Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

2011. jan. 10. 20:02

3 sorom van.

Nem akartam mar szoke lenni. Az eredeti hajszinem egyebkent is barna, meg egyebkent is rafer mar a pihentetes, jot fog neki tenni a barna. :) A szoke miatt szet lett szivva total a hajam, jo ez most. Meg volt mar nekem ilyen szinu hajam es nagyon szerettem. Most ujra visszatertem hozza.:)

4685. fean
2011. jan. 10. 19:42
ejhaaa nagyon szép lett a hajad:)és h h hajszínt is váltottál??nem furi??
4684. bkriszta1987 (válaszként erre: 4683. - Pocokfarok)
2011. jan. 10. 19:06
Nagyon szép lett a hajad! Hány sor van felvarrva?
2011. jan. 10. 19:00
Raktam fel kepeket az uj hajamrol! :) Nagyon boldog vagyok, nagyon tetszik. :) Es egyaltalan nem erzem kellemetlennek a varras miatt az hogy huzza, fesziti picit a fejem ... elviselheto. :) Nagyon orulooooook. :)
4682. bkriszta1987 (válaszként erre: 4681. - Runawaybetti)
2011. jan. 10. 18:34
Én 1000 ml 650 Ft-ért veszem, és nagyon sokáig elég. :)
2011. jan. 10. 16:39
sziasztok.jovoheten kedden megyek felrakatni a hajam.vilagosszokebol kozepbarna leszek es hajapolokat keresek meg sampont.ti milyen sampont hasznaltok??keratinozva lesz a hajam.ha veszek barna sampont az nem roncsolja a keratint nem?? ez a kallos pakolas mennyibe kerul??
4680. bkriszta1987 (válaszként erre: 4679. - Pocokfarok)
2011. jan. 10. 15:20
Én a fodrász kellékesnél veszem!
4679. pocokfarok (válaszként erre: 4677. - Maryennn)
2011. jan. 10. 11:53
Ezt a Kallos hajpakolast hol lehet beszerezni? Rossmann, DM vagy fodraszkellekes? :$ Ma kapom az uj hajam es utana be szeretnek vasarolni mindenfele apoloszerbol. :)
4678. bkriszta1987 (válaszként erre: 4677. - Maryennn)
2011. jan. 10. 11:42
Én is ezt a hajbalzsamot használom, és tényleg nagyon jó. Ettől puha és selymes lesz a hajam. Én is kipróbáltam már rengeteg mindent, de ez bizonyult a legjobbnak. És arról nem is beszélve, hogy az ára is nagyon jó!
4677. Maryennn (válaszként erre: 4672. - Fean)
2011. jan. 10. 01:33

Igen...biztos, hogy a genetika is közrejátszik, de szerintem a hajszín sem egy utolsó dolog.

Erre van is egy példám....mielőtt elkezdtem növeszteni a hajam, a természetes hajszínembe (ami világosbarna) voltak szőke melírcsíkok, nagyon-nagyon sok éven át. Iszonyatosan töredezett volt a hajam, nagyon kiszáradt a vége, ahol szőkítve volt és mindig csak vágni kellett.

Egyszer csak elhatároztam, hogy megnövesztem a hajam, de hajszínt is váltok és a sötétbarnára esett a választásom. Szerintem ez volt a lehető legjobb választás.

Ugyanis azóta teljesen rendbe jött a hajam, egyáltalán nem töredezik (vagyis minimálisan). És ugyanúgy, minden nap vasalom.

Ja és mióta növesztem, a fodrászom ajánlott is akkor egy hajpakolást (Kallos Latte tejproteines hajpakolás), amit azóta is rendszeresen használok és szerintem ez a létező legjobb hajpakolás! :) Mert azért én is próbálkoztam már nagyon sokfélével, de ehhez hasonlót még nem találtam. Ennél már az első használat után éreztem, hogy sokkal puhább a hajam és szerintem nagyon sokat segít, az illata pedig egyszerűen szuper:) Szerintem egy próbát neked is megérne, mert egyáltalán nem drága. Ha pedig a neten rákeresel, mindenhol csak pozitív véleményt írnak erről a termékről. Én mindenkinek ajánlom!!!! :)

A hajvégápoló olaj viszont jó választás! :)

A csajszinak akit pedig meséltem, biztosan nőne a haja, ha kicsit pihentetné a haját és nem lenne mindig póthaja, mert ahogy írtam már, neki 3-4 éve folyamatosan van és nem csak annyi a baj nála, hogy el van vékonyodva a haja, hanem hogy már alig van hajszála. :S

2011. jan. 9. 17:03
Mindenkepp :))))
4675. lüdmilla
2011. jan. 9. 16:56

Én is nagyon szeretnék hosszabb hajat.Csak én még gyűjtök rá,kicsit drága, és én a hairdreams technikáját szeretném alkalmazni majd!

Pocokfarok, majd tegyél fel képeket!:)

2011. jan. 9. 16:53
Holnap ilyenkor mar hosszu hajam lesz! :)))))
4673. fean
2011. jan. 7. 19:04
és a te barátnőd miért csináltatja mindig??neki sem nő vagy mi?
4672. fean
2011. jan. 7. 19:00

szerintem genetika!anyumnak is "BÉNA"haja van!használok revalid sampont van revalid balzsamom revalid hajpakolás!van hajvégáoplóm az alfaparf-os!igaz h ezeket csak akkor kezdtem el használni amikor feltették a póthajat!

törik a vége!ha nem vasalom akkor sehogysem áll:(

szóval gagyi és tudod az a legrosszabb h van 2 lány tesóm és nekik gyönyörű egészséges derékig érő fekete hajuk van:(és ez tök rossz

fodrászhoz is járok havonta!szóval foglakozom a hajammal csak ez a kis izé nem hálálja meg:(

4671. Maryennn (válaszként erre: 4670. - Fean)
2011. jan. 7. 17:07

Nem tudom, hogy jobb-e a biovanne plus, mint a sima biovanne, mert én nem szedtem sima biovanne-t. De mikor bementem a gyógyszertárba és megkérdeztem, hogy mi a különbség a kettő között, akkor a gyógyszertáros azt mondta, hogy a biovanne plus több mindent tartalmaz (ligetszépe olaj, szőlőmag kivonat), meg van amelyik vitaminból ebbe több van, mint a simába. Tehát a gyógyszertáros a biovanne plus-t ajánlotta inkább, ebből arra következtetek, hogy talán ez jobb, mint a sima.

Naponta 2-őt szedtem, annyi van a dobozára írva.

Én is lassan 2 éve növesztem és 3-4 havonta a fodrászom vág egy kicsit a végéből és nekem így már a leghosszabb része 55 cm körül van.

Neked hogy hogy nem nő semmit?

Törik a vége és azért?

Milyen ápoló szereket használsz a hajadra?

4670. fean (válaszként erre: 4668. - Maryennn)
2011. jan. 6. 16:24

hát pihentetni nem is tudom még nem volt leszedve hosszabb időre!én úgy csináltam h anno ugye 92 tincsel kezdtem és amikor csináltattam mindig kevesebbet rakattam vissza!ugye 1-nek volt 92 utána 82 és most van 40,de sztem most is kevesebbet rakatok vissza!amúgy sajnos én is olyan vagyok mint a bnőd én azért rakattam mert semmit nem nő a hajam:(

volt olyan h 2 évig növesztettem és semmi:(

valahogy nem akar nőni:(

utálom

amúgy a biovanne plus jobb mint a sima biovanne?mert én azt szedem

és te h szedted naponta 1 vagy 2-őt??

2011. jan. 6. 12:34
Ne irjatok mar ilyen remtorteneteket, mert a vegen meghatralok :$ :S
4668. Maryennn (válaszként erre: 4666. - Fean)
2011. jan. 6. 09:55

Nem tudom nekem miért volt a tincsek körül piros. :( Én is szedtem közbe biovanne plus-t, mert gondoltam attól majd erősödik a hajam és megelőzöm vele a bajt...lehet, hogy segített is, nem tudom ezt annyira megállapítani.

Nem akarok amúgy senkit lebeszélni erről, mert nagyon szép volt póthajjal a hajam és nagyon szerettem is, csak ennek is megvan az előnye és a hátránya. Én nem akarok úgymond "póthaj függő" lenni és tönkre tenni a hajam.

Van az ismerőseim között olyan lány, akinek 3-4 éve van szinte folyamatosan póthaja (varrva) és mikor éppen le van szedve neki, hát szörnyen kevés haja van:S

Szegény sajnos, olyankor nagyon szégyenli és már másnap varratja is vissza. Semmit nem is nő a haja, mert mindig vissza kell vágni a végét, annyira el van vékonyodva neki. Ő már nem tud nélküle élni és az sem érdekli, ha egy szál haja sem marad. Csak egyszer majd sok év múlva mi lesz vele ha már nem akar póthajat...:S

Amúgy persze, biztos számít az is, hogy hány tincs hány gramm haj van fent, mert nem mindegy, hogy mennyire erőltetjük meg a saját hajunkat.

Te néha szoktad közbe pihentetni? Vagy folyamatosan van fent?

4667. fean
2011. jan. 6. 07:37
jah még csak annyit h nekem csak 40db tincsem van nem 100!sztem ez is számít ám h mennyit raknak fel!vagy nem ??
4666. fean (válaszként erre: 4665. - Maryennn)
2011. jan. 6. 07:34

hát nem tudom!azért sokan vannak itt akik évek óta csináltatja még sincs semmi extra gondjuk...bár én ezt nem tudhatom!én csak olvasom!

én 3havonta megyek!nekem nem piros körülötte!szedek vitamint és revalid samponnal mosom a hajam

4665. Maryennn (válaszként erre: 4597. - Fean)
2011. jan. 6. 00:23

Hogy őszinte legyek, szerintem minimálisan megviselte a saját hajam. De ahogy írtad nekem (mikor nekem még nem volt), tényleg puhább lett tőle a hajam. :) De akkor is...tudom, mindenki mondja, hogy a póthaj leszedése után jóval kevesebbnek érezzük a hajunkat, mert akkor már nem annyi hajtömeg van fent...de nekem akkor is hátul (a nyakam felett) kevesebb haj van most, mint előtte és sok rövid szál is lett. Mondtam a fodrásznak is aki leszedte, de neki is csak annyi volt a válasza, hogy a póthaj miatt érzem kevesebbnek....na de azért csak én tudom, hogy előtte mennyi volt a sajátom!

Jó, mondjuk azt aláírom, hogy hülyeséget csináltam azzal, hogy 5 hónapig fenthagytam, mert az 5 hónap alatt volt olyan tincs, amit a saját hajam sajnos elengedett és kiszakadt:( Főleg oldalt voltak ilyen tincsek, szerintem ott nem bírta annyira a hajam, meg hát a végére már egyes helyeken csak pár saját hajszál tartotta (a természetes hajhullás miatt), ezért kellett volna még időben újra rakatni, de én meg már nem akartam és ezért minél tovább ki akartam húzni vele.

Meg az elejétől fogva a végéig láttam, hogy a fejbőröm piros egy kis foltba minden tincsnél. :( Neked nem?

Egyszer nekem jó volt, ezt is kipróbáltam, mert meg voltam őrülve érte én is, de többet soha nem rakatok fel. Szerencsésnek mondhatom magam, mert amugy is hosszú a hajam, gyorsan nő és szerencsére nem kevés, ezért nem is észrevehető, hogy hullott ki hajam. Ha pedig éppen olyan kedvem van, hogy több és hosszabb hajat szeretnék, akkor fogom a csatos póthajam és felrakom. :)

Én a tartós hajhosszabbítást a műkörömhöz tudnám hasonlítani...teljesen mindegy, hogy mennyire jó szakember csinálja, ha nincsen, utána meglátszik a saját körmödön...elvékonyodik, nagyon puha lesz, töredezik.

A póthaj is egy idegen dolog és ha az sokáig ott van, akkor szerintem sok jót nem tesz a saját hajjal. Nekem ez a véleményem és a saját tapasztalatom. :)

4664. Anda39 (válaszként erre: 4648. - Szluna11)
2011. jan. 5. 20:14
Nem akarok kötözködni, de ha úgy kihullott a hajad, hogy észre sem vetted, akkor ott valószínűleg nem a fodrász a ludas, hanem a hajad. Lehet, hogy most a több súlyt nem bírta, és kipotyogott. Valami oka lehet, ami miatt orvoshoz kellene menned, ha foltokban hullik a hajad! Különben te is tudod, hogy erősen bele kellene csimpaszkodnod, hogy kiszakadjanak a hajhagymák, ráadásul piszkosul fájna.
2011. jan. 5. 18:05
Lenne valaki kellőképp jószándékú, és adna nekem egy olyan oldalcímet/linket bármit, ahol kifogástalan(!!!) minőségű európai hajat tudok rendelni, ártól függetlenül,BAROMI GYORSAN a lényeg hogy tényleg évekig hordható, gubancmentes, fényes, tresszelt legyen, és a szállítás is meglegyen pár nap alatt. Csak olyan válaszoljon, aki próbálta,esetleg ŐSZINTÉN hordaná a saját fején, kereskedők légyszi ne.
2011. jan. 5. 16:35
Meg 5 naaaaaap :))))
4661. 1986Anita
2011. jan. 4. 18:49
Lányok, szerintetek hülye vagyok, ha megint felrakatom a hajam? EGyszerűen nem tudok dűlőre jutni, hogy jó-e, ha fent van, vagy nem. Ha rajtam van a haj az a baj, ha nincs, meg az... De ha meglátok egy hosszú hajú lányt egyből eszembe jut az én szép kis póthajam :-) A környezetem már hülyének néz :-)
2011. jan. 4. 17:49
elfelejtettem irni hogy minden elerhetoseg erdekelne. honlap email telefonszam de inkabb az elso ketto.privibe vagy itt.koszi
2011. jan. 4. 17:48
sziasztok.tudnatok ajanlani budapesten 1 jo fodraszt aki 100% europai hajjal dolgozik es szepen csinalja?kerarinos hoillesztest akarok csak fodraszt nem talalok
4658. pocokfarok (válaszként erre: 4657. - Fean)
2011. jan. 4. 12:21
Igen, a fodrasz. Tan mar meg is erkezett hozza. :)
4657. fean
2011. jan. 4. 12:05

:)oksa:)

de én is juj annyira szorítok neked!!remélem szép lesz!!amúgy megvan már a hajad , a fodrász rendelte meg??

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook