Hajfestés (beszélgetés)
szijasztok
mit csinál az oxy reload a többször festett hajjal? valaki probálta már? :S
Szia!
Én nem ajánlom az otthoni próbálkozást, mert sajnos sok fodrász sem tud mit kezdeni vele. Szerintem jól gondold át, mielőtt még teljesen tönkretennéd a hajad a bolti színleszedőkkel. Ha befestenéd a hajad sötétbarnára amit éppen növesztesz le a hajadról, mit érnél el vele? Vannak ám ésszerű tanácsok is! :) A legjobb természetesen az ha lenöveszted. Ha nem bírod ki, érdemes megpróbálni az oxy reload-ot, ami nem roncsolja a hajat és valószínű leszedné a feketét a hajadról. Utána már csak a hajszíneddel megegyező árnyalatú kellékesben vásárolt színezővel(nem Hajfesték) kell átkenni. És vége is a szenvedésnek visszakaphatod az eredeti hajszíned... Ne hallgass mindenféle otthoni praktikákra, mert nem biztos hogy neked is sikerül. Én mindig felhívom a figyelmet arra, hogy ami sikerül másnak otthon, neked a Te hajadon nem biztos hogy fog működni.. Sőt... Remélem segítettem valamit...
:)))
Szijó,
én annyit tudnék csak javasolni, hogy vagy kenj rá vmi színleszívó festéket (amit pl. javasoltam Pittypangnak is, a Palettétől), vagy fess rá sötét vagy középbarnát... Ami mégsem fekete, de azért annyira nem látszik a lenövés... :( :)
Igen, mindenféleképpen vigyázz a hajadra. Én is megszenvedtem vele, az enyém is teljesen kiszáradt (főleg, mikor pár éve leszívattam a feketét róla.).
Középbarnára vittem fel a Palettét, ez festett hajszín volt, s a töve picit már le volt nőve, - így a töve nekem világosabb lett fél árnyalattal, mint a többi hajrész. Szerencsére, nem szárította ki a hajam, mert ez nem annyira radikális, mint a direkt szőkítő-leszívó készítmények.
Vártam két hetet, és utána vittem rá a Loreal aranyszőkét.
Nem lett tőle sötét, mert a Palette leszívta ilyen középgesztenyebarnára,- ami szinte uolyan, mint az eredeti hajszínem,- csak mint írtam, a töve volt világosabb.
Miután rákentem az aranyszőkét, egységes lett a töve és a többi rész is.
Nekem azért kellett két doboz rá, mert a hajam a hátam közepéig ér, tehát egy doboz nem lett volna elég rá. :)
Mindenképpen várj valamennyit az újabb átfestések között, különben nem fogja be rendesen a festék, ha már mondjuk, másnap-harmadnap fested rá az újabb réteget.
Nah akkor még kérdezek:D
A Palette-s festéket eredeti vagy festett hajra vitted fel?Utána egyből rákented a Loreálos aranyszőkét vagy vártál vele?
"De mióta felvittem két doboz ilyen aranyszőkét rá, utána már egész rendesen befogta."-->Ez azt jelenti, hogy 1x használtál palettét utána meg már csak az aranyszőkét?Így a töve nem lesz sötét??
Bocsi az értetlenkedésért:S:)
:( Lehet, hogy írnom kellett volna, hogy a sötét jegesszőke az valójában barna :( :( Anno tavaly nekem is barna lett tőle a hajam, bár nálam drasztikusan látszott, mert világos hajszínre vittem fel, és totál sötétbarna lett tőle. :(
Én amúgy úgy világosítottam a hajamat két hónapja, hogy a közép-sötétes barnára felvittem Palettétől sarki jegesszőkét, ami 4 árnyalatot világosít, elvileg... Az leszívta világosabbra a hajamat, és erre kentem rá utána a Loreáltól az aranyszőkét.
Annyi a rizikója ennek, hogy ahol más színű a hajad (pl a tövénél), ott jóval világosabbra szívja le. Én így jártam legalábbis...
De mióta felvittem két doboz ilyen aranyszőkét rá, utána már egész rendesen befogta. :)
Próbáld meg talán akkor előtte úgy, hogy rákensz vmi extra nagyonvilágosszőkét (javaslom, amit írtam előbb, mert azon rajta van, hogy világosításra is alkalmas, és mégsem annyira drasztikus a hajon, szerintem, mintha direkt leszívót kensz rá).
Sajnálom amúgy :( De remélem, azért ha ezt a módot választod, sikerülni fog a világosítás.
Sajnos, tudom, hogy ez így otthon nehéz, mert én fél évig vacakoltam, míg végre sikerült. :( :)
Sziasztok!Légyszi segítsetek!
Világos barna festett hajam van,ezt szerettem volna világosítani,de a 12%os hidrogén meg se mozdította.Most színleszedőt akarok venni és utána befesteni középszőkére.Szerintetek az se fogja leszedni a színt?
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni. Tavaly befestettem a hajamat feketére, fél után megbántam ,és vissza akartam festeni eredetire, de hát nem igazán jött össze a szín:( most viszont már igen csak lenövőben van, de még mégsem annyira, hogy levágassam. Elég szép hosszú hajam van, nem nagyon akarok tőle megválni, de tisztában vagyok vele, h muszály lesz vágatni belőle, mert így nagyon csúnya. Mit tanácsoltok, hogyan hordjam a hajam, hogy ne mindig csak összekötve legyen, de mégse látszódjon a vonal ahol találkozik a saját szín és a festés?
Nincs mit, szívesen. :)
Viszont a katalógust is nézd meg, ne csak a dobozon látható színt, mert a dobozon azért picit más a színe. :)
Köszönöm szépen kedves vagy, hogy válaszoltál:)
Hát akkor ma elnézek a Rossmannba és keresek vmi jó színt!
Szijó!
Én leginkább L'oreált ajánlanék (az előzőekben leírtak miatt).
Az Excell 10-ben és a Casting Creme Gloss-ban is vannak szép árnyalatok. :) (pl jeges sötét, vagy világosszőke, természetes szőke, barna).
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet e olyan, hogy satír után jobban hullik a hajam? Mert azt vettem észre, hogy ezek a szőkített hajak hullanak. Ha csak festve volt, satír nélkül, akkor hajhullás alig volt.
Szia!
Akár a 8-as árnyalatokból is keverhetsz a 7-esbe. Vagy a hosszára 9%-ossal kend fel, a tövére meg 6%-sal. Mivel túl sok mindenen ment át a hajad nem tudok tuti tippet adni, mivel látnom is kéne a hajad. Sajnálom hogy elszúrta a fodrászod... Igen! Érdemes várni 1-2 hónapot hátha kopik... :)
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni!
Szeretném befestetni a hajam valamilyen sötétebb szőkére, hogy ne üssön el a hajamtól.A végén a hajam még festett sötétbarna, amúgy természetes barna. Tudtok valamit ajánlani amivel el tudok érni egy szép sötétszőke árnyalatot és amivel hosszútávon sem teszem tönkre a hajam?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?