H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
H1N1: Már a győri kórházban is azonosítottak betegeket
A napokban öt új beteg került kórházba influenzás tünetekkel. Két esetben a H1N1 vírust azonosították.
nekem mindig felhívták a figyelmem hogy ha légcső vagy hörghurutom volt kerüljem a tejfogyasztást (ilyenből volt pár) és a felső légúti betegségeknél is ha nem muszáj inkább ne igyam..
nem véletlenül.
nekem van egy tippem.. nem elég a kalcium mert ha a szervezet nem tudja beépíteni akkor több kilót is bevihetsz naponta..
nekik valószínűleg a felszívódással volt baj.
az én mamikámnak komoly előrehaladott volt de a kalcium mellé d vitamint is toltak hogy segítse a beépülést. a doki is mondta hogy önmagába hiába is szedné.. halottnak a csók...
Pedig nagyon finom!!:DD
Jó, hogy nem vagyok rá allergiás! :D
Tejallergia tünetei
Tejallergia tüneteiA tejallergia tünetei a test több pontján jelentkeznek. Mivel az allergiát kiváltó fehérje ellen IgE típusú anyag termelődik a szervezetben, ez reakcióba lép a számára testidegen anyaggal. A vérkeringés által már az egész test területén tüneteket fog produkálni. A tej vagy tejtermék fogyasztását követően percekkel, esetleg órákkal később jelentkeznek a tejallergia tünetei. Már a szájban is viszketés léphet fel. A gyomorba és a belekbe kerülve a tejallergia tünetei hasmenés, hányinger, hányás, puffadás, görcs és túlzott bélgáz termelődés formájában jelentkeznek. A puffadás és a gázképződés a belekben erjedésnek induló tej miatt történik. A légutakban fulladás, gégevizenyő, asztmás reakció, orrfolyás alakulhat ki. A nyálkahártya megduzzad és nehezíti a légzést.
meg bort a vízből :)
akkor manapság sokan csodatévők :) (csak azt amit "varázsolnak) tablettás bornak hívják XD )
lehet hogy a "srác" már ismerte a szakmát :DDDD
ha ez így lenne rövid úton kihaltunk volna már...
"tervezve" jóval hosszabb időre van ez tuti. csak közbeszól az életmód és a betegség.. ennyi
ne az ősembert vedd alapul _(bár lehet te neandervölgyi vagy) :D
Na akkor ez hogy is van?
Tudományos érveket várok ám! :D
Akkor Apum 2 évvel élte túl a tervezettet. :( Ez nem sok, ha ennyire lenne...
"Az ember érzi, hogy mi a jó neki."
Legtöbb ember azt érzi, hogy az édesség jó neki.
A bolti fehér folyadékra gondolsz, amely még tehenet se látott életében, max tejport? :D
És calcium sincs benne. :(