Hajfestés (beszélgetés)
Szia Nagual.
Köszi a gyors választ!!Akkor nekem csak álom marad a szőke haj,mint ahogy eddig is csak volt.Oxy reload az jobb mint a Garnier E0 színleszedő?és valami szép barna vagy vörös lehetnék?Vagy az is gáz mint a szőke?Jó fodrászt nehéz találni!!!Bocs tisztelet a kivételnek!!!Egyszer voltam fodrásznál miután kb 2 évig nem festettem feketére a hajam és be akartam mellíroztatni szőkére,ő nem mondta hogy nem lehet...És képzeld a csíkok a hajam tövétől kb több mint a feléig szőke volt az alja meg olyan vöröses,mikor ez kiderült azt mondta vegyek 2db sötét barna festéket és azzal befestette barna lett tőle de a csíkok helyén világosabb volt.Szóval akkor 2 festésen mentem át egy nap.
Szia Nagual!
Én palette tartós hajfestéket használok kékes feketét.
Próbáltam más szint is,de a fekete a legjobb igaz öregít.
Viszont minden egyes hajmosásnál iszonyatosan engedi a színét.
Melyik hajfestéket ajánlanád minőségre?
Köszönöm előre is!
Szia!
Ha vékonyszálú a hajad, nem ajánlom az otthoni színleszedést! Könnyen leéghet a hajad. Minden anyag roncsolja a hajat, főleg a bolti készítményekre kell nagyon vigyázni. Azokban fíx erősségű anyagok vannak, ami nem biztos hogy jó lesz a hajadra. A tanácsom az, hogy fekete vékonyszálú hajból, ne akarj szőkét, mert nem biztos hogy megéri ez a hajadnak. Szép fokozatosan kímélő minőségi anyagokkal jó fodrásszal meg lehet úgy csinálni hogy megmaradjon a hajad. Ez sokba kerül. A siker attól is függ milyen állapotban van a hajad, és hányszor volt feketére befestve... Ha mégis otthon nekiállnál, próbáld meg oxy reloaddal leszedni a feketét és utána valami barna színezővel vagy festékkel át kell kenni. De szőke nem lesz egyből... :)))
Kedves Nagual.
Tanácsodat szeretném kérni hajfestésben!A hajam eredetileg sötétbarna,de sokáig feketére festettem.Most szeretnék tőle megszabadulni,változtatni szeretnék.Szerinted hogy lehetne?Azt olvastam hogy van a színleszedő/Garnier E0/az nem roncsolja a hajat?Nekem vékony szálú a hajam.És utánna milyenre festhetném be?Tetszik nagyon a szőke haj mindig szerettem volna az lenni....Te mit tanácsolsz?Előre is köszi a válaszod!!!!
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene nekem. Próbálta már valaki a casting praliné színét? Mert nekem ez a szín nagyon tetszik, de félek, hogy nagyon sötét lesz. Eddig palettét használtam, de abban nem találtam ilyen színt és szeretném kipróbálni. Mi a véleményetek a castingról és magáról a színről? Köszike :D
jaj de jó, hogy ezt mondod!!!! na reméljük a legjobbakat, még van egy kis időm addig rágódni rajta...
:)))) köszi
Sziasztok!
Ismeritek a Loréal Majirel hajfestéket?
A 7,31-es színből kaptam egy pár dobozzal, de mivel ez arany hamu szőke, én nem tudom elhasználni.
Nem érdekel valakit?
Értem!
Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál! :*
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?