Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szerintem tök jól áll ez a mostani hajszín...ne gyötörd meg ahajad, én is melírozott hajú vagyok, de nekem ez is tönkrevágja a hajam sajnos..
Köszönöm szépen! :))
Konzultálok a fodrászommal,kikérem az ő véleményét is:)
ESZEDBE SE JUSSON! :D ezt így nagy betűkkel! :D
bocsi, hogy te nem lány vagy... :D tehát a környezetedben tényleg bejött mindenkinek, mert fekete hajú barátnőm fűz, h próbáljuk ki, de csak, ha jó lesz... na hát, honnan tudjam, h jó lesz- e, ha sose használtam? :)
Olyan lenne szőkítés után mint a felmosórongy... :) Szerintem felejtős... :(
sziasztok! a fekete balmain hajat kilehet szőkiteni?:(aki tud kérem segitsen
Megnéztem.. Szerintem túl világos és hamvas szőke ahhoz, hogy egészségesen meglehessen csinálni. A mostani barnád is meleg árnyalatú ha ezt bármivel világosítod tuti sárgás marad, vagy nem lesz olyan világos hamvas mint a fotón lévő haj.. A saját hajadból tuti meg lehet csinálni kíméletesen is, csak a póthajadban kételkedek... :)))
Nem nagyítja ki ez a sz.r így nem tudom megnézni a képet... :(
Szerintem tök jól áll így barnán is, és lehet nem ér annyit az akció, hogy tönkre tedd vele a póthajad. Én vennék világosabbat és le van a gond csak a sajátodat kéne kivilágosítani hozzá. Az a baj, hogy amúgy sem túl hosszú élettartalmúak ezek a hajak, így meg könnyen haza lehet vágni és a színe se biztos hogy jó lesz. Világosabb póthajat is lehet keverni a barnával, mondjuk így elég vastagok lesznek a tincsek, de kíméletes megoldás. Persze rengeteg múlik a fodrászon és a haj minőségén. :))) Ha maradsz a melírnél, ne festesd be előtte mert még nehezebb lesz kiszívatni a hajad. Lehet azt egyszerre is külön válogatva.. :)
festeni világosabb barnára*
Feltettem!
De szerintem majd a hajamat melírozás előtt kell festeni,mert sötétbarna hajban nem így hat a melír,és nekem úgy meg nemtetszik.
Vélemény?:D
és természetesen fodrászra bízom a dolgot. Fel is teszem a képet,hogy pontosan milyen kell nekem!:D
olyan színű mint a képen,festetlen, és állítólag orosz,de ki tudja.:)
100%-os válasz ! Főleg az utolsó két mondat.
Ez attól függ, hogy milyen tipusu póthajad van és hogy eredetileg mennyire világos és erős. Ha keleti származású akkor eredetileg tuti sötét színe volt ezért esélytelen kímélően kiszőkíteni. Ha sikerül,akkor is tönkre megy. Ha festetlen világos "európai" hajjal van pótolva, akkor simán lehet rajta világosítani,de jobb azt is fodrászra bízni. Amúgy szinte minden vegykezelés roncsolja a hajat főleg a póthajakat, mert ezek már levágott "elhalt" hajak amin csak rontani lehet. :)))
én szőke melírt szeretnék a póthajamba, az nem roncsolja túlságosan és a saját hajamat se, ugyeee?! mondjátok,hogy ugye :D!
**Barna haj.** Már golyózik a szemem bocs a firkáért, csak a képen sötétebbnek tűnik a hajad... :)))
:)
Én kihagytam de elég sokan próbálták a környezetemben ahhoz, hogy tudjam mit várhat tőle az ember... :)))
Most olvasom, hogy a "hőillesztett műhajad" is világosítani szeretnéd. Ezt jobb ha kihagyod mert tuti hazavágod vele a póthajad. Jobb ha veszel eleve világos hajat, és a sajátodat is akkor kéne világosítani amikor le van szedve a póthaj. Amúgy tök jól áll a fekete haj miért akarod leszedni? :)))
ezek szerint te használtad már az oxy reloadot?
Rákenheted !
Aztán KUKA !
Póthajat - élettelen hajat - többször festeni, leszivatni lényegében öngyilkosság.
Szia!
Az effassor nekem elcseszte a hajat amire rákentem pedig vízzel kevertem ki. Oxy reloaddal csinálhatod mert nem roncsolja a hajat. Az eredmény kétes, mert első festés után garantált a színeltávolító hatása. Jaa és ettől nem lesz szőke, csak kiszedi a festett pigmenteket a hajból. Utána még szőkítened vagy festened kell a hajad. Én fodrászra bíznám, de ha mindenképp magadnak csinálod, segíthetek neten keresztül... :)))
nekem senki nem tud segíteni? :(
szerintem nem a mennyiség, hanem az erősség számít.
van akinek kimondottan rossz az erős, ezek szerint Neked erősebb kell. Kérj erősebbet !
Amit keratint használ ill. amit rendel a fodrászom még ketté szokta vágni, mert azt mondja az is elég. Másnál még nem voltam, lehet mégis jobb lenne az egész?
na hát akkor újra kell keratinozni, és olajozni :):):)
ebből valamelyik 100% bejön..
nincs baj a keratinnal és valószínűleg azzal sem ami neked van fent (mert többféle keratin van), az a baj, hogy keveset raktak rá.
2 naponta olajozom, bár az előzőnél az alfaparfos kristályolajat használtam, most meg a szilikonosat. De túl olajozni sem akartam, mert akkor meg tapad az egész:-( Ezért én is inkább a kertainra gondolok! Csak tudnám akkor milyet használjak... vagy ha ez sem, akkor mi lehet a gond.
az én véleményem az, hogy valószínűleg kevés a ragasztó a hajon, ill. nem jól lett felrakva. a megoldás csak az, ha leszedeted, majd visszarakatod, ugyanis így továbbra is hullani fog, ha igazam van.
töredező, kócolódó, sprőd hajnál mindenki képzeljen el egy őszi száraz falevelet, ami leesett a fáról és már nem él. Akárcsak a haj amit levágtak és már nem él. Ha semmit nem csinálnak vele akkor egyre rosszabb lesz. Ha csak mossák és szárítják, még rosszabb lesz. Képzeljünk el egy száraz falevelet, amit bevizezel 2 naponta, aztán forró hajszárítóval rászárítasz. Az még hamarabb porjaira hullik szét, mint ha még ennyit sem csinálnál vele.
Asszem nem kell sok képzelőerő ahhoz, hogy az emlitett száraz falevelet, ha pespricceljük lágyan a megfelelő olajjal, ami kiszorítja a nedvességet, és a helyét átveszi az olajban található vegyület, akkor azt a száraz falevelet akár hajlitgathatod is, míg az olajozatlan simán kettétörik.
Az a gond, ami már ezerszer le lett itt irva, hogy a legtöbben a póthajra azt hiszik hogy él.
Elég kár...
További ajánlott fórumok: