Hajfestés (beszélgetés)

❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
2334. pimp
2009. jún. 13. 16:10

szijasztok

mit csinál az oxy reload a többször festett hajjal? valaki probálta már? :S

2333. B.Anna (válaszként erre: 2330. - 6811b3adb3)
2009. jún. 13. 14:53
Nem tudom,fodrász csinálta.Csak összekeverte a hidrogént a szőke hajfestékkel...
2332. pittypang (válaszként erre: 2317. - Kicsikezseni)
2009. jún. 13. 09:50
Hát igen a hajfestést jól meg kell gondolni!Főleg a fekete merész próbálkozás.Amúgy milyen szinű az eredeti hajad?Nagy elüt a feketétől?
2331. 6811b3adb3 (válaszként erre: 2317. - Kicsikezseni)
2009. jún. 12. 17:34
vágasd fokozatosra,így az átmenetből lejön több sötét rész és lassan megszabadulsz tőle és a hossza is megmarad.(csak átmenetet/fokozatot kell belevágni)
2330. 6811b3adb3 (válaszként erre: 2318. - B.Anna)
2009. jún. 12. 17:29
tettél szőkítőt a hidrogénhez?
2329. Christine1979 (válaszként erre: 2328. - Nagual)
2009. jún. 12. 17:14
Én sem azt írtam neki, hogy szívja le otthon a haját... hanem az a Palette, amit előtte írtam Pittypangnak is, végeredményben világos sarki szőke, csak ha sötétebbre keni rá, akkor világosítja a hajat....
2328. Nagual (válaszként erre: 2326. - Kicsikezseni)
2009. jún. 12. 16:02

Szia!

Én nem ajánlom az otthoni próbálkozást, mert sajnos sok fodrász sem tud mit kezdeni vele. Szerintem jól gondold át, mielőtt még teljesen tönkretennéd a hajad a bolti színleszedőkkel. Ha befestenéd a hajad sötétbarnára amit éppen növesztesz le a hajadról, mit érnél el vele? Vannak ám ésszerű tanácsok is! :) A legjobb természetesen az ha lenöveszted. Ha nem bírod ki, érdemes megpróbálni az oxy reload-ot, ami nem roncsolja a hajat és valószínű leszedné a feketét a hajadról. Utána már csak a hajszíneddel megegyező árnyalatú kellékesben vásárolt színezővel(nem Hajfesték) kell átkenni. És vége is a szenvedésnek visszakaphatod az eredeti hajszíned... Ne hallgass mindenféle otthoni praktikákra, mert nem biztos hogy neked is sikerül. Én mindig felhívom a figyelmet arra, hogy ami sikerül másnak otthon, neked a Te hajadon nem biztos hogy fog működni.. Sőt... Remélem segítettem valamit...

:)))

2327. Christine1979 (válaszként erre: 2317. - Kicsikezseni)
2009. jún. 12. 15:11

Szijó,

én annyit tudnék csak javasolni, hogy vagy kenj rá vmi színleszívó festéket (amit pl. javasoltam Pittypangnak is, a Palettétől), vagy fess rá sötét vagy középbarnát... Ami mégsem fekete, de azért annyira nem látszik a lenövés... :( :)

2009. jún. 12. 14:46
az én bajomra látom nektek sincs ötletetek:(
2325. Christine1979 (válaszként erre: 2324. - Pittypang)
2009. jún. 12. 14:39
Nincs mit. Remélem, sikerül a szőkítés. :)
2324. pittypang (válaszként erre: 2323. - Christine1979)
2009. jún. 12. 14:33
Hátközépig érő haj...hmmm remélem lesz még nekem is olyan!:)Mindenesetre köszönöm a segítséged!:)
2323. Christine1979 (válaszként erre: 2322. - Pittypang)
2009. jún. 12. 11:42

Igen, mindenféleképpen vigyázz a hajadra. Én is megszenvedtem vele, az enyém is teljesen kiszáradt (főleg, mikor pár éve leszívattam a feketét róla.).

Középbarnára vittem fel a Palettét, ez festett hajszín volt, s a töve picit már le volt nőve, - így a töve nekem világosabb lett fél árnyalattal, mint a többi hajrész. Szerencsére, nem szárította ki a hajam, mert ez nem annyira radikális, mint a direkt szőkítő-leszívó készítmények.

Vártam két hetet, és utána vittem rá a Loreal aranyszőkét.

Nem lett tőle sötét, mert a Palette leszívta ilyen középgesztenyebarnára,- ami szinte uolyan, mint az eredeti hajszínem,- csak mint írtam, a töve volt világosabb.

Miután rákentem az aranyszőkét, egységes lett a töve és a többi rész is.

Nekem azért kellett két doboz rá, mert a hajam a hátam közepéig ér, tehát egy doboz nem lett volna elég rá. :)

Mindenképpen várj valamennyit az újabb átfestések között, különben nem fogja be rendesen a festék, ha már mondjuk, másnap-harmadnap fested rá az újabb réteget.

2322. pittypang
2009. jún. 12. 11:19

Nah akkor még kérdezek:D

A Palette-s festéket eredeti vagy festett hajra vitted fel?Utána egyből rákented a Loreálos aranyszőkét vagy vártál vele?

"De mióta felvittem két doboz ilyen aranyszőkét rá, utána már egész rendesen befogta."-->Ez azt jelenti, hogy 1x használtál palettét utána meg már csak az aranyszőkét?Így a töve nem lesz sötét??

Bocsi az értetlenkedésért:S:)

2321. pittypang
2009. jún. 12. 11:14
Háát majd megpróbálom ezt a változatot is, de most még biztos nem.Próbálok most már vigyázni a hajamra.Mivel nem is olyan régen úgy leszivatta a fodrász, hogy a fésűben illetve a kezemben maradt a hajam.Ugye ezután le kellett vágni már ami még maradt belőle...ÉS még így is, ha vizes volt a hajam éa meghúztam szakadt.Arról nem beszélve, hoyg kezelhetetlen, gyenge, száraz volt sokáig. Azóta lenőtt a "rossz rész" sőt mondhatom mostmár egészséges is ezért mertem próbálkozni festéssel.Szóval soha többet szőkítőpor...DE a szőke haj meg hiányzik, ezért akarok világosítani.DE majd megpróbálom amit írtál.Jelenleg van egy rövidke, barna ámde egészséges hajam:)Egyenlőre elégedett vagyok ezzel.Minden változtatás csak szépen lassan:)
2320. Christine1979 (válaszként erre: 2319. - Pittypang)
2009. jún. 12. 10:19

:( Lehet, hogy írnom kellett volna, hogy a sötét jegesszőke az valójában barna :( :( Anno tavaly nekem is barna lett tőle a hajam, bár nálam drasztikusan látszott, mert világos hajszínre vittem fel, és totál sötétbarna lett tőle. :(

Én amúgy úgy világosítottam a hajamat két hónapja, hogy a közép-sötétes barnára felvittem Palettétől sarki jegesszőkét, ami 4 árnyalatot világosít, elvileg... Az leszívta világosabbra a hajamat, és erre kentem rá utána a Loreáltól az aranyszőkét.

Annyi a rizikója ennek, hogy ahol más színű a hajad (pl a tövénél), ott jóval világosabbra szívja le. Én így jártam legalábbis...

De mióta felvittem két doboz ilyen aranyszőkét rá, utána már egész rendesen befogta. :)

Próbáld meg talán akkor előtte úgy, hogy rákensz vmi extra nagyonvilágosszőkét (javaslom, amit írtam előbb, mert azon rajta van, hogy világosításra is alkalmas, és mégsem annyira drasztikus a hajon, szerintem, mintha direkt leszívót kensz rá).

Sajnálom amúgy :( De remélem, azért ha ezt a módot választod, sikerülni fog a világosítás.

Sajnos, tudom, hogy ez így otthon nehéz, mert én fél évig vacakoltam, míg végre sikerült. :( :)

2319. pittypang (válaszként erre: 2316. - Christine1979)
2009. jún. 12. 10:10
Hát kész lett!SAjnos túl jó hírrel nem szolgálhatok!:S Ahol sötétbarna volt a hajam semmi nem változott,ahol eredeti volt ott másabb barna lett...Jah amúgy Loreal Excel 10 sötét jegesszőkét vettem.Az én hajam semmit nem világosodott:(
2318. B.Anna
2009. jún. 11. 22:38

Sziasztok!Légyszi segítsetek!

Világos barna festett hajam van,ezt szerettem volna világosítani,de a 12%os hidrogén meg se mozdította.Most színleszedőt akarok venni és utána befesteni középszőkére.Szerintetek az se fogja leszedni a színt?

2009. jún. 11. 18:12

Sziasztok!

Remélem tudtok nekem segíteni. Tavaly befestettem a hajamat feketére, fél után megbántam ,és vissza akartam festeni eredetire, de hát nem igazán jött össze a szín:( most viszont már igen csak lenövőben van, de még mégsem annyira, hogy levágassam. Elég szép hosszú hajam van, nem nagyon akarok tőle megválni, de tisztában vagyok vele, h muszály lesz vágatni belőle, mert így nagyon csúnya. Mit tanácsoltok, hogyan hordjam a hajam, hogy ne mindig csak összekötve legyen, de mégse látszódjon a vonal ahol találkozik a saját szín és a festés?

2009. jún. 11. 10:08
:) Remélem, csakis jót írsz majd! :)
2315. pittypang
2009. jún. 11. 10:07
Rendben úgy lesz majd írok hogy sikerült!:)
2314. Christine1979 (válaszként erre: 2313. - Pittypang)
2009. jún. 11. 10:00

Nincs mit, szívesen. :)

Viszont a katalógust is nézd meg, ne csak a dobozon látható színt, mert a dobozon azért picit más a színe. :)

2313. pittypang (válaszként erre: 2312. - Christine1979)
2009. jún. 11. 09:56

Köszönöm szépen kedves vagy, hogy válaszoltál:)

Hát akkor ma elnézek a Rossmannba és keresek vmi jó színt!

2312. Christine1979 (válaszként erre: 2305. - Pittypang)
2009. jún. 11. 09:51

Szijó!

Én leginkább L'oreált ajánlanék (az előzőekben leírtak miatt).

Az Excell 10-ben és a Casting Creme Gloss-ban is vannak szép árnyalatok. :) (pl jeges sötét, vagy világosszőke, természetes szőke, barna).

2311. Kisvirág23 (válaszként erre: 2309. - 6811b3adb3)
2009. jún. 11. 09:47
Nincs. Pedig csak éppen 1-2 árnyalatnyit világosított a hajamon, mert amúgy is szőke, csak kicsit fel akartam dobni. Ja és azt mondta, hogy nem használ akkor erős hidrogént, mert kérdezte is, hogy mennyire akarom világosabbra. Mondtam, hogy nem annyira. Köszi a választ!
2310. pittypang
2009. jún. 11. 09:39
Nekem nincs válasz:(
2009. jún. 11. 09:34
Van hajhagymája a kihullott hajadnak? Ha nincs akkor valószínű erős hidrogént használtak a szőkítésnél és akkor letöredezik (ha csak a szőke hullik)mert nem bírta a hajad
2009. jún. 11. 08:22

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy lehet e olyan, hogy satír után jobban hullik a hajam? Mert azt vettem észre, hogy ezek a szőkített hajak hullanak. Ha csak festve volt, satír nélkül, akkor hajhullás alig volt.

2307. Nagual (válaszként erre: 2302. - Aranyg5)
2009. jún. 10. 20:54

Szia!

Akár a 8-as árnyalatokból is keverhetsz a 7-esbe. Vagy a hosszára 9%-ossal kend fel, a tövére meg 6%-sal. Mivel túl sok mindenen ment át a hajad nem tudok tuti tippet adni, mivel látnom is kéne a hajad. Sajnálom hogy elszúrta a fodrászod... Igen! Érdemes várni 1-2 hónapot hátha kopik... :)

2306. pittypang
2009. jún. 10. 17:51
Vagyis mi szeretnénk itthon csinálni nem fodrásszal!:)
2305. pittypang
2009. jún. 10. 17:50

Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni!

Szeretném befestetni a hajam valamilyen sötétebb szőkére, hogy ne üssön el a hajamtól.A végén a hajam még festett sötétbarna, amúgy természetes barna. Tudtok valamit ajánlani amivel el tudok érni egy szép sötétszőke árnyalatot és amivel hosszútávon sem teszem tönkre a hajam?

❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook