Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
nekem 24én érkezett be,levelet kaptam hogy tartozásom van 2700ft a többiröl intézkednek hogy utalásra kerüljön,azota semmi :(
Elmennek a sunyiba :) nekem az adó hivatalba mondta a csaj!Tavaly is a 30dik napon utalták el nekünk és másnap volt rajta!én már nem hiszek nekik harmadszorra javítottunk mind3 alkalommal azt mondták mostmár rendben várjuk a pénzt... És most megint van valami hiba 😠😠😠😠😠
Ezt a NAV oldaláról másoltam be.
És hétfőn pünkösd, úgyhogy leghamarabb kedden , de az már a 32. nap lesz.
A bevallásban feltüntetett visszatérítendő adó összegének kiutalását a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a bevallás beérkezésétől számított 30 napon belül, de legkorábban 2013. március 1-jétől teljesíti.
Sziasztok!Nekem ma telik le a 30 nap.Szerintetek mikorra várhatom a pénzt?Számlára kértük.
Nekem még nem jött semmi sajnos :( De mivel hétfő Pünkösd így valószínűleg szerdán lesz belőle csak valami!
Nem 30napon belül hanen a 30dik napon utalják el!ha az vasárnapra esik akkor hétfön utalnak kedden kapod meg!
Én is április 20.-àn adtam fel, de még semmi.Ebeven 24.-én érkeztették, de 24.-e most vasárnapra esik.Ha 30 napon belül utalnak akkor nekem vasárnapig meg kéne kapnom nem?
Szia én április 20 -án adtam fel és tegnap este nullázódott le és ma reggel már csipogott a telefon h utaltak.
Sziasztok.
Aki április 20-án adta be bbeváltását megkapta már az adovisszatérítését?
Előre is köszönöm a választ. Sziasztok:) Klaudia
szerintem ha tudsz menj be ,az a bíztos :)
sziasztok! hát nekem volt hibajavításom ,személyesen meg is csináltam! Ebeven ha az van bevallás állapotára írva hogy kiértesítve az most mit jenet????
sziasztok én március 24 kűltem be levelet még nem kaptam és nem is utalták még a pénzt
ilyenkor mit tudok tenni menjek be az adóhivatalba?
Sziasztok
Tutira lenullázódik a számla Mielőtt utalnának?
Mármint, lehet a nem lenullázásból következtetni, hogy utalás sem lesz?
Nálunk a májusi fizetésekkel együtt érkezik a MÁK-ból.
Nekem csak azért kellett, hohy leellenőrìzuem, hohy be ixeltem e hogy vissza kérem amit lehet. De már megoldottam win 7 nem ment xp-vel igen. 8-án adtam be 13-án könyvelték remél jùni 12-ig ide ér.
Én is így jártam aztán kinyomtattam a nyomtatványt és kitöltöttem...csak postára adni elfelejtettem így ma még feladom pénzért....
Én két hete kaptam a levelet,hogy levonásom van,a többit utalják de még semmi!!Számlára kértük,holnap telik le a 30 nap.
Sziasztok!
Én múlthét csütörtökön kaptam levelet,elvileg 2700ft tarozásom van,és a többit kiutalják,de azota semmi!
Sziasztok!Megtennétek,hogy jelzitek mikor utalják az egyszerűsített bevallást választók pénzét?Tudom a 05.20. utáni 30 napon belül csak mégis 25,vagy 06.20. Köszönöm.
Sziasztok! Segìtsetek légyszì! Letöltöttem az apehos programot de nem tudom működésre bìrni, nem talál dokumentumot és a java titkosítòt sem.
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék adóvisszatérítést várunk letelt ma a 30 nap de az Ebeven még mindíg hozza az adózói többletet nem nullázódott mikor fog? vagy hány nap ilyenkor postán kértük előre is köszönöm a segítséget! Szép napot
A nav hogy számolja a 30 napot?Munkanap,vagy naptári nap??KÖSZI
Sziasztok egyszerűsített adóbevallást adtam be jött a levél hogy kapok vissza adóvisszatéritést bakkártyára kértem mikor utálják vagy megkapta már valaki közületek aki ugyanigy kérte? Köszi
Sziasztok.Hol kell megnézni az ebeven,hogy elzltalták e már a pénzemet?
Sziasztok.
Valaki tudná segíteni nekem nem tudok belépni az ebevre azt írja az adó szám megadása után, hogy adatelteres az azonosítás során. Mi lehet a gond?
Sziasztok egyszerűsített adóbevallást adtam be jött a levél hogy kapok vissza adóvisszatéritést bakkártyára kértem mikor utálják vagy megkapta már valaki közületek aki ugyanigy kérte? Köszi Marica
Sziasztok! Ebeven már nekem is mutatja az adózói töbletet. Postán kértem, szerintetek várjam erre a hétre?
akkor szerintem penteken fogják ki utalni,de az ebeven csak szombat délután fog látszani.nekem igy volt és a hogy olvastam bankszámlára kérted lehet hamaráb kapod meg a pénz számlára mint az ebev mutatja,hogy kiutalták.
További ajánlott fórumok: