Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Én is ugyan így vagyok
Egyik azt mondja hétfő másik péntek.
Hétfőn kapod meg.
A 30adik nap szombat jár le hétvége nincs utalás így csak hétfő kapod meg majd
Mikor adtad be hol? Ügyfélkapu hogy írja??
Senki nem írt mást. Mindneki aki ki írta itt úgy kapta ahogy kell ☺️☺️ elég csak azt nézni akik ma ki írták ők mind február 10el adták be. Ha bele számolták volna akkor ők már tegnap meg kapták volna. De ugye nem 😉
Sziasztok. Új vagyok itt és szeretném megkérdezni ha február 13 án adtam be ügyfélkapun és az utolsó leválogatás és a könyvelés is 13 volt akkor én mikor várható.? Köszönöm a választ!
Nekem is február 10-én lett érkeztetve de ma nem kaptam meg!
Majd elvalik.
Mert mindenki mást ír.
A könyvelőm is azt mondta 13 számoljam bele
De NAV oldalon is fent van beadás utáni 30adik napon. Benne van a lényeg hogy UTÁNI 30adik napon. A beadás napja nem számít ☺️☺️☺️
Kereken 30 nap lett neki is. A beadás napja nem számít. Ma azok kapták akik 10el lett érkeztetve. És a beadás napja nem számít!! Pont 30 nap ahogy az előbb írtam is ☺️☺️ mindneki így kapta eddig.
Értsd már meg amit írok február 10 adta be ott maradt 18 nap plusz március 12 nap az pont ma 30. A beadás napja nem számít. Csak onnan 30, nap
De akkor neki nem 30 31 számold mar
Azt hogy ő azzal számolta egy dolog. De írja előtte hogy 10 lett be érkeztetve könyvelve 11. Ne azt nézd hogy ő mit számolt. Ha nem hogy a NAV mit számolt és ők a 10től számolják mert onnan kell akkor lett be érkeztetve neki M nem a könyvelést kell nézni. Nézd vissza a fórumot kb mindenki írja mikor érkezett be mikor utalták és mindnekinek úgy jön ki a 30 nap hogy a beadás napja nem számít
Számold ki 11 könyvelték le neki
És ma járt le a 30 nap ja
Mégis azt írja ő 11 számokat ahogy könyvelte és ma járt le
Kapásból reggel 3an is írták hogy 10edikén érkezetették be és ma kapták. Szóval nem nem kell számolni azt a napot. Ha kellene akkor ők már tegnap meg kapták volna nem ma ☺️☺️
Mert az nap ahogy be érkezett el is fogadta le is könyvelte. A harminc napod március 15 lesz! Be érkezés utáni 30adik napon utal. Mindneki így kapta nem egy embernek írtam már meg itt mikor kapja és mindenki úgy is kapta. De csak egyszerű matek. Február 13hoz adj hozzá 30 napot. Februárban maradt 15 nap plusz márciusban 15 nap az pont 30
Tehát március 15 kellene kapnod de az ugye hétvége akkor nem utalnak így hétfőn kapod. Akit te írsz hogy ma kapta keresd vissza O írja hogy érkeztetés 10 könyvelés 11. 10én fogadta el a NAV neki de csak másnap könyvelte le az összeget. De azt kell nézni hogy mikor ér be mikor érkeztetik ☺️☺️ neked a kettő ugyan az így biztosan 15 jár le. Azt a napot nem kell számolni amikor be érkezett!!!! Nézd meg akik reggel ki írták ők mind 10én érkeztették be
És a másik is úgy kapta másnap vagy kinek hogy küldik
Nekem mind a kettő 13 történt meg.
Én mára vártam de nem kaptam!
Sziasztok. Férjemnek február 6-án adtuk fel postán elsőbbségivel ajánlottan az adóbevallást. Nincs ügyfélkapuja. Számlára kértük az utalást, de sehol semmi még. Érdeklődjünk? Vagy meddig várjunk. Köszönöm a választ
Sziasztok! Egesznap utal a nap(munka idő)? Mert én mára várom de sajna még semmi
Ha bele kellene akkor ma nem azok kapták volna akik 10én adták be ha nem akik 11. Aki ki írta hogy ma kapta ő írja is hogy a leválogatás 10 volt és azt kell nézni nem a könyvelést. Akkor egy a két farok ha az nap hogy ne adja már le is könyvelik. Ha nem akkor pár nap különbség is lehet közte. De mindig a beadas napja számít.
Nem kell. Nézd vissza akik ki írták mikor adták be mikor kapták senkinek nem volt benne a 30 nap
Számold ki ahogy írta itt az egyik hogy bele kell számolni a könyvelőm is azt mondta
Pénteken akik 12én bocsánat hétfőn pedig akik 13-14-15 stb
Akkor 15 jár le a 30 napod. Azt a napot ne számold a 13at ahhoz adj hozzá 30at. Februárban maradt 15 nap plusz március 15 és ki is jön a szombat március 15. Akkor ugye nem utal így majd csak hétfőn
Ma azok kapták meg akik 10én lett leválogatva ☺️ holnap azok akik 11én pénteken akik 13án. Hétfőn akik 14-15én és így tovább ☺️☺️ a 30 napot onnantól kell számolni hogy érkeztette a NAV és azt a napot nem kell bele számolni ha nem csak onnanstól hozzá adni 30at. Ha hétvégére ünnepre esik akkor a rá következő munkanap utal. Postán kérve még plusz 2-5 munkanap!
Nekem a levalogatas is 13 volt és az utolsó könyvelése is 13
10től kell az volt az utolsó leválogatás ahogy írtad is. Onnan pont 30 nap volt ma. Azt a napot nem kell számolni amikor be adtad. A levágatást kell nézni nem a könyvelést. A kettő nem ugyan az. Neked azért ma ment mert 10től számolva ma volt a 30adik napod
A leválogatás kelet nézni és az 10 volt ☺️ azért kapta meg mert ma volt a 30adik nap
További ajánlott fórumok: