Ha a párom menni akar.. (beszélgetés)
Azt hogy korrekt egy férfi!
Örülj hogy nem csal meg,mert a mai világban sokan már erre is büszkék!
Szeret?? Nem valószínű,mert akkor veled akarna lenni!
Menni akar el kell engedni!
elolvastam!
aki hülye...
most arra reagáltam amit az első hsz-ben olvastam!:D
mindjárt elolvasom,de nekem,ha ilyet mondanának akkor is így reagálnék és sanyi:D
ÚRISTEN...pfffffffff
nahh hadd menjen a p...-ba az ilyen,nemhogy szeressem azután,hanem még ki is vágnám az ajtón,ahogy ezt mondja és örülnék megszabadulok tőle , biztos sosem keresném .....
az ilyen nem szeret,ne vedd be ezt a maszlagot..
hagyd el,de ne ideiglenesen,hanem végleg!
Nem elfelejtésről beszéltem.
Elvileg szabad ember, mi van ha csajt visz haza?
De persze veled is akar lenni...
Mindenképpen kell egy kis idő,hogy letisztuljanak a dolgok benned és természetesen benne is.
Többféleképpen lehet majd lereagálni a dolgot,azaz,ha majd ténylegesen kilép az életedből,akkor te döntöd el,h keresed e(?)Vagy várod,h ha észbe kap,akkor majd ő jelentkezzen,de ha te nem teszel semmit,akkor mi a próbálkozás,ha pedig "nyomulsz",akkor lehet mégjobban elrontod,mert úgy érzi,hogy még a kapcsolatotok után sem hagyod békén......
Annyira nehéz ügy ez a szerelem.:):S
Olvasd el a tanácsokat,kérj bnőktől segítséget,hogy több közös programot tudj velük szervezni....adj esélyt magadnak,semmiképpen ne görcsölj rá a témára.
Persze könnyű ezt mondani így kívülállóként..
Barátom mondtam,amikor mi is ilyen se veled-se nélküled helyzetben voltunk (miatta),hogy ha együtt kell lennünk,akkor úgyis együtt leszünk,bármi történjék.
És így lett...
Szia!
Nem degradáló számodra, ha ami neki kellemes, kényelmes, megtartja belőled?
Dehogynem!Mutasson bárki egy olyan kapcsolatot,ahol mindig minden csúcs happy!
Mindenhol vannak nehezebb időszakok,kinek ebből- kinek pedig amabból.
Én úgy gondolom,h engedd el,ha úgy gondolod,hogy a későbbiekben harcolnod kell érte,akkor tedd azt.Tegyél meg mindent a cél érdekében,de semmiképpen ne hozd magad megalázó helyzetbe.
Az idő elég sok mindenre gyógyír,és tudod a remény hal meg utoljára.
Annak idején én is indítottam egy párkapcsolatommal foglalkozó témát,amiben az emberek 80-90%-a azt mondta h már nem szeret igazán a párom és h hagyjam...majd rájön magától.
Nem hagytam,harcoltam.... végül egy csavaros szitu után "beadta a derekát".
És köszönjük,tegnap voltunk 3évesek!:)
Szóval fel a fejjel,gondold át a te hibáidat,aző hibáit,mérlegelj....és dönts úgy ahogy a szíved diktálja!:)
Legalább ha lezárul (akár pozitív,akár negatív irányba) a dolog,akkor te tudod majd magadról,hogy te mindent megtettél!
Ezt írod benne: "2 és fél éve együtt élek a párommal, de már nem vagyok boldog vele. Nem foglalkozik velem, nem csinálunk közös programokat, alig beszélgetünk, nem is szexelünk már olyan sűrűn.
HA NEM VAGY BOLDOG VELE,AKKOR MIÉRT SAJNÁLOD A KAPCSOLATOT??
Ne haragudj,de van egy fórumtémád amin teljesen padlót fogtam,kiakadtam....
"Szemétség amit csinálok? Segitsetek!"
Te szeretted ezt a pasit egyáltalán??
További ajánlott fórumok:
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- A párom ki szeretne menni dolgozni külföldre, de én attól félek, nem jön vissza. (Építőiparban szeretne dolgozni.)12 éve vagyunk együtt.
- A párommal albérletbe szeretnénk menni. Összesen havi nettó 130 ezerből megoldható?
- A párommal valami különleges helyre szeretnék menni!
- Külföldre szeretne menni a párom
- El akarunk menni a párommal bulizni, de olyan rég voltam el, hogy nem tudom, mit lehetne felhúzni?