Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szia Aidi!!!
Szép lett a hajad!! Az Árvai Alexandránál csináltattad? Ez varrva lett ugye? Hány centi lett felrakva?
Szia!:-)
Valaszom egyszerü! Ha profilomban megnezed fotom 1 honapja vetettem ki a hajtincsenek! A hajam gyönyörüen nöt es csillogo! A te hajad is ilyen ha kiveteted a tincseket? :-) Kellemes ejjelt kivanok!
Szia!
Én nem értek veled egyet, de ha neked az jött be, akkor ok. :)
Nekem varrva van a hajam, és a fodrászomnak is, aki csinálta nekem. Neki évek óta így van. Nekem is ezt javasolta, holott ez a legolcsóbb. Ebből is látszik, hogy nem lehúzni akart, hanem valóban jót akar nekem.
Szia...a haj felvarrasa igen is tönkreteszi a hajat! Mivel a kosz,sampon,hajlakk stb ,nem tudod ugy kimosni hogy nem maradna benne maradek! Valolyaban nincs olyan megoldas ami nem karositana a hajat! Nekem volt varrva, ragasztva 1995-ota nagyon sok lehetöseget kiprobalttam! Ezeket nem Magyarorszagon, itt nemetben! Meggyözödesem hogy az ultrahangos ragasztas ( Great Lengths / Extensions - Ultraschall)ami otthol is van csak eppen nem olcso de a legjobb!!
Nekem 120 tincsböl lett csinalva 50cm es 1350€-ba került! A tincsket 2eve ujra es ujra ragasszak fel! Egyszer veszed meg es utanna sokaig tudod hasznalni! Nem mindig a draga a jo,de ebben az esetben igen! A hajunk mi nöknek a koronank, nincs annal szörnyübb ha egy nönek mindenhol kilatszik a ragasztott haja es a csillogas nelküli "mühaj" ami olcso es ugy is nez ki! Sporolj inkabb, olvass az interneten utanna es ra fogsz jönni magadtol hogy erdemes 200km is utazni egy jo fodraszhoz!:-)
Hát majd meglátod..:) pont múltkor voltunk nála barátnőmmel,és maradt egy 120 cm-es copfja, áhh mondtam is,h hogyan képesek az emberek ilyen gyönyörű hajakat eladni :)
Tényleg szép hajai vannak,és jó áron is adja őket+szálrahúzottan..
Szerintem egy normális fodrász, nem szúrja el azzal a ti "üzleti" kapcsolatotokat hogy sz.r hajat adna...
Hisz neki abból van a több pénze hogy újra és újra hozzámennél, én szívesebben vennék hajat így, mint csak úgy mástól.
Köszi! És szerinted a hajak, amiket ő ad,európaiak, megbízható minőségűek?
Izgulok, mert holnap megyek:)
Én az enyémet onnan rendeltem, sötétbarna, és fantasztikus a minősége :D
A fodrászom egyébként csak európai hajjal dolgozik, de még ő is dicsérte ezt...
Én csak ajánlani tudom mindenkinek, nem kócolódik, szép selymes.
Lányok hairtrendes indiaihajról van vélemény?
Az egyik csajszinak kéne felrakni és onnan szeretne rendelni, de mi még nem próbáltuk, valaki próbálta már?
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás