Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

2136. Hajasévi (válaszként erre: 2134. - 914ccd0d33)
2009. aug. 27. 20:37
Sajnos :(
2135. Hajasévi (válaszként erre: 2132. - F1a42b7b74)
2009. aug. 27. 20:05
Mégis, hányadik oldalon? Elolvasnám, hátha tanulok belőle:)
2134. 914ccd0d33 (válaszként erre: 2131. - Hajasévi)
2009. aug. 27. 17:25

Hát, a szépségszalonok (különösen belvárosi) többségének pillanatnyilag nincs jó híre...

Viszont tényleg léteznek jó szakemberek csak nehéz metalálni őket!

2133. Grácia
2009. aug. 27. 15:35
elvesztettem a fonalat ki kicsoda :)
2132. f1a42b7b74 (válaszként erre: 2131. - Hajasévi)
2009. aug. 27. 15:27
néhány oldallal arrébb, részletes , hosszú leírásokat adtam közre hajhosszabbításról, hajakról, átverésekről, ápolásokról. Jelezném annak aki most olvas.
2131. Hajasévi (válaszként erre: 2129. - Fane)
2009. aug. 27. 14:28

Ebben a Forumban a hajhosszabbítási tapasztalatokról lehet írni. Írhat az, aki készíti és írhat az is, aki hordja. Ezeken a Forumokon összefuthat a fodrász és vendége, hiszen mind a kettőt érdeklik a megosztott vélemények, csak szemtől szembe nem dicsérhetik egymást, ami jogos, mert reklám szaga van!

Pár hónapja olvasom az itt leírtakat. Nagyon rossz, sőt borzalmas tapasztalataik vannak szegény nőknek a hajhosszabbításról. Itt kapkodják a fejüket, de konkrét tájékoztatást nem kapnak arról, amiről tudni szeretnének. Ezért gondoltam, hogy megosztom velük a 12 éves tapasztalatomat. Úgy érzem, meg kell mentenem a szépségszalonok jó hírét, hogy igen is léteznek jó szakemberek, akik csodálatos hajkoronával tudják felruházni a vendégeiket.

Ezért akartam inkognitóban maradni :)

2130. Fane
2009. aug. 26. 22:11
*máshova bocsi kihagytam, este van és fáradt vagyok és nem tartanak életben a koktélok :DD
2129. Fane
2009. aug. 26. 22:09
:D vicces lenne ha ez reklám lenne, ugynais, elég sok oldallal odébb már volt téma, csak az a vikike xy-nal volt, mondjuk öt törölték is, most tagadjuk le ha valaki jo? ha valahol ugy fogadnak mint egy csaladban? és nem ugy mész be egy szalonba h köszönsz és talan kapsz egy helót? már bocsi de itt aki ottvan radköszön mosolyogva, és soha nem mennék énse hajat felvarratni, ennyit erröl. Akinek meg Ez faj akkor lehet törölni, na csóközön. :-)
2128. Hajasévi
2009. aug. 26. 21:45
Mit jelent a Törzspontok száma:?
2127. Hajasévi (válaszként erre: 2126. - Cukibogyó)
2009. aug. 26. 21:14
:) puszi
2009. aug. 26. 20:12
Ne haragudj nagyon remélem hogy nem fognak törölni meg engem se. igazából nem irtam olyat ami hajeladással kapcsolatos. nevet sem irtam és a szalont sem reklámoztam. de elvileg csak hajat nem lehet eladni. én csak a munkádat dicsértem. ettöl függetlenül biztos van még sok olyan hely ahol szépen dolgoznak de nekem Te vagy a legszimpatikusabb. remélem azért nem okoztam nagyon kellemetlenséget
2125. Hajasévi (válaszként erre: 2124. - Cukibogyó)
2009. aug. 26. 20:06

Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy, de ezt nem kellett volna :(

Inkognitóban szerettem volna maradni. Azért is, mert lehet, hogy most törölni fognak :(

Na, de most már mindegy :)

2124. cukibogyó (válaszként erre: 2122. - Hajasévi)
2009. aug. 26. 19:23
Én a szalonodba járok fodrászhoz, és mindig vágyakozva figyelem mikor teszed fel a gyönyörű hajakat. A fodrászomnak is megvan hosszabbítva a haja és a múltkor kértem had fogjam, tapizzam meg. Megengedte :) És képzeld annyira észrevétlen volt hogy még kézzel is csak két sort tapintottam ki pedig 3 van neki. és már picikét levolt nőve. de ez egyáltalán nem látszik és alig érezni. és annyira szépen egybeolvad a hajával, ha nem tudnám hogy póthaj megnem mondanám róla!! tényleg tökéletes munkát végzel!!!! nagyon szeretnék egyszer a te székedben ülni hogy nekem is csinálj egy gyönyörű hosszú hajkoronát. nagyon vágyom rá de egyelöre sajnos nem tudok pénzt áldozni rá. de hamarosan biztos bejelentkezek hozzád remélem hogy még idén. én is már rengeteg szalont néztem persze nem azért mert máshol akarnám csináltatni hanem hogy ki hogy mennyiért és hogyan dolgozik. én már akkor elhatároztam hogy a te kezeid alatt szeretnék hosszú hajat mikor még nem is oda jártam fodrászhoz. a régi fodrászom elkezdett 2 éve höillesztéssel foglalkozni és mondta hogy mgcsinálja nekem nagyon olcsón balmain hajjal. amiröl azt olvastam ázsiai és hogy max 6 hónapot bir, kb 30.000ft lett volna ez másfél éve. még jo hogy nem mertem belevágni. mindig is inkább a varrás technikája tetszett jobban.
2123. Hajasévi
2009. aug. 26. 18:57
Jaj, jól látom!!! Ez nagyon hosszú lett :( Bocsi
2122. Hajasévi (válaszként erre: 2115. - F1a42b7b74)
2009. aug. 26. 18:56

Bár lett volna egy-két koktél, nem lett volna unalmas a keddi estém :)

Talán tik is felvidultatok volna a koktél kiellenzésem olvasásán!

A gr-ok helyett, l-ek lettek volna (Ó a kis mohó, a cl –t már nem is ismeri), az árak helyett strigulák lettek volna írva :) Volna, volna, ej, de jó lett volna!

A csalók=drakulák, akik szívják a vérünket, mindig léteztek, léteznek és sajnos létezni fognak!

Én arról írtam, amikor azt kapom a pénzemért, amit kérek :)

Én is sokszor elcsodálkozom magamon, de néha optimistának is kell lenni!

Vannak becsületes szalonok, akik megbecsülik a vendégeiket, visszavárják őket és évekig szeretnének létezni. Csak meg kell találni! Van egy szénakazalunk és van egy tűnk!

A tűt kell keresni!!!! Sajnos nem fordítva :(

Brrrr, nem tudok addig elszámolni, ezért kiszámolni se tudom a különbséget :)

A Mercedes és a Trabant egy kicsit durva :) Sajnos igazad van, egyes szalonok simán Mercedes árban számolnak!

Szerencsére könnyebben össze tudjuk rakni a hajhosszabbításra a pénzt! Bár én, ha fordítva lenne, jobban örülnék! És akkor arról beszélgetnénk, hogy melyiknek magasabb a CO értéke!

Megnéztem egy-két szalon árlistáját. Eszméletlen különbségek vannak. Két szalon árlistájából írtam ki. Érdemes megnézni. Az indiai és az ázsiai haj gr-ra olcsóbb, mint az európai (tuti haj), mégis mire felrakják, szinte egy árban van.

A hosszabbításnál előre pontos árat nem lehet megadni, hiszen nagyon sok mindtől függ.

Viszont legtöbb helyen ki van rakva tájékoztató ár.

50-60 cm körüli hosszú haj:

1. szalon

indiai: sötétebb hajszíneknél, 1 évig hordható, hőillesztéssel kb. 81000 Ft-tól

indiai: világosabb színeknél, 1 évig hordható, hőillesztéssel kb. 106000 Ft-tól

európai: 1-2 évig hordható, hőillesztéssel kb. 131000 Ft-tól

magyar, milyen szerencsés ez a szalon, 2-3 év , hőillesztés kb. 175000 Ft-tól

itt 2-3 cm hajnál duplája, mert még egyszer annyi haj kell 

Leszedés, visszaillesztés, 3 havonként 25000 Ft

Ha netán kibírja bármelyik haj az egy évet, az 50 cm-ből 40-35 cm haj marad, mert a végeiből le kell vágni a ragasztott részt.

hajfelvarrással, csomózással nem foglalkoznak

2. szalon

Ennél a szalonnál, hőillesztéssel nem foglalkoznak. Csak európai hajaik vannak. A hajkímélő felrakási módszert alkalmazzák, biztos fontos nekik a vendég :)

európai haj, 2-3 évig hordható, hajfelvarrással kb. 70000-110000 Ft

3 havonta le-felrakása 3 sornál 9600 Ft

európai haj, 2-3 évig hordható, takaró csomózással kb. 90000-130000 Ft

3 havonta le-felrakása 30000 Ft

Az európai hajnál is csak azok a hajak bírják ki a 2-3 évet, ha nincsenek világosítva, a szőkített haj 1-1,5 évig bírja.

Sajnos el kell, hogy keserítselek, majdnem mindegyik boldogtalan, az európai-nál és az indiai-nál is, az ázsiainál biztos.

A megkeserítéshez egy nagy lapáttal a felrakása játszik közre.

Borzalmas, milyen munkát adnak ki a kezükből. Láttam egy két rondaságot, felháborító.

Mint pl. a Fane haját!

Egy napos továbbképzés után jöhet a vendég. Nem tudják, nem is akarják tudni, hogy mennyit ártanak a vendégük saját hajának, fejbőrének, ha nem szakszerűen rakják fel.

És ahogy kinéz?? Nem is értem őket, a szalonok szégyene :(

A hőillesztéses módszereknél, hőt és erős vegyszert használnak fel, mikor felrakják, és mikor leszedik, mindegy hogy tincses, keratinlapos vagy ultrahangos. Írják, hogy nem ártalmas, mert a ragasztó emberbarát, keratinos stb. Nekem ne magyarázza meg senki, hogy a 160-200 fokos hő nem roncsolja, égeti meg a hajat? Nagyon fájdalmas a leszedése. Hallottam olyat is, hogy a ragasztót az OBI-ból vették!!

Az ultrahangosnál olyan géppel rakják fel, amiben nincs termosztát, ezért állandó hőfokos, 200 fokra is felhevülhet, ez a gép a legolcsóbb, 20-30 e. forint körül van. Ez csak egy két melírtincsre alkalmas, sajnos a legtöbben ezzel rakják fel az egész fejre. Létezik hideg eljárású készülék, ez 60 fokos, ez a gép több mint 600 e forint. Csak egy két szalon ad ki érte ennyi pénzt

.

Na most, az ázsiai és az indiai haj egyszer már erős vegyszeres kezelésen ment át, ehhez jön a hőillesztés, vége a pót és a saját hajnak, a haj kiszárad és bizonyos idő után letörik.

Eleve vékonyszálú, roncsolt hajra nem szabadna felrakni, de felrakják ezek a kitűnő szakemberek. A kezelhetőség, hordás is kész tortúra. Nem használhatod a kedvenc samponodat, balzsamodat, nem napozhatsz, szoláriumozhat, szaunázhatsz, festék nem érheti, és még ki tudja mennyi mindenre kell odafigyelni. Ülhetsz a szobádban, a pasik meg a strandon futkároznak!

A mikrogyűrűzés kíméletesebb a hőillesztésnél, bár a gyűrűk is megtörik a hajat. Fémallergia esetén komoly problémát okoz. Minden esetben próbát kell végeztetni, mert van, aki a teste többé részén elbírja a fémet, csak a fején nem. Sokak szerint kényelmetlen, szerintem is kényelmetlen lehet.

A legtöbb helyen hőillesztéssel és a mikrogyűrűzéssel raknak fel hajat. Hajfelvarrást nem vállalnak, mert nem értenek hozzá. A hajfelvarrást hónapokig gyakorolni kell ahhoz, hogy nagyon szépen tudj dolgozni. Egy napos tanfolyammal még azt sem tanulja meg, hogy a sötétbarna hajhoz ne fehér cérnát használjon. Kevés az a hajszobrász, aki ért a hajfelvarráshoz, pedig az a legszebb, legolcsóbb, kényelmesebb, kíméletesebb, gyorsabb felrakási módszer. Nem használnak vegyszert, hőt, tehát nem roncsolja a hajat. Alatta a hajunk védve van a külső behatásokkal szemben, sokkal dúsabb, tömörebb lesz és gyorsabban nő. Teljesen összevegyül a saját hajjal, ezért az európai hajat észre sem venni, hogy póthaj.

Mehetsz vele napozni, olyan sampont, balzsamot használhatsz, amit szeretsz, hajszárítóval, burával száríthatod, feltűzheted, fésülheted, ugyan úgy kell kezelni, mint a saját hajunkat. Nem esik, szakad le, nem kell attól félni, hogy elhagyod a hajkoronádat.

Félnek tőle, mert sokan vannak, akiknek ezzel a módszerrel rakták fel, de nagyon rosszul és rondán. Aki jó helyre megy, soha nem fogja más módszerrel felrakatni. A jó hajszobrásznak, jó parókása van, aki szépen, vékonyan, nem hullik, fűzi fel a hajat.

Tudom, hogy a kérdés ott marad, most milyen hajat vegyek, és milyen módszerrel rakassam fel? Az előző levelemben leírtam, alaposan nézzetek körül. A szalonok oldalain nézzétek meg a képeket. Láttam egy két oldalon, hogy modellek képei vannak fent :( Innen azonnal tovább kell menni.

Mielőtt valaki letámad!

Kihangsúlyozom, hogy nem mindenki kontár, vannak jó szakemberek, csak sajnos kevesen. Az igazi szakember, a hajfelvarrásos, csomózásos megoldást ajánlja fel elsőnek, akkor is ha hőillesztéssel is rak fel hajat. Léteznek olyan szalonok, hogy még ők sem tudják, milyen hajat vásárolnak, nem ismerik fel, becsapják őket, ők meg tudatlanul a vendégeiket.

Én is olvastam a helyben vágott szalon oldalát. Létezik, hogy valaki azért vágatja le a haját, hogy eladja. Ez nagyon ritka! Annak a szalonnak, akinek csak annyi vendége van, mint amennyi hajat levág eladásra, felkopik az álla :) Nagy baromság!!!!!!!!!!!!!!!

Akinek ezt mondják, az csak akkor menjen hozzájuk, ha előtte vágják le a hajat, kifogásokat ne fogadjon el.

Ha van kedvetek, nézzetek meg egy két fórumot, mit írnak azok, akiknek raktak fel hajat. Szalonok árlistáiból is lehet egy-egy árat kigyűjteni, pl. 50 cm haj hosszúságnál. Kb. úgy mint én. Ide lehetne írni, másolni, hogy minél több információt kapjanak azok, akik idetévednek.

A szalonok nevét ne írjátok meg, tilos!!! Vagy nem lehet máshonnan információt ide másolni?

puszi

2121. 1986Anita
2009. aug. 26. 14:08
Olyan helyen vegyetek hajat, ahol a fodrászotok vágja!!! Én is úgy vettem, és így garantáltam nem jársz rosszul. Én például a legegészségesebb, leggyönyörűbb hajat fogtam ki, amit csak lehetett.
2120. Fane
2009. aug. 26. 09:48
:DD 78,6% .., amugy igen, én vettem már zsákbamacskát, 1 hét után lekelett szedni(emlékszel Évi?), mert nem tudtam elforditani a fejemet, ha elforditottam egy akkora gubanc lett a hajamba h már szégyelltem!!! Nagyon csuyna volt, csak hát én is törekedtem arra olcsón jót vegyek! De tévedtem nincs ilyen! És már inkább elviselem, és gyűjtök europaira, mint hogy mégegyszer megjárjam. :-) Mert uyge rengeteg a hazug ember, akinek csak a pénz és a haszon lebeg a szeme előtt, sajnalatos módon. :-)
2119. 914ccd0d33 (válaszként erre: 2113. - Hajasévi)
2009. aug. 26. 09:43

Hajasévi mostani hozzászólásával én is egyet értek!

Handrea2 hozzászólásával maximálisan egyet értek!

2009. aug. 26. 09:19
Viszont nekem nagyon vékony szálú, kevés hajam van, és a vastagabb szálú ázsiai haj mégsem látszott mellette műnek, sőt, kifejezetten természetes hatású volt, senki nem vette észre, hogy nem az én hajam..
2009. aug. 26. 09:17

Na most ezek után, ki tudja eldönteni, hogy milyen hajat vegyen.. Én félek európai hajba befektetni annyi pénzt, mert mivan ha az is pl. indiai, csak eu-ként adják el.. Én nem értek hozzá annyira, hogy felismerjem valóban európai hajról van szó..

Amikor az ázsiai hajamat megvettem, elsőre az is gyönyörű volt, aztán tiszta gubanc lett.. Mosás után derül ki csak minden, de akkor már késő

2009. aug. 25. 23:56

Én még mindíg csak azt hangsúlyozom, hogy országunkban 10 ből 9 "EURÓPAI hajkereskedő" (...) Indiai hajar árul - ebben a fő gond, hogy Európai árban.

Egyébként lehet hogy KIVÁLÓ az a haj, rengetegen boldogok vele. Nem igaz, hogy minden Ázsiai, vagy Indiai hajat hordó ember, boldogtalan, és/vagy elégedetlen.

A kérdés, hogy mennyire tudja megfizetni a VALÓBAn magyar hajat !

Országunkban egy helyen hirdetik, hogy HELYBEN vágott HAZAI haj. Ezt a helyet könnyen meg lehet találni, a Lu..y házban van.

Ám amikor valaki szeretne ott lenni a vágáskor, akkor kitérő válaszokat adnak.

Tehát az a tény, hogy valóban hazai haj van-e valahol,(kereskedelmi mennyiségben, folyamatosan) az egyáltalán nincs bizonyítva.

2009. aug. 25. 23:49

Hajasévi 78,6 százalékban nagyon jókat ír !

Ami kimaradt:

Akinek trabantra van pénze, azzal jár. Lehet hogy boldog ! (persze, cserélne Mercedesre, nade álmodjon csak.:)

Aki Mercedessel jár, nem cserélne trabantra. Ő is boldog - nyilván.

Kérdés: kinek mennyi pénze volt autóvásárláskor.

Egyébként a Trabant és a Mercedes is négykerekü, benzinnel megy, van benne kormány és pedálok.

Az pedig hogy mi a kettő közti különbség ?

Azt mindenki sejti.

(reflektáltam a VALÓDI MAGYAR, és azon belül a KITÜNŐ MAGYAR hajra, szemben a valódi Ázsiai, és azon belül a lehető legrosszabb Ázsiai haj közti különbségre)

2114. f1a42b7b74 (válaszként erre: 2113. - Hajasévi)
2009. aug. 25. 23:46
Mit tesz egy két koktél, egy unalmas nyárvégi kedd estén:)
2113. Hajasévi
2009. aug. 25. 22:14

Sikerült becsalogatnotok, pedig nem akartam:)

Minden újdonság így kezdődik. Addig, míg ismeretlen, kevés van belőlük, az ára, mivel

csak jó minőségű áruval lehet elkápráztatni a jó népet, eleinte nagyon sokba kerül, majd csökken.

A hajhosszabbítás sem volt másképp tízen valahány évvel ezelőtt Magyarországon. Egy (1 db) szalon indította el, nyugat Európából szerezték be a hajat. Jó minőségű haj, kitűnő szakember által került fel a hazai hírességek fejére. Az ára miatt a gazdagok körében terjedt el, a többi magyar nők csak álmodoztak róla. Volt akkoriban is műhaj, hiszen az afro volt a sláger, műhajat fonnak a hajhoz, nem emberi hajat Az üzletemberek szeme előtt ott lebeget a tarolás szele, ezért gyorsan kiépítették a hajpiacot. Olcsó, emberi hajra volt szükségük, ki az, aki fillérekért oda adja a saját haját? Elindult a szegények megskalpolási láza. Mindegy, hogy vastag szálú, fekete, egyenes, göndör, műhajjal pótolt stb. Mire az üzletbe kerül, már eladható állapotban lesz.

Talán az indiai hajból van a legtöbb Magyarországon, nyilván való, hogy abból tudnak a legtöbbet eladni. Az ázsiainál jobb minőségű. Nincs elégedettségi statisztika, legalább is nem tudok róla, ha valaki mégis hallott róla, írja meg:)

Ha lenne, biztos vagyok benne, hogy nem az indiai haj állna az élen: 10 európai póthajú nem cserélné le a haját indiaira, de 10 indiaiból kb. 8 lecserélné európaira, az a kettő lenne a kivételes esett:)

Amit „európai” hajnak nevezek, legyen azért európai, mert a mi hajunkkal megegyező, vékony ill. vastagabb szálú, festetlen, állaga lehet egyenes, hullámos, göndör, ha vigyázunk rá 3 évig is hordható. Ezeket a hajakat lehet festeni, az indiait csak egy-két árnyalattal lehet világosítani, az ázsiait nem lehet festeni. A szőkített haj hamarabb tönkre megy. Lehet kapni, nem olcsó, csak nem az utcán, hanem elismert szalonokban, fodrászatokban. Mivel kevés van, nehéz hozzá jutni, ezért a szalonok felvásárolják, hogy a vendégeik elégedettek legyenek. Nem véletlen az árkülönbség. Jó minőségű, olcsó európai haj nem létezik! Aki így árulja, az kamuzik!

Sajnos kevés a becsületes, jó szakember és sok a kapzsi kontár, ezek miatt sok nőnek rossz élménye van a hosszabbításról és a hajakról.

Ahogy írtad, egyre többen eladják az indiai hajat annak…

Nem csak indiait, hanem rossz minőségű, nem emberi hajat (mű) is adnak el európai hajként.

Egy csajszinak ??? haj van felrakva. Vásárláskor látszott, hogy nem a saját haja, kevés idő elteltével fésülhetetlen, fénytelen, ronda lett, úgy gondolta, megveszi a drágább európai hajat.

A kedves kereskedő egy szépen kimatyózott ??? hajat adott el, európai haj helyett.

Mit fog ide írni a fórumba?

Jól rászedtek, egy csomó pénzt kiadtam, semmivel sem volt jobb, sőt!

Szerintem: mindenki csak olyan hajat vegyen, ami a legjobban hasonlít a saját hajához. Ha vastagabb szálú a saját haja, akkor vastagabb szálút, ha göndör, akkor göndört. Lehet, hogy két-három hónapig tovább kell gyűjtögetnie, de a szép, hosszú haj évekig kárpótolni fogja.

Lehetőleg szalonokban vásároljon, és ott rakassa fel. A kontár tönkre teheti a saját haját, tehát ha a barátnője nem szakember, ne vele rakassa fel. Vásárlás előtt kérjen referencia képet, nézze meg a munkáit. A felrakással és a hajjal kapcsolatban kérdezze ki a szakembert, milyen módszerrel tudja felrakni, káros hatása van-e, milyen hajai vannak, meddig hordható stb. Az interneten ezekkel az információkkal utána tud nézni.

Ha korrekt, sikeres hajszobrásszal van dolga, mindent elmagyaráz, megmutat, nem fog zsákbamacskát árulni, nem éri meg neki!!!

Sajnos nem mindegyik szalonban van gyakorlott hajszobrász, sok rosszat hallottam, de legalább nagyobb esély van arra, hogy garanciát kap, vagy is kicserélik a haját, ha probléma van vele, ami előfordulhat. Ha idegenektől vesz rossz minőségű hajat, elúszott a pénze!

hajazó: én nem vegykezeléssel foglalkozom, én 12 éve hordom…..:)

Tehát, ezek szerint magyar ember európai hajat hordjon. Nincs ha szócska, az európai haj minden oldalról nézve a mi hajunk. Mi magyar nők szeretjük roncsolni a hajunkat :)

Na megint össze írtam minden hülyeséget.

Több hónapja regisztráltam, még egyszer sem írtam, csak olvasgattam. Úgy látszik, mostanra szóf……m lett :)

puszi

2112. 914ccd0d33 (válaszként erre: 2104. - Hajasévi)
2009. aug. 25. 20:48

Hajasévi!

Az egy fejről levágott indiai haj (tehát nem a templomi, kevert szálas, hántolt, festett, vegykezelt indiai hajról beszélek) az hosszabb élettartamú, mint az európai haj!

Egyébbként hajfeldolgozással, vegykezeléssel foglalkozom jó pár éve ! Nagyon sok európai, indiai, ázsiai haj megy naponta keresztül a kezemen!

Mellesleg a saját póthajam európai (magyar) ! De nem azért, mert hosszabb az élettartama az indiaitól, hanem konkrétan azért, mert szőkítve van a hajam és egy magyar világos barna hajat lényegesen könnyebb szőkíteni (kevesebb vegykezelés kell neki), mint egy fekete indiai hajnak!!

De ha sötétbarna, vagy fekete hajam lenne, akkor egészen biztosan indiai póthajam lenne!!......

2111. 914ccd0d33 (válaszként erre: 2107. - F1a42b7b74)
2009. aug. 25. 20:37
Ezzel a hozzászólással maximálisan egyet értek!!!
2110. Nagual (válaszként erre: 2109. - F4086168de)
2009. aug. 25. 19:07

Szia!

Én soha nem sajnálom senkitől az infót. Szerintem Ő sem azért regisztrált, mert annyira magában akarja tartani az infókat. Bár ki tudja ki miért van itt... :)))

2109. f4086168de (válaszként erre: 2105. - Nagual)
2009. aug. 25. 18:47
Hát nem hiszem,h elárulná a megbízható beszállítóját! Miért is tenné..:)
2009. aug. 25. 18:39
hejen-helyen sry ;)
2009. aug. 25. 11:44

Maradhatunk annyiban, hogy az "európai" hajnak nevezett hajak ára azért ment le az elmúlt években, mert az Indiai első osztályú hajat egyre többen el merik adni annak, és egyre többen elfogadták annak...

De ahogy Hajasévi is írta, annyi csóró magyar nincs, amennyi európai hajat árulnak itthon, mint "magyar" haj....

Ez annyira gyanús, mint ha hirtelen fillérekért lehetne tonnaszámra vásárolni szarvasgombát - amiről köztudott, hogy egy kiló kb. 1 millió forint (ez nem vicc, tessék utánanézni).

Az a szarvasgomba lenne, a kínai szarvasgomba:)

de ha sokan fogyasztanák, ízlene nekik, és elégedettek lennének, akkor hol ebben a hiba ?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook