Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Szia!
Én is azt mondom, ne emészd magad!
Hiszen mi is a rossz?? Az a valami, amit nem akarunk valami miatt sem magunknak, sem másoknak! De ahhoz, hogy választani tudjunk a jó és a rossz között, valamikor körbe kell néznünk egyiket is és a másikat is!! Te választottál valamit, és rájöttél, hogy "nem ilyen lovat akartam", ettől kezdve tudni fogod, hogy az "olyat" soha többé nem fogod választani!! Ezért mondják: minden rosszban van valami jó!
rossz voltam,de nem akartam az lenni
talán ezért történt ennyi rossz..ki tudhatja?
Szevasztok!
Ismét itt vagyok!
Ebéd meg volt, pihi meg volt. Nálatok is??
Az ő baja.
Érdekes, nem szoktam "kárörvendeni", azt mondom-vallom, hogy mindenkinek végig kell mennie a maga útján, és mindenkinek meg kell tapasztalnia, meg kell tanulnia esetenként a saját kárán bizonyos dolgokat. És hát ugye kinek mi van megírva a nagykönyvben... ha éppen egy kiadós megfázás, stb. stb. akkor erőnek erejével úgysem fogom tudni megakadályozni!
Nekem igen mert olyan vagyok hogy tanácsot adni vagyok képes de észt nem és aki nem hallgat a tanácsra azon jó nevetni mert az nem káröröm:)))))
és mondhatom neki hogy : én szóltam:)))
:)))
Ez jó! Látod eszembe sem jutott! :))
Megjártam, felénk úgy mondják, "Tolnát-Baranyát".
Beléptem a fodrászhoz időpontot kérni még ragyogóan sütött a nap. Ahogy kiléptem, mintha dézsából öntötték volna, még jó hogy vittem esernyőt.
Bementem tojást-tejfölt-stb.stb. Kijöttem ismét sütött a nap, átmentem a gyógynövénybe, mire kijöttem szakadt az eső...
Mondom a kapuban a szomszéd csajnak, esernyőt vigyél, erre ő: csak ide megyek a szomszédba. Ő tudja!!!
Szevasztok!
Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Arra én is gondoltam, de ahhoz jobb a kicsit szikkadt kenyér, ami most nálam nincs... de azért ahogyan magamat ismerem, éhen nem fogok maradni.
Azt hiszem, most már én kikapcs, majd holnap jelentkezek.
További szép estét kívánok!
Nagyon-nagyon csendesen.
Szinte egész nap esett az eső, borult-szürke idő + ehhez igazodó hangulat.
Délelőtt főztem, ebéd után spájzoltam a fagyóba... itt vagyok, olvasgatok, semmi különös.
De ahogy látom-érzékelem a hoxán szinte mindenütt hasonló. Bár lehet, hogy majd este felé már élénkülni fog... nem tudom.
Találtam kajcsit ezt pontosan eltaláltad:)
Nos sört viszont nem találtam hiszen nem is iszom:)
Nagy melegben egy pofa sört el szürcsölgetek de ott is ér véget a dolog:))
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!