Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
kinek mi :)
szóval, ki- ki döntse el, ki kell próbálni mind2-t, nincs jó tanács. :) ahogy a hajaknál se, találj egy jó helyet és vedd mindig ott a hajat. :) de ezt is csak úgy lehet, ha tuti tipped van, vagy próbálkozol... megveszel többet, lesz benne rossz, de lehet, h elsőre tökéleteset találsz.
Azta mi van itt... Tök mindegy ki milyen néven adja el a haját, felőlem lehet ázsiai is, ha jó minőségű.. Szerintem ki lehet fogni jó minőségű hajat pl. ázsiai hajból is..csak egy példa: Szöszömke megvette az ázsiai hajat ugyanott ahol én...Neki bevált, esküszik rá, legközelebb is azt fogja venni..Nekem nem vált be valamiért, de attól én még nem általánosítok, hogy az ázsiai hajak mind rosszak, és fikázom mindenkinek..
Én most az indiai hajat fogom kipróbálni..Bár szőke haj kell nekem, de kipróbálom, hátha... Aztán majd megosztom a tapasztalataimat, hogy érdemes volt e megvenni, vagy nem... Én már a saját bőrömön akarom megtapasztalni, mert annyi fajta véleményt hallottam, hogy nem tudom eldönteni melyiknek higyjek. Aztán ha nem jön be, akkor kipróbálom az európair..már ha találok olyat..mert akkor ezek után hol merjek "eu" hajat venni? Ha sehol nem árulnak valódi eu hajat, akkor még mindig jobban járok, ha megveszem az "indiait" :-))))
Már megbocsássatok, kedves hajhosszabbítók, de ez a topik nem a ti szakmai hajtépésetekre nyílt!
Sőt, arra sem, hogy burkoltan magatokat, vagy másokat reklámozzatok, még priviben sem!
Aki a fórumszabályzatot, a fórumra vonatkozó kéréseimet, a fórum címét (amit most át fogok írni) nem veszi figyelembe a jövőben, annak a tagságát figyelmeztetés nélkül megszüntetem.
Ellehetetlenítettétek és tönkretettétek ezt a fórumot!
AZ ELÖRE CSOMAGOLT ELÖRE TINCSEZETT ELÖRE TRESSZELT MAGYARUL AZ ELÖKÉSZÍTETT HAJAK A LEGROSSZABB ÉS LEGKISEBB IDŐ A HORDÁS IDEJE!
HAJAZÓ IRJ PRIVIBEN ÉS MEGÍROM NEKED A CSAJ CÍMÉT HAJKERESKEDÉSÉT ÉS Ö ELMONDJA NEKED H KIMEGY INDIÁBAN ÉS FLVÁSÁROLJA EZEKET A HAJAKAT IGEN MEG ÁZSIÁBAN ÉS INDONÉZIÁBAN IS!NE HOGY KOPPANJ PICIT NEKI VAN MAGYARORSZÁGONA LEGJOBB HAJKERESKEDÉSE ÉS MIVEL AZ ÉN SZAKMÁM HAJHOSSZABBÍTÓ EZÉRT RENGETEG HAJAT VETTEM ÁT TÖLE!! ENNYII!
Ázsiai hajak között őrült nagy különbségek vannak!
A legjobb az indiai (de nem az "indiainak" hirdetett) És az sem mindegy, hogy ki dolgozza fel! (SOCAP nem jó, Delgadó nagyon jó)
Legrosszabbb a kínai
Igen a világon hajhosszabbításra használt hajak 99%-a ázsiai!
Magyarországon ez az arány kb: 70%
Pld a kinai haj is ázsiai! Az előre csomagolt, előre tincsezett, előre tresszelt, hosszra húzott, világosított hajak döntő többsége kínai!
A legnagyobb gyárak (SOCAP, Balmain is)a kevert szálas indiai hajat dolgozzák fel! Nem túl jó minőségben!
De pld. Delgado, vagy Greatlengths, vagy E. Hair Factory ezt sokkal profibb minőségben csinálja! Persze ez az árukban is megmutatkozik!
a "vitát", a beszélgetést... :)
a lószőrt meg nem gondolod, hogy komolyan mondatam? :D
BOCS ERRE AKARTAM!!!
ERRE ÍRÁNYUL H KÍVÁLÓ!
Egyet értek.
Sötét színekben kiválóak!
Tartósabbak, mint az európai.
MÁR BOCS DE AZ ÁZSIAI SOKKAL ROSSZABB MINT 1 INDIAI ÉS MÁR BOCS DE AZT ÍRTAD H NEM IS AZ CSAK MONDJÁK RÁ MÉGIS FILLÉREKÉRT ÁRULJÁK SZÓVAL KIJÁR JOBBAN HÁT AKI MEGVESZI MERT NAGYON OLCSÓÓ ÉS JOBB MINT 1 EU HAJ??!!!
HÁT IGEN SÖTÉT SZÍNEKBEN KÍVÁLÓAK!!!!!!GYÖNYÖRŰŰ!
Ázsiait (és ráadásul valóban jó minőségűt), de nem indiait!
Pontosan tudom, hogy mely országból jönnek ezek a hajak, de nem akarom a kereskedőket kiadni! Ez az én üzleti érdekem is!
Egyébbként az indiai haj vékony szálú és többsége hullámos!
Amit ti vesztek "indiai hajnak" vagy "orosz hajnak" az vastag szálú és többsége egyenes!
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás