Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
nekem küldtek már egy mintát, annyira nem feltűnő hogy mű a haj. A színekre figyelj mert nem mindegyik természetes...
Én pont ezért akarnám azt hogy nem adok ki annyi pénzt sem amennyibe az indiai kerül hanem elég a futura műhaj, az 5000ft 60cm és ahhoz szeretnék csattot is venni. pont azért mert nem vagyok biztos benne hogy a varrott hajat eltudnám viselni magamon. ezért elöbb kipróbálnám ezt a megoldást. ennek az ára teljesen elfogadható, ha meg majd felszeretnék varratni hajat akkor azt már tudom hol, és kinél. Az csak európai haj lehet amit felvarratnék.
Szia Brigi! Énis az afroline-ba vásároltam az indiai tresszelt hajamat, nekem fel volt varrva... szerintem ez a legjobb megoldás, igaz azt nem lehet le föl cserélgetni amikor csak akarod. A szín meg megint más tészta. Az aki nekem feltette, teljesen más színűre festette a saját hajamat, és nagyon elütött a kettő. szóval válogasd meg hogy ki csinálja meg neked, nehogy ugy járj mint én.:)
sziasztok!! azt szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek a futura műhajról? szeretnék venni az afroline-ba már beszéltem is az egyik csajszival. a tresszeltet szeretném megvenni és azt felcsatolni tresszcsattal mert azt akkor teszem fel amikor akarom. Azt mondta a csaj ha ugyanolyan színűt választok mint a saját hajam akkor nem feltűnő, hogy nem igazi haj hanem mű. meg 180 fokig bírja a hőt is azt mondták, meg olvastam az oldalukon. Szóval valakinek volt már ilyen haj a keze ügyébe? Milyen a tapintása? nem üt nagyon el a saját haj minőségétől? mondjuk azért vennék ilyet mert nem szeretném mindig hordani csak néha felcsatolnám. köszi a segítséget.
Szia Andybaby!
Érdekelnének a tresszcsatok ha még megvannak. Kérdésem az lenne hogy milyen színű, hány darab van, és mennyibe kerülnek? Köszii Várom válaszod!!
Nekem van 90 gramm 45-50 cm (85 tincs) , ha esetleg érdekel, használt, sötétbarna, nagyon szép selymes és abszolút nem kócolódik!
szeretnék venni kb 100gramm 60cm indiai vagy ázsia hajat lehet használt i s..tudtok segiteni kérlek?:)
Sziasztok
5éves tapasztalattal vagyok itt a forumon hajhosszabbitás terén
nem sokára meglessz a saját cikkem is
ha gondoljátok kérdezzetek nyugodtan
Szivesen!Először is mendenkinek körülkéne kérdezgetni a hajhosszabbitásról és nem beleugrani a legelső lehetőségbe!Ugyanis minden eljárásnak van előnye-hátrány,és a haj eredete sem mindegy milyet veszel!Emailen szivesen elküldöm erről a tájékoztatót bárkinek!
Sziasztok!
Tudna nekem segiteni vki abban, hogy a 2,5 cm-es hajamat meg lehetne-e hosszabbitatni valahogy?
Leginkább talán a mikrogyűrűzésnek örülnék, de elég elkeserdett vagyok gyakorlatilag bármilyen ötletnek örülük :)
Előre is köszönet!
ismételten nem sikerült:( nemtudom mi a baj!! vegyél fel msn re és akkor ott lerendezzük:) msn címem: eszti_cycaa@hotmail.com
hát nemtudom.... azt irja hg nemjo:( leirod mégeccer?
szio jó az email cimem! használom
najo, mégsem rakom fel, tul nagy a kép, és nem engedi...:D akkor majd irj üzit hova küldjem, mert arra nemtudom amire irtad...
de felrakom ideaz adatlapomhoz a képet és akkor megtudjátok nézni:)
Vagyis nem ment, nemtudom miért de nem küldi el!! rossz az e-mail cím, azt irja...
szió andy. ment az e-mail, remélem tetszik:)
szio eszti! értem! ott adtam el europai hajakat az afrolineos edinának a fönöknőnek!várom a képet holnap szioo
szió! nem nem ott vettem.. én az afroline-ba vettem. Holnap tudok képet küldeni róla, mert most nem az én laptopomon vagyok...:S Holnap küldöm! kb mennyire gondoltál az árban ha esetleg érdekelne? 25-30 cm-es.. kitűnő álapotban van.. 3 sor.
szió! tudok rola képet küldeni, igen világos szőke, kb olyan 25-30 cm-es nemtudom pontosan, nekem a vállam aljáig ért... egyszer volt felvarratva nekem 2 napig, szal semmi baja:)
szio hány cm? és világoszőke a haj?
dede, én voltam!! És még mindig eladó! Köszönöma tippet, meg is nézem:)
Szia Eszter!
Nem te írtad pár hozzászólássa ejjebb tegnap, vagy azeőtt, hogy eladod a hajad?
Sziasztok!
Nemtudnátok vmi jó oldalt nekem mondani ahol esetleg eltudnám adni az Indiai szőke hajamat?? nem volt használva egyszersem... előre is köszi
Mit láttam ma???????????vááááá!!!!!!!!Az egyik vendégem vaterán rendelt hajat.A hajjal nincs is gond,de a ragasztása förtelem.Az hagyján ,hogy bogár méretű ragasztás volt rajta,de hogy még nem is keretinnal volt ragasztva,hanem a barkácsboltokban kapható ragasztópisztolyhoz való ragasztóval!!!!Úristen,hova jutunk,Aztán csodálkoznak hogy félnek a hajhosszabbitástól!
Üdv: Viki fodrász
Nagyon figyeljetek oda mit is vesztek!
nah majd írj ám :)
HOl találtál olyat 60 cmbe?
Közben keresgéltem neked ám 80 cm találtam de a minőségét nem tudom milyen, csak annyit hogy indiai és kész.
További ajánlott fórumok: