Hajfestés (beszélgetés)
Nagyon köszönöm!!! :)
Hát igen, a vége tényleg, elég érdekes, mondtam is, hogy most ha megkérdeznék milyen színű a hajam a válasz a vöröseszöld lenne! :)
Szia!
Komoly lehet a vége... :)Szőkítőporos samponos keverékkel le tudod szedni a zöldet a végéről. Karamell: A X/41-et jobb kihagyni mert rezes szőke ami nem jó. 7/7 - 8/7 kb karamell, majd válaszd ki a színmélységet vagy össze is keverheted... :)))
Szia!
Kérdeznék megint... :)
Most kb. a koleston perfect 7-es és 8-as közötti árnyalatú a hajam, a tövénél kicsit vöröses (eredetileg sötétbarna), de mivel sokáig volt szőkítve a vége itt-ott zöldes árnyalatban pompázik! :) Ha mézszőkét, vagy annál kicsit sötétebb szőkét, mondjuk karamellt szeretnék mit javasolsz? Elég a natúr (0-ást) szín összekevernem a /7-sel, vagy inkább a /7-est a /41-sel? Az nem lenne túl vörös?
Sziasztok!
SOS segítséget kérek! Vörös hajam van. Tegnap vettem egy új színt,de túl élénk piros lett. Rá kentem egy sötétebb árnyalatot, de a fejbőröm piros maradt. Tud vki segíteni,hogy mivel tudom le szedni róla? Nem a homlokomnál és körbe,hanem a hajam alatt a bőr. A fodrászom azt tanácsolta hogy mossam sokszor. Nincs vmi jobb ötlete vkinek?Kérlek segítsetek!!!
Nah akkor már csak kérdezek még:)
Ehhez milyen oxi kell?És ha rákenjünk az 3x melírozott hajamra akkor ugye nem lesz baja?hmmm
Szia!
Ha tényleg ilyen világos a hajad, akkor lehet jobban járnál, ha először csak beszíneznéd és utána mennél rá 7/xx színkódú festékkel, ezek között megtalálhatod azt a színt. Festheted akár egyből, de hamarabb ledobja a színt.. :)))
Köszi :)))))
Képzeld, nem is lehet kapni, basszus, most voltam DM-ben :S Úgyhogy sima sötétebb szőkét vettem, Casting Creme Glossban (700asat). Remélem, hogy ez befogja majd (a képen és a mintán inkább világosbarna, mint szőke). :)
Remélem, hogy jó lesz, mert ha nem, levágom kopaszra :S :))))))))))))))))
Szia!
Gáz csak akkor lehet hamvas festéktől a haj, ha sokszor volt szőkítve, befestve ugyanaz a hajrész, túl sárga esetleg nagyon világos. Ha rendben van a hajad, nem kell parázni. Ha gázos lesz, simán leszedheted a zöldes árnyalatot, egy kis szőkítő+sampon keverékével fél perc alatt.. Szóval no para.. Fesd be először natúr árnyalatúra, abból semmi rossz nem sülhet ki. Ha baj lesz tartom a hátam... :)))
Szija Nagual!
Kérdeznék (szokás szerint hülyeséget :D ).
Csak nem megy ki a fejemből az, hogy írtad, hogy lehetséges, hogy gáz színe lesz a hajamnak az UL61-től... úgyhogy picit félek befesteni vele.
Van olyan árnyalat esetleg, amit tudnál ajánlani, amitől nem lesz vörös a hajam, se túlságosan sötétbarna, hanem ilyen hasonló középbarnás, mint ez a hamvas barna (és nem lesz tőle vmi érdekes színe a hajamnak)?
Köci :$ :)
Szia!
Csak a fantáziád szabhat határt, mit keversz össze... :)))
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy a Koleston Perfect árnyalatait keverhetem úgy, hogy nem rakok bele alapszínt (pl. 8/0) hanem csak árnyalatokat, tehát mondjuk 8/41 és 8/7 vagy mindenképpen szükség van egy alapszínre is, illetve hogy mondjuk a 7/0 keverhetem-e a 8/7-tel vagy csak egy színskálán belül lehet, tehát a 7/0-t csak 7/7-sel?
Köszi
Köszönöm Nagual!
Pénteken megyek fodrászhoz,meglátjuk mi lesz :)
Hamvas festéket vagy azt a havasító cseppet vagy mit?:D Ugye attól nemlesz olyan fehéres sárgás mint most?/Olyasmit szeretnék mint a képen*.*/
Már elegem van belőle.Mondjuk ezzel már arra nem mennék rá mert akárhányszor rámentem csak hamvasabb lett.Egyszer tiszta szürke lett,mert 2 árnyalattal sötétebbre akartam.Na azt többet soha.Szerencsére 2-3 mosás után visszajött ez a 'szőke' szín.
Szia!
A kallost felejtsd el... :))) Nagyon jó a W Koleston 12/0, de érdemes belekeverni egy kis hamvasat is a természetesebb szín érdekében.. :)))
szia.
Eddig még egyiket se használtam de az excell-ről csak rosszat hallottam.Am szerintetek mennyivel jobbak a fodrászfestékek?/hajobbak/
Inkább vennék olyat de drágábbat.Tudom h a kallos elég szar.Csak ahol utoljára vettemnemvolt más abból az árnyalatól és már nagyon kellett>.<
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?