Hajfestés (beszélgetés)
nekem évek óta kékesfekete a hajam,előtte vörös volt. A vörös sokkal inkább ártott a hajamnak,mint ez a fekete.
Bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy csak kéthavonta festem a hajamat, mert az eredeti hajszínem sötétbarna, így alig látszik a lenövés.
Szerintem minden hajfesték roncsolhatja picit a hajat, főleg, ha valaki mellette állandóan hajat vasal, göndörít stb.
pussz ide itt is megkérdezem:)
vannak e tapasztalatok a terén, hogy a fekete hajfesték tényleg tönkreteszi e a hajat. és ha igen akkor vajon ha sötétbarnával festem ( az eredeti világosbarna) az kíméletesebb e. Előre is köszönöm a választ szép napot nektek
Szia!
Mindenképp hamvas árnyalatok közül válassz mert azok lefedik az arany árnyalatokat... A töve és a hajhossz színe között tuti lesz különbség... :)
Sziasztok. Aranybarnára festettem xxl extra platina szőkét és kaptam egy aranyszőke hajat. Szép színe lett, de majd augusztusra a a világos szőkét akarom majd elérni. És nem tört le a hajam se. :) Arany szőkére milyen szőkével fessem tovább??? Szőkítőpor kizárva...
Én használtam a shauma hamvasítóját. A lényeg, hogy már ki van hamvasítva akkor nem szabad mindig azzal mosni, mert tényleg belilul.
Ha nem lenne elég... :40gr paszta és 80gr előhívó ez 1:2 keverés
vagy hígabban: 30gr paszta és 75gr előhívó
ez 1:2.5 arányú keverés.
100-120gr keveréknek elégnek kell lenni a tövére sőt biztos hogy sok is. . Keverhetsz kétszer kissebb adagot is. Figyeljetek rá hogy lehetőleg gyorsan egyenletesen kenjétek fel vigyázva a már kiszőkített részre... Inkább vastagon kenjétek minthogy foltos legyen... Sok sikert! :)))
jaj kedves Nagual.....kérdeznék még valamit...:)))
a tőszőkítésemhez mennyi pasztát keverjek??? mert írtál nekem egy példát...20 gr. pasztához 40 gr hidrogén...ez elég is lenne a tövemhez???? nagyon dús hajam van...és sok...és vastag...
Szia!
és ezt a hamvasítót hol lehet beszerezni??? és jobb mint a loreálnak a hamvasító samponja??? én azt használom, de szerintem nem sok mindent csinál vele, vagy csak én nem használom jól...:S
:)))))
Nem tudom, engem sosem vonzott a színes haj :) mármint magamon nem próbálnám ki, az tuti.
Szia!
Sajnos ilyen nem létezik... :(
Szia!
Ez az egyik legjobb! Nem lesz lila a haj csak szép hamvas...
T&G colour reviver shampoo platinum blonde
:)
hello!
fodrász vagyok!
ha kék melírt szeretnél bele ahhoz majdnem hogy hófehérre le kell szőkíteni amia fekete esetébe nem megy!
mert a fekete szőkítésnél előszőr vörös lesz,majd nréz,majd narancssárga,majd csibesárga majd szőke.
és ezt egy időpontba nem lehet megcsinálni mert 2cm-esre ltörik a hajad ez tuti!ugyhogy sztem forrdulj fodrászhoz!
mert szőkítővel otthon nem szabad festeni én még fodrász létemre is félek néha a szőkítéstől!mert az ha otthon fetitek az oké!de szőkíteni azt neee!!!
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy jó hamvasítót?
Szija,
én úgy tudom, vannak olyan színezők, amik befogják a fekete hajat is... ilyen kimosható, színes színezőfestékek.
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem,hogy ha festett fekete hajba kék tincseket szeretnék tenni,akkor szőkítőporral le tudom-e szívni a fekete színt aztán felvinni a kéket? Vagy mit kellene tennem?
Szia!
Ilyen hosszú hajat festeni nem játék... Ha valami rosszul sül el oda lesz a hajad... :)))
Szia!
Hát én nem tom, nem vok elég okos ebben a témában....:) de én a helyedben elmennék egy jó fodrászhoz....és akkor ha bevált a szín, akkor te is be tudod festeni....elég hosszú hajad van ahoz, hogy elrontsd.....
Nincs mit, szívesen. :)
Biztos, ami biztos, vegyél akkor három dobozzal. Ha esetleg nem lenne elég, ne festés közben érjen "meglepetés" :)
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?