Hajfestés (beszélgetés)

2006. nov. 10. 14:42
És még annyit, hogy mennyire károsította a hajad?? Mert eddig még aránylag elviselhetően néz ki, de félek, hogy ez tönkre teszi?
83. sunny777 (válaszként erre: 82. - 779642f981)
2006. nov. 10. 14:35
Köszi a választ! Ez a dobozos amit bármelyik drogériában lehet kapni, vagy tubusos? És még annyit, hogy ettől ilyen hamvas hatású lesz?
2006. nov. 10. 14:05
Ja amúgy szia!:))
81. 779642f981 (válaszként erre: 79. - Sunny777)
2006. nov. 10. 14:04

én a palette c10 -et használtam , és mellette a schauma reflex samponnal mostam ami ősz hajra való! Nekem bevált ! Az eredeti hajszínem gesztenye barna !

Ha nagyon sötét a hajad akkor érdemes egyszer fodrásszal blasoltatni!(lehet hogy ezt nem így kell írni de mondani igen!!!)

2006. nov. 10. 13:24

bunkó voltam, nem is köszöntem:

sziasztok!!

2006. nov. 10. 13:24

Valaki tud segíteni? Szőke festett hajam van, de kicsit sárgás (már ne a csúnya sárgát képzeljétek el), csak most rákattantam az ezüstös, kicsit fehéres szőkére, tudom kicsit kirívó, de nekem tetszik. És olyan gondom lenne, hogy egyszerűen nem tudom h milyen hajfestéket vegyek, ami valóban olyanra is fogja a hajam.

Eddig mindig pórul jártam a festékekkel.

Tud vki segíteni??? Megköszönném

78. figarina (válaszként erre: 77. - Mese)
2006. nov. 9. 22:39

Semmi gond!bár SOHA NE MONDD,H SOHA!

én ebből élek és imádom a munkám!!!És szerencsére mások is imádják a munkám!:)))

77. mese (válaszként erre: 76. - Figarina)
2006. nov. 9. 11:53
Meglehet, hogy én látom rosszul, ezért elnézést!Tényleg ne értse félre senki, semmi bajom azokkal, akik festik a hajukat, csak én személyszerint alapból nem szeretem a vegyszeres dolgokat.
76. figarina (válaszként erre: 74. - Mese)
2006. nov. 9. 00:14

Huha,ez elég egysíkú megközelítés!

Attól tartok meglepődnél,ha látnál néhány igazán jól sikerült festést!!!Ill látsz is az utcán,csak nem tudod,h az festés:)

75. Droma
2006. nov. 8. 18:25
Akkor csak én,és a környezetemben élő embereknek van szépen fénylő festett hajunk?:)
74. mese
2006. nov. 8. 13:22
Semmi bajom azokkal, akik festik a hajukat, de én nem fogom sose, az biztos. Tönkretenné, nem egészséges, és olyan "mű".Nem természetes, és nincs olyan sok szép árnyalata a fényben, mint az eredeti hajszínnek.Hiába az a sok drága, vagy márkás festék, mindegyik ugyanazt tudja.Ezt azért gondolom, mert annyi festett hajú embert látni az utcán, és mindegyik ugyanúgy néz ki, csak épp más színű, olyan matt, nincs szép fénye és üvölt róla, hogy festett.
73. figarina (válaszként erre: 72. - Gabi86)
2006. nov. 5. 22:28

Helló!

A melírozás nem csak szőkítővel történhet!!!Látatlanban a javaslatom az ,h többféle színt melíroztass festékkel v színezővel ez a legkíméletesebb amit tehetsz!De csakis NAGYON JÓ fodrásznál!!Ne annál,aki a töredezést okozta a hajadon kellő szakértelem hiányában....

72. gabi86
2006. nov. 4. 22:39
Köszönöm a segitséget.Mindenképp én is fodrászra gondoltam,csak azt nem tudtam hogy melir vagy festés,mert volt már melir,satir a hajamban de eléggé tönkre tette.Mondjuk már megbántam hogy festettem egyáltalán...de már mind1.Annyit még ha tudtok segiteni,hogy melyik töri kevésbé a hajat.Amugy ha festés lenne nem szeretnék sötétet,csak gondolom,mint laikus hogy a sötétebb jobban elfedi a szinkülönbségeket,mivel már próblkoztam a nagyon világos szőkével,de nem sokat segitett,amugy is szöke a hajam.Előre is köszi.
71. figarina (válaszként erre: 67. - Gabi86)
2006. nov. 2. 22:50

Szia!

Én-azt hiszem-egy kicsit értek a hajfestéshez....

Amit te szeretnél azt korrekciós festésnek hívják,és attól tartok csak szakember képes megoldani!

Ha szakszerűen csinálják sem a melír sem a festés nem árt,de ez összetettebb dolog,mert nem mindegy a kiinduló szín pl...

70. 779642f981 (válaszként erre: 67. - Gabi86)
2006. nov. 2. 19:03
Én is a fodrászt javaslom mert ő ránézésre meg tudja mondani , hogy a kívánt szín eléréséhez milyen festék kell !Pláne a festett hajra nem mindegy!!!!!!
69. Droma (válaszként erre: 67. - Gabi86)
2006. nov. 2. 16:55
Szerintem is a fodrász a jó megoldás.
68. emagdi (válaszként erre: 67. - Gabi86)
2006. nov. 2. 16:53

szia! én a helyedben nem kísérleteznék vele otthon.

szerintem menj el egy JÓ fodrászhoz, és ő megoldja, hogy olyan színű legyen a hajad, amilyet szeretnél:))

67. gabi86
2006. nov. 2. 16:15

Hello!

gabi vagyok ,és lenne egy kérdésem ahhoz aki egy kicsit ért a hajfestéshez.Mi árt jobban ahajnak a melir vagy a festék,és ha olyan a hajam hogy több szinű(barna voltam és ahogy nött le más szinű festékkel festettem igy a tővétől lefelé árnyalatnyi különbségek vannak a szinében)azt eltüntethetem e azzal hogy a most nagyon világoszöke hajamat kicsit sötétebb szőkével festem,vagy meliroztatom.Segitsetek!!

2006. okt. 26. 11:20
Szerintem, manapság az emberek többet festik a hajukat mint általába mint a nők mint a férfiak!
65. emagdi (válaszként erre: 61. - Titanilla)
2006. okt. 26. 11:05

azért megkérdeznélek 10, 20, 30 év múlva ugyanerről:)))

de nem probléma, ha hülyeségnek tartod, nem kötelező mindenkinek festeni a haját, neked nem muszáj, aki meg szeretné, annak van rá lehetősége.

64. Droma
2006. okt. 26. 10:11
Én már évek óta festetem a hajam.Nekem igy jobban tetszik!Éppnem most szombaton megyek fodrászhoz,mert már eléggé kifakult:)
63. figarina (válaszként erre: 61. - Titanilla)
2006. okt. 25. 23:09
pedig erre a "hülyeségre"egy komplett iparág épül!:-)
62. alma20
2006. okt. 25. 14:44

Én 25 éves vagyok és 12 éve nem volt eredeti a hajszínem, most szőke vagyok ,de voltam már fekete és sok évig vörös is. Amikor fekete voltam eltöredezett a hajam, visszaakartam festeni eredeti szőkésbarnára, de annyir nem tetszett, hogy tovább világosítottam, egyáltaláán nem bánom, én így jobban érzem magam!

Szerintem vannak rosszabb, károsabb dolgok is a hajfestésnél.

2006. okt. 25. 13:04
Én hülyeségnek tartom jo abban az esetben nem ha tényleg valakinek seszinű hja van de mindenki fogadja el a természet adta hajszinét.Nem véletlenül lett olyan amilyen:)
60. figarina (válaszként erre: 59. - D3edebbda4)
2006. okt. 24. 22:20
Így van!Sokan elfelejtik,h a hajápolásnem ér véget a hajfestéssel,hanem folyamatos színvédelmet,hidratálást stb biztosítani kell!
2006. okt. 24. 16:59
Mindig magamnak festettem a hajam, otthon. Ma már könnyen felvihető, jó hajfestékek vannak, de eddig mindig kiszárította, és a vége töredezni kezdett. Ekkor jött az, hogy az eredeti szín visszafestése, és fogadalom, hogy soha többet. Aztán, ahogy rendbejött, újra festettem. Jelenleg is festve van. Nekem a balzsamok, hajápoló krémek sokat segítettek. Azt hiszem, elmondhatom, hogy a festés ellenére, kellemes tapintású a hajam.
2006. okt. 24. 14:17
Örülök,h jól sikerült!!!:-)
2006. okt. 24. 12:46
Kész lett a hajam és nagyon jól sikerült, köszönöm szépen a segítséget:)egy lehelletnyit maradt benne szőke de most mindenki azt kérdezi, melyik fodrász csinálta meg ilyen jóra a hajam:D
2006. okt. 23. 11:46
Nekem már sokféle színű volt a hajam kivéve szőke a legutóbbi fekete volt és szőkés-barnát szerettem volna ehhez le kellett szivatni.tönkretette nagyon a hajam állapotát szárazabb lett töredezik mégegyszer nem szivatnám le.
55. Inken
2006. okt. 21. 13:11

Tehát akkor a vörös hajamra jó ha veszek egy sötét barna színezőt vagy fokozatosan próbáljam meg visszafesteni az eredetire?

Esetleg nem tud valaki valami jó házilag összekutyulható hajpakolást?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook