Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok, jó hogy nem inditottam fórumot, hanem előbb kerestem, hogy van-e.
Nekem is ez a problémám, de eddig mindig megjött egy hónapon belül, most pedig hiába várom.
Én 19-én adtam fel és számlára kértem, nagyon kéne már, mert már el is van költve :(:D
Szerintem a jövő héten. Nem szoktak nagyon előre dolgozni. Ha ma jár le a határidő, (mivel a mai nem munkanap), elvileg holnap kellene utalniuk és +1 nap, mire a számládon landol, azaz szerdán.
Ha késnek, elvileg kamatot kell fizetniük. Nekem van olyan ismerősöm, akinek nem fizettek, de ha nem, "akkor se vitatkozunk az adóhatósággal" (mondta viccesen).
Van olyan aki 30 napon belül megkapta a pénzt?
én május 11.én voltam benn az apeh-nál mert javítani kellett,és most pénteken lejár a 30 nap.
tényleg ennyire kiszámítsák azt az időt??!! ja és postán várom a pénzt...
Lenne egy kérdésem!
Ma adtam fel az adóbevallásom, tudom, hogy majd csak később utalják.
Bajba voltam, hogy mennyi pénzt is fogok vissza kapni, tudtok segíteni, hogy a lapon mennyil összeget kell nézni??
Szia!
Úgy tudom, hogy 30 munkanap.
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?