Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Kedves Piroska52!
En is igy ereztem ma! Felek az elmulastól! Az elmult időszakban az asztmam topon van es hat többször van h nem kapok levegöt hiaba a pipak...
Szépet mindenkinek.
🌟🌛🌠🌟🌛🌠
Kellemes vasárnap délutáni időtöltést mindenkinek!
Itt ragyogóan süt a nap,de olyan hideg szél süvít,nem lehet kint megmaradni.Tegnap férjemmel volt egy kis favágás,fahordás,még jó hogy elrendeztük,ma nagyon kellemetlen lenne.
Jók ezek az egyházak, alapítványok , mert tudják, hogy kinek van szüksége ezekre a holmikra.
És tényleg nem a kukában landolnak ezek a dolgok.
Látom, hogy sokan nem veszik a fáradságot , és egyszerűen mindent ki tesznek a kukák mellé, amit aztán a guberálok, szanaszét dobálnak .
Mikor mi költöztünk tőlünk is az vitte el.
A bútorokat, gépeket, szerszámokat eladtam, de zsákszára a ruhákat, cipőket, könyveket és amit nem akartam elhozni a Máltaiak vitték el. Üres üvegek senkinek nem kellettek, azokat meg kivittem a gyűjtőbe.
Még biztosan lázas vagy...:D
Menj, pihenj le kicsit!
Panadol:)
Tessék menni ablakotpucoli vagy ásózni ebben a jó időben!!
VAGY!!?
Ej, ráérünk arra még!????
Már itthon is vagyok, nagyon szép idő van.
Ott is hasonló idő volt, mint itt a végeken .
Nem sokáig voltam , de nagyon zavarta vadász repülők hangja.
Így van sajnos, habár most a fiamék mondták, hogy pár dolgot elvisznek. Még nem készülök elmenni!!, csak van 3 olyan doboz amiben olyan dolgok vannak ami nem mindennapi használatra valók. 7 éve költöztem fel Bp-re és azóta ki sem lettek csomagolva. :)
Sok ágynemű és egyéb textíliák is. Az egyik csajszi unokám meg is jegyezte, hogy a Maminak milyen sok törülközője van. Nem mintha nekik nem lenne. :)
Remélem abból is majd el-el visznek.
Ez bizony így van.
Csak átutazók vagyunk itt.
Van abban valami mérhetetlen szomorúság, hogy amikor készülsz itthagyni a földi létet, mindaz amit összegyűjtöttél, életed során.
Nem kell senkinek, csak lom lesz belőle.
Legyen nagyon szép napotok.
Isten éltesse az ünnepeltet🎊💐🌼🍰🍾
Jó reggelt Mindenkinek! 🌞🌷
☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
Jó reggelt, kellemes szép vasárnapot mindenkinek.
Kezd sütögetni, 2 fok van jelenleg.
Ma 15 éves a legidősebb unokám, megyek köszönteni.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!