Hajfestés (beszélgetés)
én a palette c10 -et használtam , és mellette a schauma reflex samponnal mostam ami ősz hajra való! Nekem bevált ! Az eredeti hajszínem gesztenye barna !
Ha nagyon sötét a hajad akkor érdemes egyszer fodrásszal blasoltatni!(lehet hogy ezt nem így kell írni de mondani igen!!!)
bunkó voltam, nem is köszöntem:
sziasztok!!
Valaki tud segíteni? Szőke festett hajam van, de kicsit sárgás (már ne a csúnya sárgát képzeljétek el), csak most rákattantam az ezüstös, kicsit fehéres szőkére, tudom kicsit kirívó, de nekem tetszik. És olyan gondom lenne, hogy egyszerűen nem tudom h milyen hajfestéket vegyek, ami valóban olyanra is fogja a hajam.
Eddig mindig pórul jártam a festékekkel.
Tud vki segíteni??? Megköszönném
Semmi gond!bár SOHA NE MONDD,H SOHA!
én ebből élek és imádom a munkám!!!És szerencsére mások is imádják a munkám!:)))
Huha,ez elég egysíkú megközelítés!
Attól tartok meglepődnél,ha látnál néhány igazán jól sikerült festést!!!Ill látsz is az utcán,csak nem tudod,h az festés:)
Helló!
A melírozás nem csak szőkítővel történhet!!!Látatlanban a javaslatom az ,h többféle színt melíroztass festékkel v színezővel ez a legkíméletesebb amit tehetsz!De csakis NAGYON JÓ fodrásznál!!Ne annál,aki a töredezést okozta a hajadon kellő szakértelem hiányában....
Szia!
Én-azt hiszem-egy kicsit értek a hajfestéshez....
Amit te szeretnél azt korrekciós festésnek hívják,és attól tartok csak szakember képes megoldani!
Ha szakszerűen csinálják sem a melír sem a festés nem árt,de ez összetettebb dolog,mert nem mindegy a kiinduló szín pl...
szia! én a helyedben nem kísérleteznék vele otthon.
szerintem menj el egy JÓ fodrászhoz, és ő megoldja, hogy olyan színű legyen a hajad, amilyet szeretnél:))
Hello!
gabi vagyok ,és lenne egy kérdésem ahhoz aki egy kicsit ért a hajfestéshez.Mi árt jobban ahajnak a melir vagy a festék,és ha olyan a hajam hogy több szinű(barna voltam és ahogy nött le más szinű festékkel festettem igy a tővétől lefelé árnyalatnyi különbségek vannak a szinében)azt eltüntethetem e azzal hogy a most nagyon világoszöke hajamat kicsit sötétebb szőkével festem,vagy meliroztatom.Segitsetek!!
azért megkérdeznélek 10, 20, 30 év múlva ugyanerről:)))
de nem probléma, ha hülyeségnek tartod, nem kötelező mindenkinek festeni a haját, neked nem muszáj, aki meg szeretné, annak van rá lehetősége.
Én 25 éves vagyok és 12 éve nem volt eredeti a hajszínem, most szőke vagyok ,de voltam már fekete és sok évig vörös is. Amikor fekete voltam eltöredezett a hajam, visszaakartam festeni eredeti szőkésbarnára, de annyir nem tetszett, hogy tovább világosítottam, egyáltaláán nem bánom, én így jobban érzem magam!
Szerintem vannak rosszabb, károsabb dolgok is a hajfestésnél.
Tehát akkor a vörös hajamra jó ha veszek egy sötét barna színezőt vagy fokozatosan próbáljam meg visszafesteni az eredetire?
Esetleg nem tud valaki valami jó házilag összekutyulható hajpakolást?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?