számolni akkor tudnád hogy 17 éves vagyok nem 16 ami csak egyel töb mint a te életkorod, úgyhogy nemtom mire föl van akkora arcod de mind1. Élvezd csak a derékig érő hajadat amíg van.
525. csillllag (válaszként erre: 518. - 319cd6978b)
2008. márc. 26. 17:24
tudod van olyan pakolás, hajvégápoló, olaj stb amit nem kell kimosni!!! és pl az én derékigérő hajamat muszáj kivasalni minden nap!!! lehet hogy a 16 éves korodban elért fodrász pályafutásod alatt nem sikerült még más hajakkal találkoznod a sajátodon kivűl.. de mivel nekem sokkal több mindent kell kennem a hajamra, vszinű ezért égnek rá olyan szerek amiket nem lehet egyszerüen 1 ruhával eltávolitani! Te kezdtél el kötekedni hogy miért rakok surolót a hajvasalómra, nekem bevált, mit kell kötöszködni?
2008. márc. 26. 17:21
Volt már hajvasalód egyébként?? ha igen akkor mi volt vele a bajod??
523. saxyka
2008. márc. 26. 17:09
de én az a baj nem találtam még olyat ami bevállt!:( Azért érdekel milyen a remington mert most kinéztem egyet!:)
522. 319cd6978b (válaszként erre: 521. - Saxyka)
2008. márc. 26. 17:01
Igazad van. szerintem is így van. Bár én hű vagyok a Babylisshez,l szerintem jó, és nem mondom hogy a remington rossz, de nem kockáztatnék ha egyszer már találtam olyat ami bevált.
521. saxyka
2008. márc. 26. 16:54
Sztem tök mindegy amárka amugy! A bevonat és az ion technológia a lényeg! A többi sztem nem számit! A márka meg álltalában a minőséget jelzi sztem! Vagyis jobban megbizom egy ismert, elismert márkában mint abban amiről még sose hallottam! Bár nm biztos hogy az ismertebb az jobb!:s
520. saxyka
2008. márc. 26. 16:52
MIlyen remingtonod van?
2008. márc. 26. 16:45
Ja és "csillllag" 4 l-el. honnan tudod hogy nemértek sehol semmihez. És te értesz valahol valamihez, vagy csak sehol valamihez vagy valahol semmihez??
2008. márc. 26. 16:44
Miért kéne kivasalni minden regel a hajamat?? És mit keresne rajta pakolás?? Azt ki szokás mosni a hajból már bocs. és mit okoskodsz. Mindenbe belekötsz amibe csak tudsz. ha a barátod három évig el tudott viselni akkor olyan gyorsan költözz össze vele, amilyen gyorsan csak tudsz. Nem hiszem hogy van másik ilyen ember is. és nem értem mi köze van a hajvasaló bevonatkopásának a fdorászkodáshoz.
517. csillllag (válaszként erre: 516. - 319cd6978b)
2008. márc. 26. 16:09
Te reggelente minden nap megmosod a hajad mielött elindulsz hogy nehogy úgy vasald ki a hajad h van rajta wax vagy pakolás??? jajj ne röhögtesss:) a remington nekem szebben vasal, és puhább tőle a hajam... a fodrászok is jobban elismerik a remingtont mint a babylisst!!! de ebbe tényleg ne mennyünk bele,mert nem fogok leállni olyannal vitázni aki 16 éves korára annyira tapasztalt fodrásznak érni magát....és közbe sehol nem ért semmihez..:)
516. 319cd6978b (válaszként erre: 515. - Csillllag)
2008. márc. 26. 15:52
mi az hogy ráég a wax meg a pakolás?? Azt utólag kéne rátenni. És miben nyilvánulmeg az hogy a remington sokkal jobb?? Nem tudom hogy az egyenesség mennyire fokozható de biztos vagyok benne hgoy van végső határa. amúgy legalább négy olyan osztálytársam van akinek remingtonja van és sokkal rondáb a hajuk,mint azoknak, akik mást használnak. És igazad van, biztos az számít hogy miből van a vezeték vagy hogy a doboza fekete és nem rózsaszín. Mit gondoltál miért van rajta a kerámi, teflon, turmalin meg akülönböző bevonatok??? Köss csak bele nyugodtan
515. csillllag (válaszként erre: 512. - 319cd6978b)
2008. márc. 26. 14:37

wet&dry nekem is volt.. a remington sokkal jobb!!

a sok pakolás, wax ráég...azt nem lehet sima ruhával leszedni... és szerintem lényegtelen h milyen a lapja ha mondom... nem kopott el!!!!! ha nem próbátad akkor te minek osztod az észt??????????????

514. 319cd6978b (válaszként erre: 513. - 0bacd93346)
2008. márc. 25. 14:55

Szia Mika!

nekem is ilyen hajam volt de már levágtam benzinkutasra. szóval én azt csináltamhogy hajmosás után befújtam got2be hajkiegyenesítő spray-vel meg bekentem hajvégápoló olajjal, megszárítottam és kivasaltam. Így tartós maradt a köv hajmosásig. Viszont ha vasalod a hajad akkor hamarabb zsírosodik, és ha festve van akkor hamarabb kikopik a színe. Nekem is babyliss hajvasalóm van, olyan amit nedves hajon is lehet használni. Ha nedvesen vasalom ki még tartósabb és szebb, de úgy károsabb.

2008. márc. 25. 14:35

Sziasztok!

Én kb 1-2 éve kezdtem el a hajamat vasalni. Mindig megnövesztettem, majd levágattam, mert nembírtam. Most megint ott tartok, hogy megnövesztem, csak már félek a vasalótól. Egy elég jó babyliss van. Az a gond, hogy nagyon száraz, sűrű, szállkás, hullámos hajam van. Es amikor ezt kihúzom még egy darabig elviselhető, de aztán olyan mint a seprű. Olyan érzésem van mintha nem kapnék benne levegőt, ha a hajambe beletúrok vagy csak arréb akarom fésülni a kezemel, akkor beleakad. Valamit rosszul csinálok? Fodrásznál ki kéne ritkítani? Kellene valamit raknom a hajamra? Amúgy amióta levágattam, kb 3 hónapja, nem vasaltam és elég kibírhatatlan már.

512. 319cd6978b (válaszként erre: 511. - Csillllag)
2008. márc. 25. 10:46
De nem mind1 hogy tömör vagy csak bevont lapja van. A palacsintasütőt sem lehet súrolni mert lejön róla a teflon és akkor már szar az egész. És különben is mi van manapság az emberek haján, hogy utána súrolni kell a hajvasalót. Mert mindenki osztja az észt hogy így súrolta és mégssem kopott el. Az enyém babyliss wet&dry és elég ha letörlöm valami ruhával, nem rakódik rá semmi és tök sima a felülete.
511. csillllag (válaszként erre: 510. - 319cd6978b)
2008. márc. 24. 21:30
nekem turnalinos inonos kerámialapos van..és nem vagyok fodrász, és olyan lett súrolás után mint újkorában:) nem kopott el!!!
2008. márc. 24. 20:03
Először is nem zsabad súrolóval tisztítani a bevonatos hajvasalólapját mert attól csak mégjoban elkopik. Másodszor a kerámia lényege csak annyi hogy elosztja a hőt de semmi más. A legjobb a turnalin ionos hajvasaló de azt csak fodrászok vehetnek legalábbis babylisst. Csak akkor nem kopik ha nem bevonatos hanem tömör kerámia vagy kristály.
2008. márc. 24. 11:32
kerámia, meg minden van azon...
508. saxyka
2008. márc. 24. 09:35
És milyen lapja van?
507. csillllag (válaszként erre: 493. - Bazska)
2008. márc. 24. 02:59
nekem is remington van, és nem kopik!!! lekell tisztitani néha ciffel..és olyan mintha új lenne!!:) pedig tavaly nyáron vettem..és napi szinten használjuk.. 3an...
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook