Ha a párom menni akar.. (beszélgetés)
Nem akar kötöttséget.Azzal,hogy féltékenykedsz és hívogatod,csak elriasztod magadtól.
A túlzott ragaszkodást nem tűri,ezzel megmérgezed a kapcsolatotokat.
Lehet csaj is van a dologban, még nem élte ki magát.
Engedd,had menjen!
Az a baj,hogy ez ellen tenni sem nagyon lehet semmi.Nem akaszkodhatsz rá,h márpedig téged nem hagyhat el.:S
Biztos baromi nehéz lesz,de el kell engedni,aztán...ahogy ő is mondta...ha úgy érzitek a későbbiek folyamán,hogy mégis együtt akartok megöregedni,akkor ismét 1 pár lesztek.
Kérdés,hogy te egy ilyen dolog után akarod.e még majd?!!
hehe.
Szánalmas a pasi ebből nincs ujrakezdés.
Ha neki kell idő, meg buli,akkor gondolhatod mennyire vagy fontos neki.
Az én volt férjem is ezzel a dumával jött,annyira megtetszett neki a bulihév, hogy el is felejtett jelentkezni, én meg 1,5 hónap múlva be is adtam a válópert.
Emeltfővel váltam el.
Mint utólag kiderült alig csalt meg,csak még a legjobb barátja menyasszonyával is. :D
Ha igaz amit írtál (márpedig miért ne lenne az), hogy féltékenykedsz, hívogatod, akkor gyakorlatilag az agyára mész a sok hisztivel és vitával.
Én elképzelhetőnek tartom, hogy szeret, de ezt hosszú távon "fehér ember" nem bírja. :(
:)
hasonlót válaszoltam volna én is
Sajnos ez nem a te pasid! Ő mást akar, nem téged. Előfordul az ilyesmi. El kell engedni!
További ajánlott fórumok:
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- A párom ki szeretne menni dolgozni külföldre, de én attól félek, nem jön vissza. (Építőiparban szeretne dolgozni.)12 éve vagyunk együtt.
- A párommal albérletbe szeretnénk menni. Összesen havi nettó 130 ezerből megoldható?
- A párommal valami különleges helyre szeretnék menni!
- Külföldre szeretne menni a párom
- El akarunk menni a párommal bulizni, de olyan rég voltam el, hogy nem tudom, mit lehetne felhúzni?