Ha nem vagyok jóban a kisbaba apjával, de a szülei mégis érdeklődnek a baba iránt. (beszélgetés)
Igaz, én nem vagyok ilyen helyzetben, de szerintem nagyon szép gesztus, hogy még közelebb is költöztek és részt szeretnének venni az életében. Mivel egyedül vagy, néha szerintem jól is fog jönni, ha a segítségedre lesznek :)
Egyelőre szerintem örülj neki, hogy nem távolodtak el ők is, és ameddig normális köztetek a viszony, addig miért ne láthatnák a babát? :)
Sok sikert a szüléshez :)
Nem vagyok együtt a kisfiam apjával, menthetetlen volt a kapcsolatunk...ő pedig úgy döntött nem akar a kicsi életének része lenni.
Viszont a szülei ugyan úgy tartják velem a kapcsolatot, közelebb is költöztek, hogy ha majd megszületik a kicsi többet tudjanak vele lenni.
Júniusban fogok szűlni, ők pedig szeretnének ott lenni ha meg engedem (persze csak kint az ajtó előtt). Nekem nincs ellenemre a közeledésük, hisz engem ők nem bántottak, és nem ártottak nekem semmivel.
Ugyan olyan nagyszülők lesznek, mint az én
szüleim, szóval nem fogom tiltani a fiamat tőllük.
Sokan viszont azt mondják nem lenne jó ha "ennyire" jóban maradnék a volt párom szüleivel.
Esetleg van valaki hasonló helyzetben? Aki annak ellenére jóban maradt a nagyszülőkkel, hogy nincs már együtt párjával?
További ajánlott fórumok:
- Gázfogyasztást csökkentő mágnessel kapcsolatos tapasztalatról érdeklődnék.
- 2 hetes a kisbabám, és nem vagyok vele tisztában, hogy mik azok a dolgok amik ingyenesen megilletnek minket? Például tápszer jár ingyen?
- Szülés után mikor áll be rendesen a havim? Érdeklődnék más anyukáktól! Köszi
- Egészségpénztárakról érdeklődnék. Miért jó, ha tagja valaki, milyen előnyökkel jár?
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!
- Lehet-e veszélyes a kisbabámra, ha én ajak-herpeszes vagyok? El kaphatja-e?