Ha a párom menni akar.. (beszélgetés)
Ezt egy szóval lehetne jellemezni...
Hitelesség. :)
Laura022!
Nem értelek...
2011.07.28.-án "Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?"ezt a fórumot nyitottad és akkor azt írod ,hogy szakítottál a pasiddal...
Most már nem értem mit akarsz...?
Ha a kiírt fórumtémákat nézem, a fórumindító sem egy ártatlan kislány.
Emellett: ha a fiú megcsalt, minek adsz még esélyt? Hogy bármikor rákiabálhasd? Mert a legtöbb megcsalt ember azt teszi. Nehéz, nagyon nehéz ezen túllépni. Nyomozni valaki után és figyelgetni,hívogatni meg személyes szabadság megsértése... Ne csodálkozz, hogy menekül.
24 éves? Hiszen mit akarsz tőle még? Ne feledd, egy 24 éves fiú (általában) fiatalabb mentálisan, érzelmileg, felfogásilag, mint egy 24 éves lány...
Nem bírod nélküle? Ne viccelj! :D
Emberek milliói ennél sokkal nehezebb dolgokat kibírtak :)
Fel a fejjel, élj, szórakozz, bulizz és ismerkedj :)
Tudod mi mindent kibírunk???
Nehéz? Az hát. Senki nem mondja, hogy nem.
Igazából mondhatunk itt bármit. Rajtad kívül egyébként mindenki tisztán látja a helyzetet. Ez általában így is van. A saját dolgunkban tök hülyék vagyunk. Kuszának, és átláthatatlannak látjuk a problémáinkat. Holott nem azok, csak mi nem látunk.
Mindenkinek saját magának kell elmennie a reményei temetésére, meggyászolni, elengedni. Közben pedig folyamatosan tanulni fogsz Te is, és rájössz, hogy ez nem a vég, hanem egy új kezdet, viszont mire rájössz, az még sok idő, annak tükrében, ahol most állsz.
Múltidézés:
laura022 2010-07-18 14:49
Szóval az van, hogy 2 és fél éve együtt élek a párommal, de már nem vagyok boldog vele. Nem foglalkozik velem, nem csinálunk közös programokat, alig beszélgetünk, nem is szexelünk már olyan sűrűn. Elmegy reggel és este jön haza. Azt mondja, hogy szeret. Én meg össze vagyok zavarodva, legszivesebben elhagynám de nem tudom megtenni, azt hiszem szeretem még, de már csak szenvedek. És most van egy pasi akivel megismerkedtem, még nem találkoztunk, csak igy látásból ismerem. Szoktunk beszélgetni msnen és megbeszéltük hogy találkozunk, de ő úgy tudja hogy már szakitottam a párommal, mert azt mondtam neki. Nem tudom mit csináljak, ha találkozok vele akkor az olyan mint ha megcsalnám a barátomat, de kell egy másik férfi hogy ki tudjak lépni ebből a kapcsolatból. .
Ezt az idézetet feltétlen olvasd el,nem tudom jobban leírni!!!
"Tedd, amit tenned kell,
Ha menni akar, enged el!
Ez a szerelem már rég nem tiszta,
Ahogy a folyó sem fordul vissza,
Enged őt is előre menni,
S ne akard többé már szeretni.
Az ő szíve már rég nem a tiéd,
Hát engedd ki szívedből szívét,
Mert ha végleg ott marad,
A tiéd csendben megszakad "
Ajj de én nagyon szeretem,nem birom nélküle.
24 éves egyébként.
Hiányozna Neked az aggódás?Megalázkodnál?
Legyen egy nőben tartás!
Te tudod.
Össze is törheted magad. Ezt gondolom. Akkor sem gondolnám, hogy ezek után stimmelne.
A lényeg, hogy ha adsz rá engedélyt, ha nem, ő mostantól bulizni fog és csajozni. A kérdés, hogy megvárod-e, amíg visszamegy (ha visszamegy), és akkor biztosra veszem, hogy kezdődik elölről a félrejárás.
Hány éves a srác egyébként?
Szerintem nem jó dolog féltékenynek lenni.
Kicsit szállj magadba is, már az is nagy dolog hogy beismered, és ezen változtathatsz, de azon a tényen, hogy a barátod csajozni akar nemigazán...
Ez a szöveg hogy majd újrakezdjük... ne nézzen már hülyének..
menjen de akkor visszaút nincs, vagy maradjon..
Én pontosan ugyanezt kaptam meg 22 évesen az akkori páromtól: ő bulizni akar,meg élni.Az a helyzet,hogy ilyenkor hagyni kell.Ha így érzi,hiába kötöd magadhoz,nem fog változni benne az érzés,sőt.Nálunk is naponta voltak ebből a balhék,és jobbnak láttuk,ha tényleg elengedjük egymást.Akkor fájt,nagyon,de utólag nézve sokkal,de sokkal jobban jártam (nem ő,hanem én),mert neki a mai napig nem nőtt be a feje lágya,30 évesen még mindig ugyanott tart,nekem viszont azóta már volt olyan kapcsolatom,amit megbántam volna,ha kimarad az életemből,és nagyon jó volt.
Hagyd menni,majd vissza jön,ha akar.
Szerintem akkor már eleve almás a dolog.
Vagy csak én vagyok kritikus, és én nem bírnám elviselni, ha így megalázna az, akit szeretek.
Bár, mindenki maga dönti el mi fér bele.
Tény viszont, hogy nem bízol benne. Ha nem tette volna ezt a kijelentést, akkor tudnál benne bízni feltétel nélkül? Mert, ha hívogatod, stb..., akkor nem hiszem. Ha pedig nincs bizalom, akkor van élet egy kapcsolatban?
További ajánlott fórumok:
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- A párom ki szeretne menni dolgozni külföldre, de én attól félek, nem jön vissza. (Építőiparban szeretne dolgozni.)12 éve vagyunk együtt.
- A párommal albérletbe szeretnénk menni. Összesen havi nettó 130 ezerből megoldható?
- A párommal valami különleges helyre szeretnék menni!
- Külföldre szeretne menni a párom
- El akarunk menni a párommal bulizni, de olyan rég voltam el, hogy nem tudom, mit lehetne felhúzni?