Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
3 sorom van.
Nem akartam mar szoke lenni. Az eredeti hajszinem egyebkent is barna, meg egyebkent is rafer mar a pihentetes, jot fog neki tenni a barna. :) A szoke miatt szet lett szivva total a hajam, jo ez most. Meg volt mar nekem ilyen szinu hajam es nagyon szerettem. Most ujra visszatertem hozza.:)
Igen...biztos, hogy a genetika is közrejátszik, de szerintem a hajszín sem egy utolsó dolog.
Erre van is egy példám....mielőtt elkezdtem növeszteni a hajam, a természetes hajszínembe (ami világosbarna) voltak szőke melírcsíkok, nagyon-nagyon sok éven át. Iszonyatosan töredezett volt a hajam, nagyon kiszáradt a vége, ahol szőkítve volt és mindig csak vágni kellett.
Egyszer csak elhatároztam, hogy megnövesztem a hajam, de hajszínt is váltok és a sötétbarnára esett a választásom. Szerintem ez volt a lehető legjobb választás.
Ugyanis azóta teljesen rendbe jött a hajam, egyáltalán nem töredezik (vagyis minimálisan). És ugyanúgy, minden nap vasalom.
Ja és mióta növesztem, a fodrászom ajánlott is akkor egy hajpakolást (Kallos Latte tejproteines hajpakolás), amit azóta is rendszeresen használok és szerintem ez a létező legjobb hajpakolás! :) Mert azért én is próbálkoztam már nagyon sokfélével, de ehhez hasonlót még nem találtam. Ennél már az első használat után éreztem, hogy sokkal puhább a hajam és szerintem nagyon sokat segít, az illata pedig egyszerűen szuper:) Szerintem egy próbát neked is megérne, mert egyáltalán nem drága. Ha pedig a neten rákeresel, mindenhol csak pozitív véleményt írnak erről a termékről. Én mindenkinek ajánlom!!!! :)
A hajvégápoló olaj viszont jó választás! :)
A csajszinak akit pedig meséltem, biztosan nőne a haja, ha kicsit pihentetné a haját és nem lenne mindig póthaja, mert ahogy írtam már, neki 3-4 éve folyamatosan van és nem csak annyi a baj nála, hogy el van vékonyodva a haja, hanem hogy már alig van hajszála. :S
Én is nagyon szeretnék hosszabb hajat.Csak én még gyűjtök rá,kicsit drága, és én a hairdreams technikáját szeretném alkalmazni majd!
Pocokfarok, majd tegyél fel képeket!:)
szerintem genetika!anyumnak is "BÉNA"haja van!használok revalid sampont van revalid balzsamom revalid hajpakolás!van hajvégáoplóm az alfaparf-os!igaz h ezeket csak akkor kezdtem el használni amikor feltették a póthajat!
törik a vége!ha nem vasalom akkor sehogysem áll:(
szóval gagyi és tudod az a legrosszabb h van 2 lány tesóm és nekik gyönyörű egészséges derékig érő fekete hajuk van:(és ez tök rossz
fodrászhoz is járok havonta!szóval foglakozom a hajammal csak ez a kis izé nem hálálja meg:(
Nem tudom, hogy jobb-e a biovanne plus, mint a sima biovanne, mert én nem szedtem sima biovanne-t. De mikor bementem a gyógyszertárba és megkérdeztem, hogy mi a különbség a kettő között, akkor a gyógyszertáros azt mondta, hogy a biovanne plus több mindent tartalmaz (ligetszépe olaj, szőlőmag kivonat), meg van amelyik vitaminból ebbe több van, mint a simába. Tehát a gyógyszertáros a biovanne plus-t ajánlotta inkább, ebből arra következtetek, hogy talán ez jobb, mint a sima.
Naponta 2-őt szedtem, annyi van a dobozára írva.
Én is lassan 2 éve növesztem és 3-4 havonta a fodrászom vág egy kicsit a végéből és nekem így már a leghosszabb része 55 cm körül van.
Neked hogy hogy nem nő semmit?
Törik a vége és azért?
Milyen ápoló szereket használsz a hajadra?
hát pihentetni nem is tudom még nem volt leszedve hosszabb időre!én úgy csináltam h anno ugye 92 tincsel kezdtem és amikor csináltattam mindig kevesebbet rakattam vissza!ugye 1-nek volt 92 utána 82 és most van 40,de sztem most is kevesebbet rakatok vissza!amúgy sajnos én is olyan vagyok mint a bnőd én azért rakattam mert semmit nem nő a hajam:(
volt olyan h 2 évig növesztettem és semmi:(
valahogy nem akar nőni:(
utálom
amúgy a biovanne plus jobb mint a sima biovanne?mert én azt szedem
és te h szedted naponta 1 vagy 2-őt??
Nem tudom nekem miért volt a tincsek körül piros. :( Én is szedtem közbe biovanne plus-t, mert gondoltam attól majd erősödik a hajam és megelőzöm vele a bajt...lehet, hogy segített is, nem tudom ezt annyira megállapítani.
Nem akarok amúgy senkit lebeszélni erről, mert nagyon szép volt póthajjal a hajam és nagyon szerettem is, csak ennek is megvan az előnye és a hátránya. Én nem akarok úgymond "póthaj függő" lenni és tönkre tenni a hajam.
Van az ismerőseim között olyan lány, akinek 3-4 éve van szinte folyamatosan póthaja (varrva) és mikor éppen le van szedve neki, hát szörnyen kevés haja van:S
Szegény sajnos, olyankor nagyon szégyenli és már másnap varratja is vissza. Semmit nem is nő a haja, mert mindig vissza kell vágni a végét, annyira el van vékonyodva neki. Ő már nem tud nélküle élni és az sem érdekli, ha egy szál haja sem marad. Csak egyszer majd sok év múlva mi lesz vele ha már nem akar póthajat...:S
Amúgy persze, biztos számít az is, hogy hány tincs hány gramm haj van fent, mert nem mindegy, hogy mennyire erőltetjük meg a saját hajunkat.
Te néha szoktad közbe pihentetni? Vagy folyamatosan van fent?
hát nem tudom!azért sokan vannak itt akik évek óta csináltatja még sincs semmi extra gondjuk...bár én ezt nem tudhatom!én csak olvasom!
én 3havonta megyek!nekem nem piros körülötte!szedek vitamint és revalid samponnal mosom a hajam
Hogy őszinte legyek, szerintem minimálisan megviselte a saját hajam. De ahogy írtad nekem (mikor nekem még nem volt), tényleg puhább lett tőle a hajam. :) De akkor is...tudom, mindenki mondja, hogy a póthaj leszedése után jóval kevesebbnek érezzük a hajunkat, mert akkor már nem annyi hajtömeg van fent...de nekem akkor is hátul (a nyakam felett) kevesebb haj van most, mint előtte és sok rövid szál is lett. Mondtam a fodrásznak is aki leszedte, de neki is csak annyi volt a válasza, hogy a póthaj miatt érzem kevesebbnek....na de azért csak én tudom, hogy előtte mennyi volt a sajátom!
Jó, mondjuk azt aláírom, hogy hülyeséget csináltam azzal, hogy 5 hónapig fenthagytam, mert az 5 hónap alatt volt olyan tincs, amit a saját hajam sajnos elengedett és kiszakadt:( Főleg oldalt voltak ilyen tincsek, szerintem ott nem bírta annyira a hajam, meg hát a végére már egyes helyeken csak pár saját hajszál tartotta (a természetes hajhullás miatt), ezért kellett volna még időben újra rakatni, de én meg már nem akartam és ezért minél tovább ki akartam húzni vele.
Meg az elejétől fogva a végéig láttam, hogy a fejbőröm piros egy kis foltba minden tincsnél. :( Neked nem?
Egyszer nekem jó volt, ezt is kipróbáltam, mert meg voltam őrülve érte én is, de többet soha nem rakatok fel. Szerencsésnek mondhatom magam, mert amugy is hosszú a hajam, gyorsan nő és szerencsére nem kevés, ezért nem is észrevehető, hogy hullott ki hajam. Ha pedig éppen olyan kedvem van, hogy több és hosszabb hajat szeretnék, akkor fogom a csatos póthajam és felrakom. :)
Én a tartós hajhosszabbítást a műkörömhöz tudnám hasonlítani...teljesen mindegy, hogy mennyire jó szakember csinálja, ha nincsen, utána meglátszik a saját körmödön...elvékonyodik, nagyon puha lesz, töredezik.
A póthaj is egy idegen dolog és ha az sokáig ott van, akkor szerintem sok jót nem tesz a saját hajjal. Nekem ez a véleményem és a saját tapasztalatom. :)
:)oksa:)
de én is juj annyira szorítok neked!!remélem szép lesz!!amúgy megvan már a hajad , a fodrász rendelte meg??
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás