Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
nyugi ha ügyes a fodrász akkor simán eltakarja!!!
a hajvégápolót fodrászkellékesben tudd megvenni vagy neten tudod megrendelni!
amúgy nekem is hétfőn rakják újra:) csak arra kaptam időpontot:)
Egy het mulva ilyenkor mar javabol a szep hajammal fogok viritani. :)
Emlitettek alul h a revalid sampon jot tesz a pothajnak. Majd beszerzem mar elore magamnak. :)
Es ez az ugynevezett alfaparf nevu hajapolot hol tudom beszerezni? Mert meg soha nem hallottam rola. Fodraszkellekes uzletben?
Most megint ramjott a panik ak eves hajam miatt. Mi van ha nem tudja a fodraszno jol eltakarni a sajat hajammal a fonatokat? :S Annya bajom van, hogy mostmar magambol is elegem van ...
de ő ezt nem tudta vag nem látta h gyenge hozzá a hajad?bár lehet h ő tette fel rosszul és ez csak egy kifogás volt.....
nagyon sajnálom ami veled történt..
remélem segít a sampon én is használom én nagyon szeretem és sokáig elég!
nagyon látszanak a foltok?
és ki rakta fel??mennyiért??nem mentél vissza vele??
(ha visszamentél akkor mit mondott??)
tudod mit használj rá revalid-os sampot 2000ft (dm,rossmann,gyógyszertár)és szedhetsz még biovanne-t az 1500ft 40db!
Sziasztok!
Kb 2 hónapja volt fent nekem 100 tincs indiai szőkém ,1 hónapig,és a gondom,h a hajammal együtt hullott ki egy csomó..Azóta nem igazán nő egyik részen sem a hajam..Mit tudok tenni?
Sziasztok!
A gyűrűzéses vagy a varrásos technika szerintetek a jobb?
Már csak ezen gondolkozok,mert ez alapján kellene megrendelnem a hajat.
köszi,ha válaszoltok
1 terméket tudok neked ajánlani amit én nagyon imádok az egy hajvégápoló!!alfaparf!!!!
itt sokan használják és sztem is nagyon jó 3500ft 50ml,de 2-3 hónapig tuti elég!és nem raksz fel olyan képet ahol nincs előre pakolva a hajad?
Ah, az a kep, amit lattok, ott tupirozva van a hajam, mert anelkul nem allna sehogy sem. Es mindet elore csaptam, tehat ezt ugy kell elkepzelni hogy azon a szembe allos kepen hatul egy szal hajam sincs, mindet elore tettem. :S
Abban biztos vagyok hogy jol fog allni. Ennel ami most van, ennel minden jobban all :D
Hat en garnier sampont, balzsamot es hajpakolast hasznalok. Es minden hajmosasnal sotetkek taft hajhabot, a legtartosabbat. :S No meg persze hajvegapolot. Szerintetek ezeket a termekeket hasznalhatom a pothajamra is? Vagy nektek van valami bevalt samponotok, balzsamotok amit ajanlani tudtok?
Néztem a képedet itt fenn, és nincs is kevés hajad!
Szóval bizti jól fog állni a hajfelvarrás!Amúgy nekem hőillesztve volt a hajam mindig és nagyon szerettem. nagyon megnőtt alatta a hajam és már olyan hosszú lett mint a póthaj. Utoljára már csak melírként volt hőillesztésem.De azt is imádtam.puszi
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás