Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Érezd jól magad!
Nálam ez nem jön össze!
Sem bicajom nincs, sem közel-távolban hegyek nincsenek! :)))
De majd el leszek!
Jajj nincs semmi baj!
Csak olyan gyönyörű idő van, és nálam a napi séta, az már olyan megszokott (már amikor nem esik), ezért jutott eszembe, hogy talán majd valami "rendkívülit" is bele kell(ene) csempészni a napomba.
De ne aggódj, majd alakul valahogy az enyém is!
Köszi, majd igyexxxem feldobni a napomat!
Érezd jól magad! :))
Szevasztok, nektek is minden szépet és jó nemcsak mára, a további napokra is!
Úgy néz ki, hogy szép kiránduló idő van/lesz, aki teheti, csomagoljon össze és irány a természet!!!
Szia-szia!
Tetszik ez a teszek-veszek...ide is lesek
Egy kicsit ezt is, egy kicsit azt is... no majd utoléred magad a tennivalókban. Itt a hét vége, lehet pörögni otthon is!
Gondolom, most már haza értél azóta.
Én előtte nem sokkal kapcsoltam ki a készüléket, amikor ezt a bejegyzésedet írtad.
2-kor kezdődött a kedvenc teniszezőm mérkőzése, az előre beharangozott 12,30 helyett. Az előző mérkőzés azon a pályán igen-igen elhúzódott.
De szerencsére sikerült győznünk, és még a borsót is kibontottam közben.
Igen szimpatikus bosnyák fiatalember (=feltörekvő ifjúság) volt az ellenfél. Szépen és jól játszott, persze a svájci Leo (=oroszlán!!) ellen egyelőre még nem sok veszélyt jelent...
Nálatok mi újság?
Nagyon hálás lennék, ha tudnál valamennyit fénypostával küldeni! Kifejtem én szívesen!
Akár még "bér-fejtést" is vállalok, annyira imádom!
Köszi, én jól vagyok!
Most értem haza a séta-körutamról. Tájékozódtam a borsó árakról. Majd még ez ügyben vasárnap szét nézek a piacon is. Állítólag az elmúlt napok, hetek időjárása miatt (eső + napsütés) az idén sok borsó lesz, várható hogy egész tisztességesen le fog menni az ára!!! Jelenleg még nagyon vegyes, és tág határok között mozog!
Front-érzékeny vagy?
Hét végére állítólag itt a 30 fokos nyár!!!
Vagy esetleg valami egyéb oka van? vérnyomás, huzat, ideg-alapon???
Szevasztok!
Szép napsütéses időt kívánok nektek is!
Itt felébredtem és 100 ágra süt nap, akinek kell, küldök 1-1 ágat, nekem még akkor is marad bőven!
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!