Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

876. Grácia (válaszként erre: 875. - Kylie022)
2009. márc. 13. 16:07
Én azt nem értem hogy nem igaz hogy nincsen lehetőség valahogy arra hogy ilyet ne lehessen csinálni. 26ezerért bírjon már ki a haj 3 hetet nem???
2009. márc. 13. 15:34

Én nem értem ezt az afroline-t hogy miért árulják még a fos hajakat is ennyire drágán :-S

Az indiai annyiba kerül mint máshol egy európai... és még ráraknak 20 százalék áfát + külön a tressz.

Nem mindig a legnépszerűbb a legjobb...

874. Grácia (válaszként erre: 870. - 9b96d56ee9)
2009. márc. 13. 13:48

Tényleg ne vedd meg, nem t udom elhinni hogy az többet bírna mint ez az indiai.

És a csajszi akinek felraktuk tényleg ápolta vigyázott rá. Most meg egy merő kóc az egész. Egyébként úgy döntöttem hgoy először írok egy levelet az afrolinenak, hogy mit tudnak javasolni ha három hét alatt tiszta kóc a haj.

873. aidi (válaszként erre: 860. - F4086168de)
2009. márc. 13. 12:32
Paulinee, a te hajad tartós, nincs vele probléma? Én varratni szeretnék.Neked nem nyomta a fonat kezdetben a fejedet? Nagyon látszik, amikor lenő? Nehéz kezelni? Köszi előre is.
2009. márc. 13. 12:25
Szerintem felesleges kidobni kevés pénzt rossz minőségű hajért. 17ezer is 17ezer. És fix h az úgysem lesz hosszú életű. Utána pedig majd adhat ki érte az ember sokkal többet h igazán jót vegyen. Akkor meg már eleve bukik rajta az ember 10ezreket rögtön a legelején.
871. Grácia (válaszként erre: 870. - 9b96d56ee9)
2009. márc. 13. 12:11
hát ha az indiai ennyiyre szar volt nem tudom mit várhatsz az ázsiaitól...
2009. márc. 13. 10:19

Sziasztok!

Most rendeltem az afroból 17000-ért ázsiai hajat... 45 cm-es szőkét. Remélem nem lesz vele semmi baj. Most varratok először, úgy gondoltam, hogy elsőre ez megteszi. Mert ha nem tetszik, akkor nem 60ezreket dobtam ki. Kedden rakja fel a fodrász elvileg, remélem addig megérkezik.

Szerintetek a 45 cm meddig fog érni kb? Úgy gondolom, hogy olyan hátközépig, de nem igazán tudom honnan kell mérni.

Van, vagy volt már valakinek ilyen haja onnan?

2009. márc. 13. 07:50

Sziasztok!

Tegnap este elmentem megvenni a futura hajat. A színe az a 2es nagyon sötét barna. Szinte 100%-ra megegyezik a színe a sajátommal. Nagyon selymes, szép, a tapintásán sem lehet vészesen érezni hogy mű. 60 cm. Én tresszeltet vettem. meg csatokat hozzá. most van 8 csatom.

Paulinee: Tudnál segíteni? Azt sem tudom hogy kezdjek hozzá.. Hány darabba vágjam? 6? aztán a 6-ból legyen 3? tehát kettesével hajtva kéne összevarrni? És a csatra hogy kell rávarrni? Tehetetlen vagyok nem tudom hogy kéne hogy jó legyen.

Valaki ha tud segítsen. Köszönöm!!!!!!

868. Grácia (válaszként erre: 866. - Dó14)
2009. márc. 12. 23:21

ja most nézem mert itt maradt egy papír (10esével vannak a tincsek és mögötte a vásárlási feltételek tájékoztató)

Ha a haj kiszárad nem a haj hibája...

Ha a haj kócolódik nem a haj hibája...

ja tényleg nem a haj hibája hanem azé aki ezt a szart árulja... és ennyi pénzért azt hiszem 26 ezer volt összesen a csajszinak + posta

867. Grácia (válaszként erre: 864. - Lidan)
2009. márc. 12. 23:19
persze blokkot nem kaptam :( a utánvéttel küldték :S se számla se semmi nem volt benne...
866. Dó14
2009. márc. 12. 23:12
Szerintem nem lehet semmit sem csinálni:(,a hajnak végülis nem volt baja, nem volt rossz a színe,és nem volt rövidebb mint amit kértem , és ha bementem volna hogy figyelj ez összevissza gubancolódik....még jól el is zavartak volna tutira, vagy kiröhögnek!!Én 40ezer Ftot dobtam ki az ablakon, és tényleg hordhatatlan volt én nem vagyok egy kényeskedő fajta,ha minimélis lett volna akkor azt mondom ok,de úgy néztek rám mint egy földönkívülire ahogy egyfolytában próbáltam a csomókat szétszedni a fejemről!Tényleg nagyon -nagyon megkell válogatni honnan vesz az ember hajat.Szomorú, hogy így átvágják az embert, legalább akkor ne kérnének ennyit!:(Ja plusz úgy hírdetik magukat hogy megegyező szálirány...nem kócolódhat,és a csaj tök flegma volt amikor rendeltem,ahhonnan most ott pedig nagyon kedvesek ebből is látszik...de az is igaz, hogy itt DEszter azt írta hogy neki nem volt gondja az indiai hajával és neki is onnan van!
865. pinkyke
2009. márc. 12. 23:05
a socap tényleg nagyon jó nekem holnap lesz felvarrva, már át van festve a hajamhoz és nagyon szép selymes és fényes még a fodrászom is meglepődőt a minőségén, hogy mennyire jó és árba is elfogadható
864. Lidan (válaszként erre: 863. - Grácia)
2009. márc. 12. 22:51

Szia!

Pont most jártam utána a fogy. védelmi ügyeknek, és mindenhol azt olvastam, hogy minden egyes termékre (így erre a hajra is) szavatosságot kell biztosítania az eladónak, ami azt jelenti, hogy ha valóban nem a vásárló hibájából rossz a termék, akkor a hibát orvosolni kell, ha nem lehet akkor akár a pénzt is kötelesek visszaadni. Persze csak blokk ellenében... Írtam privit is

863. Grácia (válaszként erre: 862. - Dó14)
2009. márc. 12. 22:18

Nem lehet ezekkel valamit csinálni???

Kifizetett érte 26ezer forintot és már most sz.r, fogyasztóvédelem vagy akárki???

862. Dó14 (válaszként erre: 858. - Grácia)
2009. márc. 12. 21:27
Grácia, ha már így más is leírja a cég nevét...véletlenül se jusson eszedbe tőlük rendelni!!!Elsem tudom mondani milyen az a haj, és nagyon drága is!!Egyfolytában szálasodik és sok sok apró csomós gubanc lesz benne ,egyfolytában a csomókat próbáltam kiszedni belőle amikor nekem fönt volt,kb 2percenként a hajamat buzeráltam,de egy idő után az újjammal se tudtam kibogózni, aztán kínomban befontam de még úgy is szörnyű volt,nekem varrva volt le is szedettem a francba pár napon belül!Komolyan lányok senki se rendeljen onnan(legalábbis indiait ne) egy vagyont kiadtam egy szemétért:(:(:(Ezért csodálkoztam hogy a barátnőm futura hajának viszont nincs ilyen baja, pedig az elvileg roszabb minőségű mint egy indiai...So cap hajat vegyél én is azt rendeltem a fórumos csajok javaslatára és gyönyörű:)
861. f4086168de (válaszként erre: 856. - A1eab67ab9)
2009. márc. 12. 20:27
Egyébként ahoz képest,h műhaj,elég igényesen nézett ki...csak hát aki azért ért hozzá rögtön levágja,h valami nem stimmel
860. f4086168de (válaszként erre: 856. - A1eab67ab9)
2009. márc. 12. 20:24
Hát én vágtam szét neki fejméretre,és varrtam rá csattokat..:) vagy 3 óráig csináltam..jó barátnőhöz méltóan xD 3 sort csináltam neki,a hosszabbra 3 csattot varrtam,a többire 2t :)
859. Wickucy (válaszként erre: 858. - Grácia)
2009. márc. 12. 18:44
én is rosszat hallottam róla.
858. Grácia
2009. márc. 12. 18:18

Afrolineos indiai hajról mi a vélemény?

Egy ismerősömnek felraktuk, mert nem bírt várni

hogy megjöjjön ahonnan mi szoktuk vásárolni.

kb 3 hete és már most panaszkodik hogy tiszta gubanc az egész.

857. Grácia (válaszként erre: 856. - A1eab67ab9)
2009. márc. 12. 18:17
csat ha kell add meg a címed, nekem van kb 10 db szivesen elpostázom
856. a1eab67ab9 (válaszként erre: 855. - F4086168de)
2009. márc. 12. 13:08
Én a 60 cm-esre gondoltam. A 40cm nagyon rövid a hátam közepéig érne. azért kár pénzt adni a 60as az jo lesz sztem mert ha az alja már csúnya lesz legfeljebb vágok belöle picit. Nem tudod ő hogy használta? hajtogatva rakta fel vagy szétdarabolta? hány csat kellett neki hozzá?
855. f4086168de (válaszként erre: 851. - A1eab67ab9)
2009. márc. 12. 11:38
Dehogynem,arra h néha felrakd jó,de sztem abból is a legrövidebb..40 cm..Ismerősöm vett 2 csomag 80 cm-es futura hajat,és iszonyatosan gubancolódott..
854. a1eab67ab9 (válaszként erre: 853. - Dó14)
2009. márc. 12. 10:07

Szia!

Nem is figyeltem hogy írtál már régebben is a futura hajról. A barátnőd az afroba vette? Én nekem annyira kéne hogy néha felcsatolom amikor olyan kedvem van. Arra mindenképpen megéri az árát. azt nekem is mondta a csaj hogy a vége nyúlni fog egy idő mulva ha mindig hordva van meg kicsit sprőd lesz. De sztem nekem jól fogja birni hiszen nem lesz minden nap rajtam. Ő ugyanugy mossa meg vasalja mint a sajátját? azt nem tudod? nem tudsz róla vagyis a hajáról egy képet küldeni?

853. Dó14
2009. márc. 11. 21:14
Szia Brigi8!Már írtam a futuráról,nemrég.Az én barátnőmnek az van mikrogyűrűvel van feltéve, és képzeljétek nem kócolódik csak minimálisan ránézésre nem t el nagyon a hajától, tapintásra eléggé lehet érezni hogy mű.Én nagyon megvoltam lepődve azt hittem szar lesz, de nekem viszont volt indiai, sajnos nem írhatom le melyik cégtől rendeltem, de olyan szar hajat...akkor is szebb lett volna ha egy maroknyi kendert varratok fel:D:DÉn arra gondolok hogy a mikrogyűrűnél amugy is kevésbé kócolódik a haj mintha varrva lenne,/persze én nem vagyok fodrász bocsánat ha ez teljesen alaptalan állítás/mondjuk nincs túl sok tincs fönt neki de pont elég!És már hordja kb két hónapja ahhoz képest teljesen rendben van a haja, annyi hogy a vége kicsit sprőd már.Szóval ha csak alkalmakra kell én azt mondom vállald be,így kevés pénzből megúszod.Persze ha van rá több pénzed akkor tényleg ne vegyél ilyet,inkább valami jobb minőségűt de gondolom neked sem mindegy mennyit adsz ki a hajért ha csak időnként kell.
852. Wickucy (válaszként erre: 851. - A1eab67ab9)
2009. márc. 11. 20:59
arra jó, de én akkor sem venném meg. :)
2009. márc. 11. 20:28
köszönöm mindenkinek a segítséget!! szóval akkor arra sem jó hogy néha felcsatoljam?
2009. márc. 11. 20:11
nem érdekelne valakit Indiai tresszelt haj? 25-30 cm-es...
849. Wickucy
2009. márc. 11. 19:08
a futura szerintem nagyon mű lehet. hát meg is tud olvadni. én biztos nem vennék 5000- ért sem.
848. Grácia (válaszként erre: 845. - A1eab67ab9)
2009. márc. 11. 18:12
Brigi ha gondolod körbenézek neked ilyen árkategóriában kapsz ázsiai hajat is... mondjuk nem tudom jobb e mint a futura arra is kb egy hónapot mondanak...
847. f4086168de (válaszként erre: 845. - A1eab67ab9)
2009. márc. 11. 17:45
Az a baj,h iszonyatosan kócolódik a futura :S De tényleg...minden percben fésülgetned kéne..elég macerás...180 fokig bírja a hőt igen,de felesleges belerakni pl hullámot,mert rögtön visszaugrik...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook