Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Képzeljétek, elvittem a hajat egy varrónőhöz, hogy erősítse meg nekem a tresszvarrást, mondtam neki, hogy a varráson menjen végig géppel megint. Erre mikor elhozom a hajat látom, hogy a varrás alatt, vagy 1 cm-rel varrta végig, ahol már a haj van..
Hát sokra mentem vele.. Most csinálhatom kézzel, de nem is tudom hogyan kezdjek neki hozzá.. Remélem nem fogom tönkrevágni a hajam. Gondolom a legkisebb tűvel kell csinálni..Csinált már valaki ilyet?
Ha le tudod kapargatni maradéktalanul a régi keratint, akkor nem kell levágni.
Ha marad rajta a régi keratinból, akkor bizony le kell vágni, függetlenűl attól, hogy mit mondott a Te fodrászod, vagy akár másik 100 fodrász!
Sziasztok!
Én meg vagyok elégedve az indiaival, olcsóbb,és nem sokkal rosszabb a minősége...Főleg, hogy ki tudja,h európai haj gyanánt mit adnak el...
Nekem leszokták vágni a keratint a végéről, ettől kb 1-2 centivel lesz rövidebb a haj.
Én úgy tudom,hogy mindenképp le kell róla szedni/vágni,mert ha az elhasználódottra rakják fel az újat, hamar leesik,és nem lesz olyan jó a minősége..
Sziasztok!!!
Nagyon jók az indiai hajak, ha valóban azok, csak sajnos sokszor az indiait ázsiaival keverik, és ezért rosszabb a minősége is!!! De az európai hajhoz nem hasonlítható egy nagyon jó indiai sem.
Netről nem szabad venni, nagyon sokszor átcseszik az embert!!!
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok!Gondoltam leírom a tapasztalataimat!:)
Nekem 3hónapja van fent indiai haj(hőillesztéssel), és meg vagyok elégedve vele.Pont ma megyek újra rakatni.:)
Sajnos én is abba a kategóriába tartozom,akit ért már csalódás a hajhosszabbítással kapcsolatban..:S Ahol legelőszőr csinálták a hajamat, (neten találtam) a fodrász rám sózott vmi iszonyatosan gagyi hajat...én meg ugye laikusként hittem neki,mert ő mégis csak fodrász....hát kár volt...Szóval én azóta nem igazán bízom a fodrászokban se ilyen téren,inkább megveszem egy hajas üzletben,végülis nekik elvileg azt kell árulniuk,mert,ha nem, az gondolom súlyos következményekkel jár....vagy csak én vok ilyen naiv?:)
Mindenesetre én most ilyen helyen vettem a hajat, és meg vok elégedve vele!:)
Azért lenne néhány jó tanácsom...de már láttam,h többen is írtátok,de neten, aukciós oldalon,sztem se vegyetek hajat! Ha neten kerestek hajhosszabbító "szalont" sztem óvakodjatok a túl olcsótól....
Én, ha bármilyen szolgáltatást igénybe veszek, sokkal szívesebben megyek olyan helyre,amit ismerősök ajánlottak!Végülis most is olyan helyen csinálják a hajamat, és nem lehet okom panaszra...Nem úgy,mint az első helyen...:S
Húúú,picit hosszú lett, de azért remélem,tudtam segíteni!:)
Szép napot mindenkinek!!!:)
Sziasztok! Nekem ugyan még csak 2 hónapja van európai hajam bevarrva, de én nagyon szeretem. Nyilvánvalóan embere válogatja azt is, hogy kinek jó indiai és kinek az európai haj. Mivel nekem nagyon vékony szálú a hajam, meg sem próbálkoztam az indiai hajjal, mert nagyon elütött volna a sajátom vastagságától. És engem zavar a nagy tapintásbeli különbség is.
Aztán majd kiderül mennyi ideig fogom tudni hordani...Amikor ki kell dobni, akkor is írok.:) Meg nemsokára megyek visszarakatni, kíváncsi vagyok, milyen lett alatta a saját hajam.
Még annyi, hogy aki nem ismert régebbről, nem veszi észre még tapintásból sem, hogy nem az enyém. Múltkor egy ruhavarratás miatt, a próbánál a varrónő felfogta a hajam, és megjegyezte milyen szép dús hajam van, tudok-e valami csodaszert amitől ilyen szép lesz.:)
bocsi :) közben megszakadt valamiért !de röviden ennyi!a kádas verziót kicsit bután írtam le de alényege ugyan az hogy sok szép fényes indiai hajakat 1 vegyszeres fürdöben áztatják majd szilikonnal bevonják hogy fényes legyen csak az a baj hogy az lekopik pár mosás után!
de ha copfos kiszerelést vesznek az emberek az garantáltan 1.5év jó ápolás mellett!
szia!örülök hogy teneked is bevált!másoknak is kelene olyan indiaihajat találni amiben nem tudnak belekötni,persze ha megtalálták a legjob hajkereskedö!!!!!
:)
Szia!
És mennyire igazad van látod 1 emberrel több aki nem cáfolja meg az indiai hajat!mások meg csak azért mert nekik olyan haj került fel,és olyan szakember végezte aki mit sem ért ehhez max csak papírja van róla!de mit ér az ha nem tud olyan hajat találni ami szép megeggyező szálirányú és nem lett össze vissza minden rossz minöségű szerekkel szívatva!!én natúr hajakat vettem át 1 olyan hajkereskedötöl aki elsö kézböl vásárolta fel (indiából,ázsiából) az európait meg európai piacon!és vannak olyan termékek amik nem károsítják ugy a hajat meg nem áznak vegyszerekben kádban!
Sziasztok!
bocsi ha beleszólok!:D
de 60cmes haj sem és 70cmes sem érne fenékig mert nekem akkora van és a derekamig ér kb!
80cmes az a minimim!ha európai hajat szeretnél az 80ezer ftba kerülne sztem meg annyit nem ér!söt szerintem sokkal szebb 1 derékig érö haj mint 1 seggig érö!föleg ha a sajátod!!!:D
sziasztok!
köszi!
az biztos elég drága lenne...
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy ha hosszú...szinte derékig érő hajam van,de én szeretnék fenékig érőt,sokkal hosszabb hajat kell vegyek,mert a póthajat a fej tövéhez varrják vagy tűzik fel..
szóval gondolom nem a hajvéghez?
És a póthaj mellett szépen,egyenletesen nőne a saját hajam is??
Köszi előre is!:)
Maximálisan egyet értek!
Hogyan lehetnek olyan buták a lányok, hogy egyes helyeken még különböző papírokat is aláíratnak velük, hogy semmiféle felelősséget nem vállalnak az általuk eladott termékre, vagy az általuk elvégzett munkára?....
Aki nem vállal garanciát a munkájára, legyen az haj eladás, vagy tresszelés, tincsezés, hajfelvarrás, hőillesztés,stb. attól nem szabad hajat venni, nem szabad vele hajat felrakatni!
A garancia mindig a konkrét fázisra kell, hogy vonatkozzon:
Pld. Hőillesztek, felvarrok: nem hullhat a haj! A rasztásodás szempontjából azé a garancia, aki a hajat adta vagy tincsezte.
Igen! Pld. a nálunk vásárolt hajat, ha elviszi, máshol tresszelik, vagy tincsezik, majd rasztásodni fog a feltevés után, akkor azt mi sem cseréljük ki, mert valószínű, hogy a munkák során fordulhattak meg szálak.
De, ha mi tincsezzűk, vagy tresszeljükés rasztásodni fog, akkor garanciát vállalunk (kicseréljük), bárki tette is fel a hajat!
De, szerencsére ilyen még nem volt!....
Lenne egy kérdésem!
A haj amit vettem, gépi tresszelésű, és nem szeretném ha hullana, szóval át kellene varrni mielőtt felteszem..Ezt hogyan csináljam? Kézzel, vagy géppel? Vagy egyáltalán meg tudom én ezt magamnak csinálni??? Köszike
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás