Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Adri!
Nagyon szép a hajad!
Ezért írtam én, hogy bármilyen hajból ki lehet fogni a jót!
Pl nekem tökéletesen megfelel az ázsiai haj, attól, hogy mások szerint sz@r. Ápolom, és minden ok vele.
Nagyon sokfajta keratin alapú ragasztó anyag van forgalomban! Mindegyiknek más a minősége, keménysége, viszkozitása. Ezek közül pillanatnyilag a "kristálykeratin"-nak nevezett anyag a legjobb!!
A régebben sokat használt keratin rudak lágyak, ragadós marad a felületük.
A SOCAP, Balmain lapok túlzottan kemények (vegyszer kell a leszedésükhöz) és irreálisan drágák!
De gondolom nem lett világosítva.
Mert ebben az esetben valóban tartósabb az ázsiai haj (azaz, ha natúr tehát sötét állapotában használjuk)
A kristálykeratin a legjobb (és a legkeményebb)
A gyöngykeratin kicsit lágyabb.
A keratin rúd a leglágyabb, kicsit ragadós marad a felülete.(egyre kevesebben használják, mióta megjelent a kristálykeratin)
Mindhárom termék 3 hónap utáni leszedéséhez nem kell vegyszer (azaz den.szesz)
kizárnám hogy orosz haj...
Ázsiai lehet. Oroszország Ázsiai részéből. Végülis az is orosz. csak Ázsiai. Ez olyasmi, mint régebben volt hogy "németországba megyek". Kérdés: melyikbe ? a nyugat (NSZK), vagy a kelet (NDK)-ba ? Mert mindkettő németország. Csak az egyikben trabantok jártak, a másikban Mercedesek.
Ezek olyan kifejezések, mint pld. kerek csokoládé, lukas csokoládé;)
A keratin egy ragasztóanyag. Ez létezhet mindenféle kivitelben. A hétköznapi ragasztó is van ami tubusból jön ki, van amit kenni kell.
Tehát a minőségük közt ilyenmódon nem lehet különbséget tenni, mivel a felhordási technikák változnak a három megnevezett esetben...
gyöngykeratin, kristály keratin, keratin rúd???
Ezekről valaki tapasztalat?
Nem rossz ár.
Máshol is lehet hasonlóval találkozni.
A kérdés a "szuper minőségre" és a "valóban magyar" hajra vonatkozzék inkább.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás