Hajvasalás (beszélgetés)
Remington-ból melyik a jó?
Pl: S 2002 az jó?
Remingtont!!!!!!!
Én pont ma vettem egy Remington S2014-et, és nagyon szépen vasal, már kipróbáltam. A régi "noname" vasalómmal össze sem lehet hasonlítani. Az ára is elfogadható: 9990Ft.
Hali!
Rowenta-t vagy a Remington-t ajánljátok?
olyan 7-8 ezer körűl lehet venni jót?
Előre is köszi!
én Revalidot szedtem és nekem bevállt, ha gondolod próbáld ki :o)
bár amennyi rossz éri nap mint nap a mi hajunkat..
Valaki használt már Béres Szépségvitamint?
Gondoltam nem ártana már valamilyen vitamin a hajamnak,csak nem tudom melyiket válasszam?
Van aki azt mondja,hogy a sörélesztő a legjobb!?
Szia!
persze, megvan:)
Szia! Én is így voltam vele, aztán egy másik fórumon végre kaptam egy linket, ami ilyen praktikákat mutat be (igaz, egy másik fajta vasalóval kapcsolatban), de azzal a technikával végre sikerült, pedig nem sokban különbözik a dvd-n látottaktól. Ime a link: [link]
Majd írjál, hogy sikerült -e göndöríteni :)
Szia!
Nem igazán hallok semmit, néha esetleg vannak gőzre utaló hangok, de nem minden lenyomásnál.:)
Remélem nem rossz a vasalóm...:(
Köszi a választ!
Szia!
Nekem is gőzölős a vasalóm,csak nem ez a márka.Látni én sem látom a gőzt(nem olyan,mint a rendes vasaló:))de hallani lehet,ha a gőzölőre van állítva.Te hallasz valami változást?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Most kaptam egy Remington S900-es készüléket. Ez egy gőzölő funkcióval ellátott vasaló.
Bekapcsolom, melegszik, szépen vasal, csak nem tudom, hogy jól működik-e.
A gőzölő gombot nyomogatva azt tapasztalom, hogy nem jön semmi gőz a kis lyukakból.
Szerintetek ennek látványosan kellene gőzölni?
Akinek van valami ötlete/véleménye, kérném szépen, hogy válaszoljon. Köszönöm!
További minden jót kívánok!
Szia!
Mivel teljesen originált (csak kibontottam mert nem hittem a szememnek -.-) 10ezerért adnám el (11ért vették, tudtommal 12körül lehet kapni mindenhol)
Sziaztok =)
Valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan kell a Bellissima creativityvel göndöríteni?=) mert nekem
sehogyse sikerül=(
További ajánlott fórumok:
- Nagyon törik a hajam a sok hajvasalástól.Van megoldás?
- Heti 3-4 hajvasalás mennyire károsítja a hajat?
- Károsítja a hajat a hajvasalás?
- Ha nincs itthon hővédő spray, akkor használhatok-e hajolajat hajvasalás előtt?
- Napi szintű hajvasalás, megfelelő hajápolás mellett (hővédő, balzsam, hajvégápoló) nagyon károsítja a hajat?
- Hogyan szokjak le a hajvasalásról? Régen göndör hajam volt mostanra sajnos elvesztette igazi göndörségét a hajam. Nektek mi vált be?