Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Mi is kaptunk levelet,pénzt még nem
nekem is csak 0 van mindenhol. levelet kaptunk hogy kapok vissza de ebev-en semmit nem mutat...
sziasztok!
Nekünk minden hol 0 van,de kód nincs.És 2015.01.01-et ír nem tudom ez mit jelent?!
sziasztok. van itt olyan aki azt kérte hogy ők csinálják?az egyszerüsitettet..Kapott már vissza valaki?
lenne egy kèrdèsem aki munkáltatóval csináltatta az adóbevallását az fizetèssel kapta meg a visszatèritèst vagy külön
Őrülök hogy te is megkaptad!Szép napot!! :) remélem más is időben kapja,drukkolok! :)
Sziasztok.
Most érkezett az sms,megkaptam az adóvisszatérítést. :-)
Szia! Én is várom 27.- én adtam fel.kíváncsi vagyok.írja ha megkaptad.
Sziasztok!Àprilis 27 adtam be személyesen,ma reggel utaltàk!sziasztok! :) szép napot!!
Sziasztok a kiértesitve mit jelent?
Rendben szólok mi utalással kértük.Az a gáz hogy nekünk az adót rögtön kell fizetni de a nav ráér vele.Ez kissé röhejes
Szia! Elvileg rendben van. Nekünk is ez van csak a miénket 13-án könyvelték. Majd ìrj már légyszi ha megkaptad. Mi postán kértük kíváncsi vagyok meddig űlnek még rajta. Ja és mi 8-án adtuk be személyesen.
Ebeven ha az állomány szürést nézem ott állapot elintézett két rublikával arrébb meg feldolgozott.most akkor mi van?14-én könyvelték
vègülis jobbat nem tud az ember mint várni hogy jönn amikor jönn páromèknál a fizetès az most pèntek vagy jövőhèt kedd ami biztos a gyes csp hogy kedd ha szerencsènk van megkapjuk hamar majd kiderül de bármikor is jönn mindig jól jönn
Nekem a fizetésem=gyeddel. :) Szóval ha következő hónap 3-án utalják a pénzem, akkor azzal együtt várnám...vagy lehet, hogy csak később jön, és külön. Számlára kapom.
legalábbis amiket eddig olvastam arra következtetek hogy nincs köze
elvileg szerintem a fizetèshez nincs köze mert az az aktuális vagy èpp a gyed-hez ez viszont amit tavaly többletet vontak le azt kapnánk vissza ès arra pedig a 30 naptári nap igy lehet hogy elötte kiutalják az adó visszatèritèst nem bánnám ha a hèten jól jönne èn gyesen vagyok a párom dolgozik csak nem tudom a munkáltató mire irta bankszámlára vagy postaira
Nekem is április végén adta be a munkáltatóm (pedagógus vagyok, gyeden) és először azt mondták, hogy a májusi fizetéssel együtt jön majd - akkor június elején. De most már mintha olyat is mondtak volna, hogy csak később. Úgy tudom június 20-ig mindenképpen ki kell fizetniük, igaz ez vajon?
Én is örülnék, ha a fizuval jönne.
az adóvisszatèritès jöhet fizetèssel egybe ( közmunkaprogram ès munkáltató töltötte ki) vagy ahhoz semmi köze? a papîrt megkaptuk hogy mennyi jár vissza ès április 23-ai dátum van a papìron szerintetek a hèten már lehet megkapjuk mert ha a 23-at nèzem ez a 34-ik nap
Na azt írj kiutalva tegnapi nappal postára kértem
Sziasztok.
Szeretnék tájékoztatást kérni.
Április 24- én adtam fel az adópapírom.
Utána tudok bárhol nézni,mikor kaphatom meg kb a visszajáró összeget?Számlára lett kérve a visszajáró összeg.
Magánszemély vagyok,könyvelő készítette a bevallásom.Férjem a feladástól számított 25. napon megkapta.
A segítséget köszönöm.
Sziasztok. Én közalkalmazott vagyok, a munkahelyem kifizetőhely (iskola). Elvileg ők a májusi fizetéssel utalják ugye? Vagy náluk hogy működik, az NAV külön utalja? A suli nem tud mondani semmi pontosat. Először a fizetést emlegették, utána, hogy később, de vajon meddig?
60 ezer ft, ami nem lenne kevés a gyedem mellé. :)
Sziasztok. Azok is meg tudják nézni ebeven akik csak ideiglenesen regisztráltak?
sziasztok!
Nekünk az ebeven mindenhol nullát ír de hogy kiutalták az nincs irva.
szerintetek elutalták már?
feldolgozva innentől mennyi idő kb?postára kértem
Köszi megvan!Azt írja állapo:benyújtva.
Sziasztok. 36-dik nap. Nekem is küldték kártyára kértem
Szia Marcsika 74!Bankszàmlàra kaptad!Mert nekem ma van 30 nap de nem kaptam,nem tudom hogy szoktak utalni!Kôszônôm a vàlaszod!
sziasztok!ma megérkezett a várva várt pénz,33napra!
További ajánlott fórumok: