Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szia Anita!
hőillesztőgép+keratin kell hozzá
Sziasztok!
Légyszíves, segítsen nekem egy hozzáértő fodrász!!! A kristálykeratinnal illesztett hajat, milyen oldószerrel lehet leszedni???? A fodrász, aki leszedné nekem, már két féle oldószerrel próbálkozott, de egyikre sem reagált:(
Hajhosszabbítók!!!!
Igaz már többször megkérdeztem, de nem írná most már meg valaki, hogy mikrogyűrűs illesztéshez hogy kell betincsezni a hajat??? Ja és nem olyan keratin lapocskával akarom, hanem, hogy a vége olyasz tömör legyen??? JA és milyen eszközök kellenek hozzá????
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Eddig nem nagyon írtatok róla, de hátha van már valakinek tapasztalata. :)
Szóval a lézeres hajhosszabbításról érdeklődnék.
Nekem vékony szálú és elég kevés hajam van. Elméletileg ezt direkt ehhez a típushoz ajánlják dúsítás és/vagy hosszabbítás céljára.
Tapasztalat, vélemény, egyéb infó? :)
A hajápolóknak nevezett termékek fele üzlet, mint amúgy minden,de jó választással tapasztalattal ki lehet fogni olyan cuccot ami tényleg beválik.A hajnövekedést is segíthetik ezek a szerek, de a fejbőr vérellátását szinte bármit mondanak is, csak belsőleg lehet megoldani, megfelelő táplálkozással, és vitamin és ásványi anyag bevitelével. Persze,segítik, ezáltal nyílván van valami hatásuk, de ne felejtsük el, hogy ápolni igazán a hajat kell, előszőr is , hogy nem gyilkoljuk minden vegyszerrel, másrészt, hogy nem tesszük ki hőkezelésnek.
Egyik sem könnyen megoldható, különösen póthaj esetében, de hát ha így döntöttünk, figyelembe kell venni, hogy napi szinten ha tetszik, ha nem, foglalkozni kell vele.
Mindenre ami fontos fordítunk időt és pénzt, hát miért lenne ez kivétel, hiszen senki nem tudja mit szenvedünk a póthajjal, de nem is lényeges, ha a végeredmény magáért beszél...
Sziasztok!
Ki szeretném próbálni a mikrogyűrűzést.Milyen tapasztalatok van? Nekem fél éven keresztül varrásom volt, csak nagyon zavart, hogy havonta újra kellett csináltatni, és volt olyan amikor nagyon viszketett a fonat alatt a bőröm.
Akinek már volt mikrogyűrűzése annak hány sorba volt felrakva?
Hát igen...:) Ez egy okos döntés, mert ma már minden második Hölgy hajhosszabbító:D
De amúgy is, mert nem igazán tesz jót a sós víz sem...
Köszi mindenkinek.
Úgy döntöttem majd akkor rakatom fel ha hazajöttünk, mert ha véletlenül rosszul rakják fel, és elkezdenek a tincsek leesni, akkor ott az összest elhagyom a vízbe.
Szia!
Nekem 2év 5hónapig volt keratinos hajhosszabbításom és minden nyáron a tengerparton nyaraltunk,kívétel idén mert babát vártam:) és nem nagyon mentem bele úszni meg abszolut nem is, meg ha jól emléxem akkor már május juniusban nem volt póthajam mert derékig érő volt és jól megnőtt alatta a hajam!
uh szerintem nem lessz baja, én meg inkább a termálvíztől féltettem:)
Üdv.:Andi
Valakinek van tapasztalata, hogy a tengervizet hogy bírja a keratinos hosszabbítás?
3 hétre megyünk tenger mellé, és nem tudom hogy előtte vagy utána rakassam fel a hajat.
Félek, hogy a mindennapos tengervíz tönkre teszi, mert sokat fogunk búvár maszkkal pipával merülni.
K.Erika!
Értettem amit írtál...
De! Nekem nem ez a tapasztalatom.
Azért köszi, hogy leírtad még1-szer, de ha gondolod ragozhatod tovább:)
Gina!
Nem a gyűrű minőségét említettem, hanem a keratint.
A kristálykeratin valóban a legjobb anyag a hőillesztéshez (a Balmain keratin lapkák is ugyan olyan jók, csak lényegesen drágábbak)
De ! Az a tapasztalatunk, hogy a mikrogyűrűzéshez kemény! Rányomod a gyűrűt a fogóval és megtörhet a keratin. Mikrogyűrűzéshez való tincsezéshez egy kicsit púhább keratint ajánlunk.
Valaki nem tudna nekem ajánlani egy jól bevált szalont Debrecen, Nyíregyháza vonzáskörében ahol profin,problémamentesen, szépen készítenek hőillesztéses hajhosszabbítást, és jó minőségű hajat használnak.
Kérem aki tud írja meg nekem privátban. Nem baj ha nem a legolcsóbb, csak ne legyen gond vele, pl. hogy kihullik a hajam, mert nehezebb tincset raknak a sajátomra.
Köszi.
Ok, akkor te használd a jól bevált rudat a gyűrűzéshez!
Nekem olyan maszlagot biztos nem tesznek a hajamra.
De mondom, egy helyen árulnak ilyen gyűrűt(socap) és a legjobb!
Miért nem jó??:)
Nekem tökéletes!
Socap mikrogyűrűm van, ami ugyanannyi árban mint az itthoni xarok, amik valóban törnek,csúsznak le, ha kell ha nem..
Ide szilikon bevonat, oda mittomén milyen bemenetes gyűrű, nekem estek ki folyamatosan a tincseim.
Socap gyűrűvel felrakott tincseim egy sem esik ki!
És kizárólag kristálykeratint alkalmaz a fodrászom/nem a kopintott kínai kristályt, hanem ami Nálad is van/
Köszi csajok a válaszokat.
Azt gondoltam, hogy mindegyik hőillesztéses, csak azt olvastam más más hőfokon dolgoznak az illesztő gépek, pl az ultrahangos hideg eljárással 60 fokkal, a többit nem tudom, de átlag 160 fok. Szeretném a legkíméletesebbet.
A ( Leaserbeamer system)
ehhez mit szóltok?
vékony szálú hajhoz ajánlják mert egy eredeti hajtincsedre több tincset is feltudnak ragasztani, és utána nem tincsesedik a haj.
Ha kristálykeratinnal tincsezték, akkor nem kell minden újra rakáskor levágni azt az 1 cm-t!
A kristálykeratin tartja a szerkezetét még akkor is, ha vegyszerrel szedtük le. Újra lehet keratinozni!
Persze ez akkor igaz, ha nem a kínai "kristálykeratint" használjuk.....
Igen a gyűrű sokkal kényelmesebb és esztétikusabb, mint a varrás.
De ettől még kényelmesebb és esztétikusabb a hőillesztés.....
Igen, a mikrogyűrűzéshez túl kemény a kristálykeratin. Mikrogy-hez még a keratin rúd is jobb.
A kristálykeratin az a hőillesztéshez jó. De ahhoz a legjobb.
Ámbár találkoztam már rossz minőségűkristálykeratinnal is. Kiderült, hogy Kínából rendelték....
A kínaiak ezt is lekoppintották, de a koppintás csak külsőleg sikerült!!
Egyre több helyen árulják a Kínából jövő "kristálykeratint" Aztán majd azt fogják mondani, hogy a kristálykeratin szar. És így ezzel is az lesz, mint az orosz hajjal. Ma már minden Kínai hajat orosznak, meg indiainak árulnak
Ez mind parasztvakítás!
Ez mindegyik hőillesztés. Mindegy, hogy ki minek nevezi!
"digitális keratinos módszer" mekkora baromság!!
És van, akit ilyen dumákkal be lehet etetni.......
Ginaq!
Mikrogyűrűzéshez nem jó a kristálykeratin!
Nagyon kemény, rányomod a fogóval a mikrogyűrűt és "összeroppan"
Mikrogyűrűzéshez púhább keratin kell.
Nekem is varrva volt, de most áttértünk a gyűrűre...Ég és Föld.
Sokkal jobb és kényelmesebb a mikrogyűrűzés mint a hajfelvarrás.
Jah és egyáltalán nem töri meg a saját hajat sem, ahogy azt sokan állítják...sőőőt nekem még gyorsabban is nő alatta és egy fikarcnyi törés nincs a saját hajamon!
Vékony szálú hajhoz egyáltalán nem javasolják a keratinos illesztést, legyen az meleg vagy hideg technológiával..Persze az nem javasolja csak, aki a keratinos módszeren kívül ismer és tud is más eljárást.:)
A hajhosszabbítók 80%-a rááll egy módszerre és "csak az a jó", nem számít a saját haj minősége.
A póthaj élettartama annyi idő, amilyen póthajat veszel!
Előrecsomagoltat semmiképp, mert annak 2-3 hajmosás és kuka.
Mindenképp natúr copfot vegyél, amit Te magad választasz ki és a kereskedő, vagy a fodrászod/hajhosszabbítód dolgoz fel, festi színre.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás