Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

2009. okt. 9. 07:28
Hétfőn megyek feltetetni, addigra meg kell csinálnom...
2009. okt. 9. 07:26

Képzeljétek, elvittem a hajat egy varrónőhöz, hogy erősítse meg nekem a tresszvarrást, mondtam neki, hogy a varráson menjen végig géppel megint. Erre mikor elhozom a hajat látom, hogy a varrás alatt, vagy 1 cm-rel varrta végig, ahol már a haj van..

Hát sokra mentem vele.. Most csinálhatom kézzel, de nem is tudom hogyan kezdjek neki hozzá.. Remélem nem fogom tönkrevágni a hajam. Gondolom a legkisebb tűvel kell csinálni..Csinált már valaki ilyet?

2374. Wickucy (válaszként erre: 2371. - 914ccd0d33)
2009. okt. 8. 15:40
mi az, hogy kell? miért kell? mi van, ha nem? mint mondtam, én nem vágom le és nincs semmi baj se a ragasztóval, se a póthajjal, se a sajáttal..
2373. adri0507 (válaszként erre: 2371. - 914ccd0d33)
2009. okt. 8. 14:23
amíg meg vagyok a fodrászom munkájával elégedve, úgy gondolom,hogy adok a szavára ;)
2372. bschwarz (válaszként erre: 2371. - 914ccd0d33)
2009. okt. 8. 10:19
Én is így tudom!!!:)
2371. 914ccd0d33 (válaszként erre: 2370. - Adri0507)
2009. okt. 8. 09:06

Ha le tudod kapargatni maradéktalanul a régi keratint, akkor nem kell levágni.

Ha marad rajta a régi keratinból, akkor bizony le kell vágni, függetlenűl attól, hogy mit mondott a Te fodrászod, vagy akár másik 100 fodrász!

2370. adri0507 (válaszként erre: 2369. - Wickucy)
2009. okt. 8. 06:55
Az én fodrászom is azt mondta, hogy nem kell levágni:) és ő nem is fogja.
2369. Wickucy
2009. okt. 8. 01:32
1cm lenne kb. a veszteség. azt pedig saját tapasztalat alapján mondom, hogy nem muszáj levágni, nem esik le. jó pár alkalom után esetleg, de én még sose vágtam le és nem esett le emiatt senkinek.
2368. bschwarz
2009. okt. 7. 23:56

Sziasztok!

Én meg vagyok elégedve az indiaival, olcsóbb,és nem sokkal rosszabb a minősége...Főleg, hogy ki tudja,h európai haj gyanánt mit adnak el...

Nekem leszokták vágni a keratint a végéről, ettől kb 1-2 centivel lesz rövidebb a haj.

Én úgy tudom,hogy mindenképp le kell róla szedni/vágni,mert ha az elhasználódottra rakják fel az újat, hamar leesik,és nem lesz olyan jó a minősége..

2367. kiirajlany (válaszként erre: 2366. - Wickucy)
2009. okt. 7. 21:03
Köszi a választ. Ugyan nem mértem le, de jóval rövidebb lett visszarakás után a hajam. Akkor kb 4-5 cm az sok?
2366. Wickucy (válaszként erre: 2365. - Kiirajlany)
2009. okt. 7. 20:09
van aki levágja róla a ragasztót, én pl. megoldom úgy, hogy ne kelljen. fodrászfüggő.
2009. okt. 7. 17:06
Sziasztok! A hőillesztéses módszernél a visszarakásnál mennyivel lesz rövidebb a haj?
2364. Laura0504
2009. okt. 7. 13:34

Sziasztok!!!

Nagyon jók az indiai hajak, ha valóban azok, csak sajnos sokszor az indiait ázsiaival keverik, és ezért rosszabb a minősége is!!! De az európai hajhoz nem hasonlítható egy nagyon jó indiai sem.

Netről nem szabad venni, nagyon sokszor átcseszik az embert!!!

2363. bschwarz
2009. okt. 7. 07:42

Sziasztok!

Én is csatlakoznék hozzátok!Gondoltam leírom a tapasztalataimat!:)

Nekem 3hónapja van fent indiai haj(hőillesztéssel), és meg vagyok elégedve vele.Pont ma megyek újra rakatni.:)

Sajnos én is abba a kategóriába tartozom,akit ért már csalódás a hajhosszabbítással kapcsolatban..:S Ahol legelőszőr csinálták a hajamat, (neten találtam) a fodrász rám sózott vmi iszonyatosan gagyi hajat...én meg ugye laikusként hittem neki,mert ő mégis csak fodrász....hát kár volt...Szóval én azóta nem igazán bízom a fodrászokban se ilyen téren,inkább megveszem egy hajas üzletben,végülis nekik elvileg azt kell árulniuk,mert,ha nem, az gondolom súlyos következményekkel jár....vagy csak én vok ilyen naiv?:)

Mindenesetre én most ilyen helyen vettem a hajat, és meg vok elégedve vele!:)

Azért lenne néhány jó tanácsom...de már láttam,h többen is írtátok,de neten, aukciós oldalon,sztem se vegyetek hajat! Ha neten kerestek hajhosszabbító "szalont" sztem óvakodjatok a túl olcsótól....

Én, ha bármilyen szolgáltatást igénybe veszek, sokkal szívesebben megyek olyan helyre,amit ismerősök ajánlottak!Végülis most is olyan helyen csinálják a hajamat, és nem lehet okom panaszra...Nem úgy,mint az első helyen...:S

Húúú,picit hosszú lett, de azért remélem,tudtam segíteni!:)

Szép napot mindenkinek!!!:)

2362. aquisz
2009. okt. 5. 11:38

Sziasztok! Nekem ugyan még csak 2 hónapja van európai hajam bevarrva, de én nagyon szeretem. Nyilvánvalóan embere válogatja azt is, hogy kinek jó indiai és kinek az európai haj. Mivel nekem nagyon vékony szálú a hajam, meg sem próbálkoztam az indiai hajjal, mert nagyon elütött volna a sajátom vastagságától. És engem zavar a nagy tapintásbeli különbség is.

Aztán majd kiderül mennyi ideig fogom tudni hordani...Amikor ki kell dobni, akkor is írok.:) Meg nemsokára megyek visszarakatni, kíváncsi vagyok, milyen lett alatta a saját hajam.

Még annyi, hogy aki nem ismert régebbről, nem veszi észre még tapintásból sem, hogy nem az enyém. Múltkor egy ruhavarratás miatt, a próbánál a varrónő felfogta a hajam, és megjegyezte milyen szép dús hajam van, tudok-e valami csodaszert amitől ilyen szép lesz.:)

2361. e8d21bba2a (válaszként erre: 2360. - E8d21bba2a)
2009. okt. 4. 15:15

bocsi :) közben megszakadt valamiért !de röviden ennyi!a kádas verziót kicsit bután írtam le de alényege ugyan az hogy sok szép fényes indiai hajakat 1 vegyszeres fürdöben áztatják majd szilikonnal bevonják hogy fényes legyen csak az a baj hogy az lekopik pár mosás után!

de ha copfos kiszerelést vesznek az emberek az garantáltan 1.5év jó ápolás mellett!

szia!örülök hogy teneked is bevált!másoknak is kelene olyan indiaihajat találni amiben nem tudnak belekötni,persze ha megtalálták a legjob hajkereskedö!!!!!

:)

2360. e8d21bba2a (válaszként erre: 2359. - Heygirl)
2009. okt. 4. 15:11

Szia!

És mennyire igazad van látod 1 emberrel több aki nem cáfolja meg az indiai hajat!mások meg csak azért mert nekik olyan haj került fel,és olyan szakember végezte aki mit sem ért ehhez max csak papírja van róla!de mit ér az ha nem tud olyan hajat találni ami szép megeggyező szálirányú és nem lett össze vissza minden rossz minöségű szerekkel szívatva!!én natúr hajakat vettem át 1 olyan hajkereskedötöl aki elsö kézböl vásárolta fel (indiából,ázsiából) az európait meg európai piacon!és vannak olyan termékek amik nem károsítják ugy a hajat meg nem áznak vegyszerekben kádban!

2359. heygirl
2009. okt. 4. 11:59
sziasztok..olvastam visszameőleg is a kérédéseket és véleményeket. nekem lassan egy éve, hogy van póthajam, persze azota levolt szedve ujra rakva pihentetve stb ahogy kell.. .azt mondják, hogy az európai haja legjobb stb. ebben valoszinüleg igazuk is van. le akartak beszélni rolam az indiai hajról mert hogy durva meg nem lesz szép. stb. nekem az van miorta elöször elkezdtem rakatni. eddig vállig érő hajam volt, most a derekamig ér, és nagyon szépen össze lett vágva festve rengetegen hiszik azt, hogy eredeti meg csodálkoznak mikor mondom hogy nem.szóval ez múlik sok mindenen szerintem. az össze vágáson is mert csak ha egy hajzuhatag oda van téve, akkor persze hogy durvának látszik. az indiai haj minőségéröl meg annyit szeretnék csak, hogy megvagyok vele elégedve mert megfelelő pakolással amit megtaláltam szpen alkalmazkodik a hajahoz.. tény hogy nem olyan puha mint a sajátom, de annyira drasztikusan nem érzékelhető a különbség, miont ahogy sokan monmdják...én nem bántam meg .. körül kell nézni és nem kell félni kipróbálni az első osztályu abbol is jó szerintem. ez csak az én véleményem:)
2358. Wickucy (válaszként erre: 2357. - E8d21bba2a)
2009. okt. 4. 11:09
hát ez a magasságon is múlik, igazad van. de nekem pl. a 60cm, pont a fenekem fölöttig ért. a lényeg, hogy nagyon hosszú kell és az nagyon drága. :)
2357. e8d21bba2a (válaszként erre: 2354. - Wickucy)
2009. okt. 3. 20:32

Sziasztok!

bocsi ha beleszólok!:D

de 60cmes haj sem és 70cmes sem érne fenékig mert nekem akkora van és a derekamig ér kb!

80cmes az a minimim!ha európai hajat szeretnél az 80ezer ftba kerülne sztem meg annyit nem ér!söt szerintem sokkal szebb 1 derékig érö haj mint 1 seggig érö!föleg ha a sajátod!!!:D

sziasztok!

2356. Wickucy (válaszként erre: 2355. - 303f124d53)
2009. okt. 3. 17:47
hát igen, egy picit... minnél hosszabb annál drágább.
2355. 303f124d53 (válaszként erre: 2354. - Wickucy)
2009. okt. 3. 13:05

köszi!

az biztos elég drága lenne...

2354. Wickucy (válaszként erre: 2353. - 303f124d53)
2009. okt. 3. 12:34
Igen, szépen nőne alatta a sajátod is és jól gondolod, a haj tövéhez illesztik, így gondolom 60- 70 cm- es hajra lenne szükséged.
2009. okt. 3. 11:48

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni,hogy ha hosszú...szinte derékig érő hajam van,de én szeretnék fenékig érőt,sokkal hosszabb hajat kell vegyek,mert a póthajat a fej tövéhez varrják vagy tűzik fel..

szóval gondolom nem a hajvéghez?

És a póthaj mellett szépen,egyenletesen nőne a saját hajam is??

Köszi előre is!:)

2352. pinkyke (válaszként erre: 2347. - 97d8a54878)
2009. okt. 2. 19:06
Mindenképpen, nekem a socap hajam így hullott el 2 hónap alatt. Amúgy maga a haj elég jó minőségű, ahhoz képest ,hogy indiai még a fodrász is meglepődött.
2351. 914ccd0d33 (válaszként erre: 2350. - 3434f64620)
2009. okt. 2. 14:20

Maximálisan egyet értek!

Hogyan lehetnek olyan buták a lányok, hogy egyes helyeken még különböző papírokat is aláíratnak velük, hogy semmiféle felelősséget nem vállalnak az általuk eladott termékre, vagy az általuk elvégzett munkára?....

2009. okt. 2. 14:01

Aki nem vállal garanciát a munkájára, legyen az haj eladás, vagy tresszelés, tincsezés, hajfelvarrás, hőillesztés,stb. attól nem szabad hajat venni, nem szabad vele hajat felrakatni!

A garancia mindig a konkrét fázisra kell, hogy vonatkozzon:

Pld. Hőillesztek, felvarrok: nem hullhat a haj! A rasztásodás szempontjából azé a garancia, aki a hajat adta vagy tincsezte.

2349. 3434f64620 (válaszként erre: 2347. - 97d8a54878)
2009. okt. 2. 13:52
Még a kézi tresszelés után is át kell varrni géppel !.....
2348. 3434f64620 (válaszként erre: 2346. - 914ccd0d33)
2009. okt. 2. 13:50

Igen! Pld. a nálunk vásárolt hajat, ha elviszi, máshol tresszelik, vagy tincsezik, majd rasztásodni fog a feltevés után, akkor azt mi sem cseréljük ki, mert valószínű, hogy a munkák során fordulhattak meg szálak.

De, ha mi tincsezzűk, vagy tresszeljükés rasztásodni fog, akkor garanciát vállalunk (kicseréljük), bárki tette is fel a hajat!

De, szerencsére ilyen még nem volt!....

2009. okt. 2. 13:43

Lenne egy kérdésem!

A haj amit vettem, gépi tresszelésű, és nem szeretném ha hullana, szóval át kellene varrni mielőtt felteszem..Ezt hogyan csináljam? Kézzel, vagy géppel? Vagy egyáltalán meg tudom én ezt magamnak csinálni??? Köszike

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook