Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
nem voltam rossz
szerettem, de elutasítottak, gyerekkoromtól fogva
szerencsétlen lúzer, rossz vagyok
a sok jó a sokvisszautasítás után megkeményített, egy érzelem nélküli szobor lettem
nem hiszem, hogy ez jobb lesz, bezárkóztam, csak a fiam engedem magamhoz, ő meg már nincs
megbolondultam
Kedves Lady!
Teljesen megrémültem az előbb, amikor elolvastam a "Mit vásároltál ma" c. fórumba általad írott választ.
Hozzátéve az itteni soraidat, melyek egyébként eléggé rejtélyesek, de így együtt a két helyen írottak, megdöbbentők!
Nagyon remélem, hogy nincs szándékodban semmi újabb "rossz döntést hozni!".
Ha esetleg mégis csak körvonalazódnak a kis fejecskédben valami olyan gondolatok,... szóval inkább egy szakembert kellene nagyon gyorsan felkeresned!!!
köszönöm
most ehhez 2 ember kéne, a férjem, meg én
de ő nem akarja
szerinte csak én vagyok a rossz
sosem beszélek mellé kedves lady:) Lecsós csirkét csináltam sütőbe dugva sajttal a tetején....:)
Nem tudom miről és milyen rosszról van szó és el hiszem hogy az ember sokszor kényszerszülte döntésekbe képes bocsátkozni....Ám azok a hibák kivétel nélkül javíthatók....
Aranyos vagy!
De ne beszélj mellé, szóval te főztél magadnak ebédet??? És mit sikerült összehoznod???
Szia!
Én is azt mondom, ne emészd magad!
Hiszen mi is a rossz?? Az a valami, amit nem akarunk valami miatt sem magunknak, sem másoknak! De ahhoz, hogy választani tudjunk a jó és a rossz között, valamikor körbe kell néznünk egyiket is és a másikat is!! Te választottál valamit, és rájöttél, hogy "nem ilyen lovat akartam", ettől kezdve tudni fogod, hogy az "olyat" soha többé nem fogod választani!! Ezért mondják: minden rosszban van valami jó!
rossz voltam,de nem akartam az lenni
talán ezért történt ennyi rossz..ki tudhatja?
Szevasztok!
Ismét itt vagyok!
Ebéd meg volt, pihi meg volt. Nálatok is??
Az ő baja.
Érdekes, nem szoktam "kárörvendeni", azt mondom-vallom, hogy mindenkinek végig kell mennie a maga útján, és mindenkinek meg kell tapasztalnia, meg kell tanulnia esetenként a saját kárán bizonyos dolgokat. És hát ugye kinek mi van megírva a nagykönyvben... ha éppen egy kiadós megfázás, stb. stb. akkor erőnek erejével úgysem fogom tudni megakadályozni!
Nekem igen mert olyan vagyok hogy tanácsot adni vagyok képes de észt nem és aki nem hallgat a tanácsra azon jó nevetni mert az nem káröröm:)))))
és mondhatom neki hogy : én szóltam:)))
:)))
Ez jó! Látod eszembe sem jutott! :))
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!