Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
szio wikuci! igen volt de azok jo minőségűek voltak! azt hittem hogy ez is az lesz! tévedtem!
A privát üzeneteket a levéltitok védi. Ha privátban leírod valakinek, hogy xy szalonban milyen tapasztalatokat szereztél, az szerintem nem tesz téged perelhetővé.
én azt nem értem, h mi a baj a privát üzenettel??? direkt ide ki sem írtad, pedig engem is érdekelt volna, de nem is akartam kérni, hogy tedd közszemlére! ez hihetetlen! akkor már a telefont is lehallgathatják, ha ott meséled? és mi a becsületsértés? ha vki elkúrja a hajam nem tehetem szóvá senkinek? :D mert beperelnek... :D
Csak ezt a beperelés dolgot nem értem :)
De igen, miért? Itt rengeteg ilyen történt már sztem :) Mi a baj?
Sziasztok!
Nem tudom pontosan mi a probléma, még csak pár napja olvasom ezt a hajhosszabbítás fórumot.
Lehet hogy tévedek...de egy fórum nem arra való hogy leírd a tapasztalataidat? akkor is ha azok rosszak!
Szia Kittin, én még hallani sem hallottam róla...
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy van itt olyan valaki aki Germán Carmennél csináltatott hajat?
A véleményt megosztanátok?
Nnah de mind1,erről ennyit! A City Szépségszalonba csináltatott már valaki csomózást?
bírni fogja! nincs mit. :)
középszőkéből természetes világosszőkét (nem platinaszőkét)az igazi hajamhoz. Kb 1-2 árnyalat. Azt bírnia kell... :) Köszi a választ!!!!
a valóban európai hajat minden gond nélkül, akár többször is. persze azért nem mind1 milyen színből, milyet szeretnél csinálni!
Több hely is van nézz körül az árak miatt meg főleg... Ha hajat is akarsz tőlük vásárolni akkor meg végképp...
:))))))))) ez igaz. :) Remélem nem kell majd igénybe vennem a garanciát...viszont spórolok 35ezret. Az európai hajat amúgy egyszer színre lehet festetni, komolyabb károsodás nélkül?
Találtam Pécsett 3 helyet is ahol végeznek hajhosszabbítást. Nincs a fórumozók közül vki, akinek lenne tapasztalata Baranyában hova érdemes menni. Esetleg még Kaposvár, vagy Szekszárd is belefér....
Segítsen aki tud, légyszi!
ha van garancia, akkor mi a kérdés? :)
Sziasztok!
Szeretnék hőillesztses hajhosszabbítást, és már kb 2 éve gondolkodom rajta. Most rászántam magam, és elmentem egy ismerősöm által ajánlott fodrászhoz. (neki is ő csinálja és nagyon szép) A haj ára nála viszont kb a 2szerese annak, amennyiért a neten láttam a legelőször feljövő igen ismert szalon akciós ajánlatában. És egy másik szalon ajánlatában is kb a feléért tudnám megcsináltatni. Van tapasztalatotok abban, hogy az ilyen "akciós" ajánlatok mennyire érik meg? Garanciát természetesen mindenhol vállalnak...
raktam fel én is egy képet a hajamról, ott kicsit jobban látszik, de most nincs nálam a fényképezőm mert a párom elvitte, de majd később rakok fel milyen hátulról, akit érdekel....nekem indiai van.
Vettem egy európait most, meg egy másikat, azt nem tudom milyen de jól néz ki.....azt én is megkérdezném hogy az első mosás után kiderül hogy szar e a haj??????
A saját hajamba úgy van, mert eredetileg barna vagyok, csak melíroztatom. De póthajba nem akartam sötétet venni és azt világosítani, hanem inkább vettem világosat, és azt sötétítettem hozzá. És teljesen egybeolvad így a sajátommal.
Jaa, hogy itt nem a szőke a melír,hanem a barna !:D Na én barnába szeretnék szőkét !:)
De ha hamvasat akarsz nagyon akkor szerintem lehet a legvilágosabb szőkével is ugyanezt eljátszani..bár ez is elég szőke, először kicsit sárgás beütése volt, de a fodrász sima hamvasító samponba áztatta kb. 8 percet és szépen lehozta róla a sárga színt.
Köszönöm :-))) Hát a színe, az a legvilágosabb szőkétől eggyel sötétebb, (DB2-es) és ebbe tetettem sötétbarna tincseket..és így lett ilyen :-)
Úristen! Ez nagyon jóóóó:) A színeeee : ) Áá én is ilyen színűt akarok, annyira jóó: D ezt hogy magyarázzam el pontosan a fodrásznak? :D milyen szín milyen színű melírral?:D vagy ogy?:DD
Szerintetek második mosás után már lehet tudni, hogy fog e gubancolódni??? Nekem a fodrásznál kétszer mosták ki, és most nem gubancolódik, csak nagyon minimálisan, de félek, hogy rosszabb lesz..szerintetek?
Tettem fel egy képet az új hajamról...
óóóó lea! hát ennyi tapasztalatod még nem volt, hogy ázsiait ne vegyél??? volt már neked is több hajad, mit vártál az ázsiaitól?
sziasztok! vettem egy 65 cm es állitólag ázsiai hajat ! amig a zacsiban volt eszméletlen szép volt! aztán felrakattam és annyira borzasztó ronda lett, száraz mint a kóró pókhálószerű és fogásra pedig mint a műanyag egybe állt a saját hajammal egyszóval undoritó lett mint egy futura műhaj , sőtt talán még az is jobb ennél ! ápoltam pakolásokkal balzsamal szilikonos hajápolóval de szálkás és a 100 tincs most 8 vastag tincsben van!:((( fésűlni sem lehet! áá de megjártam
ja nekem mikrogyürü van és festettem, mostam bátran .....szellőzik jól a fejbőr és nincs vele gond. Nekem fülig ért a hajam mikor először rakattam fel!!! és egyáltalán nem látszott, gyönyörü volt. Mindenki dicsérte.
Az elején én is vakaróztam kicsit mert a fodrász nagyon közel tette a fejbőrömhoz a tincseket és még húzta a fejem....azóta tanultam ebből is. Magamnak mindig kb 1cm-re távolabb rakom a fejbőrtől igy nem húz és nem viszket. Szóval jó.
További ajánlott fórumok: