Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Ha én adtam el a hajat és én tresszeltem, vagy tincseztem, akkor még akkor is kicserélem, ha nem én tettem fel! (mert a feltevéskor már nem fordulhatnak meg a szálak)
Viszont: Ha én teszem fel, de nem én adtam a hajat, vagy nem én tresszeltem, nem én tincseztem, akkor nem cserélem ki!!! Mert nem a feltevéskor fordulhatnak meg a szálak, hanem a haj feldolgozásakor!!
Köszönöm a választ.
Mi van akkor, ha rasztásodik a haj amit Te tettél fel nekem. (kérlek ne azt írd hogy nem fog), mégis mi van akkor ? visszaveszed a hajat ?
Köszi a választ!!!De nem akartam ,hogy most ebböl a kérdésböl vita legyen!
csak véleményt kértem,de most teljesen összezavarodtam...:(((
De azért köszi a segítségeket...!
Én arra adok garanciát, hogy a haj festetlen, I osztályú, azaz nem kevert szálas!
Ha én tresszelem, akkor a tresszelésre is, pl. nem fog hullani.
Ha én keratinozom, hőillesztem, akkor a munkára is, hogy nem rasztásodhat, nem hullhat, stb.
Amit én csinálok, annak minden fázisra garanciát vállalok!
Sziasztok!
Én Teszveszen vettem a hajam,és lehet hogy szerencsés vagyok,de maximálisan elégedett vagyok vele!
Már fél éve van fennt,minden mosás után egyből vasalom is!
Csodát nem szabad várni,nem lesz magától csillogó-selymes,nagyon sokat kell ápolni,pakolással,gliss kurral fujkálni,de nekem gyönyörű maradt!
(Egyébként egy tanács: ha megnézed az eladó korábbi értékeléseit,onnan sokminden kiderül,hogy mennyire megbízható)
Tudomásod szerint melyik cég ad garanciát hajra, és a garancia pontosan miben merül ki ?
Te pld. milyen garanciát adsz/adnál egy hajra miután távozik a vendég 1-2 hónapra, majd visszatér hogy a haj tönkrement ?
A teszvesz/vetera az is nekem internet!
Tehát ezeken a helyeken semmiképpen ne vegyél hajat!!!
Hajat soha ne vegyél sem ebay-en, sem interneten!!!!
Csak üzletben, ahol személyesen megnézheted, megtapogathatod!!!
És csak olyan cégnél, akinek van neve, címe, üzlete, garanciája!
jaj..bocsi..
hali mindenkinek!:D
a póthajat lehet festeni??
mennyi ideig lehet fenn??
ebay-en érdemes körbenézned ez ügyben
indian hair - ezt keresd (ez a minőség már elég a felcsatolóshoz, tapasztalataim szerint) lassú postával olyan 10ere jön ki 113 gr ami bőségesen elég és 45 cm, tresszcsatokból a közepest érdemes megvenni 50 db olyan kétezer ft a többit meg eladod a teszveszen/vaterán mert egyébként 300 ft/db simán rá kell varrni és ennyi... mostanában nem vettem egyik barátnőmnek sem ez kb egy hónapos árak... kb 12e-ből megvan a hajad és aránylag jó minőség a csatokból meg 30t eladsz a vaterán/teszveszen egy százasért az már 3000 ft és akkor nagyon olcsón adod! marad 9000 ft és van szép hajad
Nekem volt felcsatolható hajam, elég jól fel lehetett csatolni, még tupírozni sem kellett alatta a hajat, mert úgy sem csúszott le.
De én is Grácia tanácsát tudom adni, szerintem is érdemesebb külön megvenni a hajat és a csattokat, mert a felcsatolható hajak csak alkalmi viseletre vannak "készítve", nem jó minőségű hajak.
Sziasztok!
Akinek volt már felcsatolható tresszelt haja,az írjon légyszi a tapasztalatokól!
Nem tud kiesni?
köszi
Köszönöm szépen :)igenigen, pont kiszámoltan és reggel felkeltem és csináltam is egyet,fel is tettem :):P
Hát az biztos,hogy annyit nem adnék egy hajért sem,ha európainak van árulva,ha nem :) Főleg,hogy most ezt a hajam is adom el,ha anyu barátnőjétől megkaptam ingyen a frissen levágott MAGYAR haját :) ez az igazi garancia a magyar hajra, és nem 20 cm-es :PPP:D
És azt tudom melíroztatni kíméletesebben,mert világos barna, mint ezt a sötétet:)
Hát igen szép is nem olvastam vissza a komikat de sokan írták arra emlékszem h kérik 3hét mulva is a fotót!
csak féltékenyek ésazért piszkáltak vele!
Így tovább nem mindig a 100e ftos hajak a TUTIK NNEM IGAZ??!!!!:D
Cija!
Neked milyen hajad van?
Ma telt le az a bizonyos 3 hét, amikorra kértétek tőlem a fotót a hajamról:P
Tessék:)
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás