Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Meglátjuk.
Hátha ki küldene pénteken hogy. Szomabtan márc 15.
Volt vele "vesztem" úgy mond össze aztán ő törölte magát majd újra regisztrált és bocsánatot kért mert mint kiderült nem akkor volt be adva amikor hitte. Ő is akkor kapta meg amikor kellett ☺️ de mint látod aki írta az előbb nem kapta meg pedig 10 lett érkeztetve ő is ki írta az előbb érkezett az utalás neki. Ha bele számolnak a beadás napját is tegnap kellett volna kapnia. De meg kapta ma
Holnap majd nézd meg ha lesz aki ki írja ők mind 11el adták be ők fogják kapni
Figyelj ha meg jön ki írom nem fogok hazudni ha hétfőn jön hétfőn
De emlékszel volt egy valaki meg ez előtt hogy 9 érkezettek neki és 10 meg kapta. Emlékszel? Akkor az hogy volt.
Hadjuk szerintem te hiszed magad túl okosnak. Akinek írtam mindenkinek úgy jött
Aki ma írta és annyira rá vagy mozdulva neki is ma kellett jönnie mert 10 lett érkeztetve. A másik meg nem ír vissza így nem tudni miért nem kapott. Az meg hogy a könyvelő hadjuk. volt itt nem egy ember aki érdekes dolgokat írt könyvelőkről. És mellesleg attól mert könyvelő attól még nem a NAVnál dolgozik. És nem nem vagyok okos csak fent van a NAV hivatalos oldalán is (keresd csak meg nyugodtan) hogy hogy utalnak!! Inkább annak hiszek mint egy könyvelőnek 🤣🤣🤣🤣
Hidd el én se most kapom először
De úgy látom te vagy itt az okos.
Majd elválik. Érdekes másnak nem úgy jött ahogy te mondod
[link] folyószámla lekérdezés
Vagy az ebev oldalon is működik még
Nem úgy utalnak ahogy akarnak!! Évek óta beérkezés utáni 30adik napon
Nem most kapom először se én se a férjem. Családon belül is én csinálom meg mindig. És mindig mindneki akkor kapta amikor kell
De majd rá jössz te is amikor meg kaptad ☺️☺️☺️
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?