Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Ilyen van a fejemen, bár a fényképek nem nagyon adják vissza egyébként ez a 22es nélhol a 613as szőke. Kereskedő válogatja
szia grácia! nagyon köszönöm megkaptam a tincset és gyönyörűűűűű!a csatokat is köszönöm szépen nagyon kedves vagy ! pont ilyen szinre gondoltam!
sziasztok én is irtam még régebben a hair trendnek ,azóta sem kaptam választ tőlük!akkor igy hogy akarnak eladni hajat ha még válaszra sem méltatják az embert? én csak azt tudom hogy aki megbizható normális ember az Grácia és én tőle fogok venni!
ja utánvéttel oylan 1200 körül szokott lenni :) az nagyon jó ár sztem.
Igen, plusz a postaköltség, ami max 2000
Szerintem sem több, figyu az árak bruttók?
Írtam a hairtrend-nek, kikérdeztem a copfos indiai hajról, és azt írták, hogy 100g-ból 7-10g a hajveszteség. Szerintetek jó lehet, vagy még több hulladékhaj is lehet benne??? (22.500Ft egyébként, 1.osztály, 55/60cm,100g)
Sziasztok ismét! :)
Megvan a haj, megyek 14:00-ra varratni! :D:D:D
Juhúúú:D
aki ért hozzá tanulta az tudja milyem modjai vannak:):) nem dns teszt!!:):)
szombaton feltettem a hajat szépen egybe olvad a hajammal ha kivasalom a sajátomat. egy képet csináltam magamról azt felteszem legkésöbb holnap. de még majd csinálok képet. azt vettem észre ha sokat kefélgetem akkor a vége egy egy szál az bepödörödik. nem kócolódik vészesen. nekem tetszik nagyon és jó hogy bármikor levehetem ha épp rövidebb hajat szeretnék. :)
hogy lehet bevizsgáltatni? dns teszt :)??
Attól függ valakinek a fejéről levágott copfról van szó vagy direkt erre a célra vásárolt copfról.
Ha direktben vásárolsz copfot az annyira át van fésülve, egy szálhosszúságú hogy ott csak annyi marad ki amennyit elbénáskodik aki felkeratinozza, de ez nagyon minimális
Ha valaki fejéről veszel copfot, azt előtte jól át kell fésülni és ilyenkor szokott kihullani belőle... De ha már úgy vágják le hogy nagoyn zépen ki van fésülve akkor azt sem nehéz.
szia ott nevegyél vettem é sbevizsgéltattam é sindia volt pedig 60ezert +20-25% volt rajat!! nee tedd szerintem!!!
Hát az lehet :-S
De tényleg én sem értem hogy az ilyenekre miért nem megy ki vmi ellenőrzés? Ne csak a ruhát,vagy kaját ellenőrizzék h milyen minőségű, hanem ezt is. Mert oké ha valaki önszántából vesz szar hajat olcsón, de az megint más ha drágán veszi meg ugyan azt a szar hajat európainak mondva... én feljelenteném az ilyet.
Köszi szépen. Várhatóan 100g-ból mennyi lehet veszteség?
ha normális a copf akkor nem lesz sok hulladék, ha egy kócban kapod akkor igen :) A barátnőm haját vágtuk le copfból és azt tincseztem fel nem volt sok hulladék mert szép volt a haj nagyon, és nem volt kócos sehol így szépen lehetett tincsezni
gondolom úgy lehet hgoy az ázsiai valami műsz.r lehet az ázsiait adják el indiainak és végül európaiként az indiait... de azt nem értem hgoy nem lehet velük valamit tenni???
Köszi szépen a leveled!
Abban tudsz segíteni,hogyha szőke melíros hajat szeretnék (mint végeredmény), akkor eleve olyan hajat vegyek? Vagy barnát, mert nekem ez az eredeti, csak melíroztott- és együtt melíroztassam be a sajátot + póthajat?
Tudom, kicsit amatőr a kérdés, de mindenki mást mond :)
Köszönöm az ötletet, és kedves Tőled,hogy küldenél. Azt hiszem, a környékünkön van fodrász akitől fogok kérni egy picit, és kipróbálom, ahogy írtad! Köszi-köszi-köszi!!!
Igen sok hulladék lesz igy belőle!Én úgy szoktam csinálni,hogy felvarratom 1 sorra és onnan szededem le a tincseket,igy csak kevés hulladékanyag lesz belőle!
Szia,nem a legjobb festeni,szőkiteni nem is szabad.De ha sötétebbre akarod festeni az nem kárositja,viszont hamar lefogja dobni a szint!
Én már festettem be indiai hajat, barnát sötétbarnára, nem lett semmi baja, sőőőőt, nekem még tán jobb lett utána!!!
Sziasztok!
Nemtudjátok véletlenül, hogy mi történik akkor ha egy indiai hajat befestünk? egyik ismerősőm vett szőke indiai hajat, és nemtudta hg nem lehet befesteni(nem világosították fel) sötétíteni kéne! nagyon roncsolja a hajat? vagy mi lesz? köszönöm a segítséget.
sziasztok! Nem érdekelne valakit indiai tresszelt haj?:) irjon nyugodtan üzit:)
Én szeptemberben vettem hajat a hairtrendtől, azóta egyfolytában a fejemen van, nagyon jó minőségű, bár a vége már el van kicsit töredezve, de azon könnyen lehet segíteni. Most copfos kiszerelésben szeretnék, hogy a fodrászom tincsezze fel, de attól félek, nehogy egy csomó haj hulladék legyen belőle...Szerintetek?
Amúgy én mindenkinek csak ajánlani tudom a hairtrend-et!!!!
Sziasztok!Lehet, hogy furcsán fog hangzani a kérdés. . . De nem tud valaki Ukrajnában (Beregszász és környékén), olyan helyet ahol póthajat lehet vásárolni???:):):)
Mire leírtam, már én is rájöttem, milyen okosat is kérdeztem:))
grammos tincs 100 félgrammos 200 :)
És te tavaly náluk vetted az indiait? Mennyi ideig bírta? Szakmabelieket kérdezem: ebből a 100 gr-ból hány tincs jön ki?
További ajánlott fórumok: