H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
Á ez nem olyan probléma.
Hanem ráírta a csomira, hogy 95% szénhidrát-mentes.
Belekötöttek, hogy nem ezt kell írni mert ez megtévesztés, hanem, hogy csökkentett szénhidráttartalmú, de bebizonyította, hogy valóban mentes.
Itt csak arról van szó, hogy magasról leszarják, hogy igazad van-e vagy sem, megbüntetnek, mert nem férsz bele a képükbe, vagy valahogy ártasz a saját pénztárcájuknak, ezért megfenyítenek, nehogy elterjedj ezzel.
Kösz! Ez jólesett! :)
Ugye nem sértésnek szántad? :))
Mondjuk Norbee aszpartamos étkeit is fenntartásokkal kezelem. Bár tény, sokan fogynak tőle. Igaz tele van E betűvel az összes termék.
De lehet náluk is az emlegetett placebo hatás érvényesül. :p
Te csak azt tudod elképzelni, hogy az oltás akkor rossz, ha halált okoz?
Nem csak azt tud okozni.
Ill. azt is, közvetetten.
Teljesen felesleges erről vitázni, majd az idő igazolja.
Nekem is megvannak az orvosi ALAP ALAPismereteim, mégsem tudok megállapítani egy betegséget.
Megvannak a jogi alapismereteim,mégsem tudok jogi tanácsot adni.
Szart se ér a természettudományos alapismereted.
Majd ha tényleg fel tudsz mutatni vmit, minimum egy fasza kis végzettséget, akkor majd szívesen meghallgatlak. Addig csak nevetséges erőlködés minden egyes sorod. Ez már pszichés betegség nálad.
Én inkább úgy értettem hogy ott sok az ember egykupacba és hatékonyabban terjed..
de ott több az a szunyi fajta is ami terjeszti.
Mennyivel olcsóbb lenne, ha egy igynenes dologban hinnél, és azt beszélnéd be magadnak. :)
Bár az is igaz, hogy a drágább placebo hatásosabb, ez viszont tudományosan bizonyított. :)
Igaz!!! Végre egyetértek Veled Kedves Szabadgondolkodó!
Akkor most már kívülről megtanulom, amit a Füves Szabó Gyuri bácsi ír a gyógynövényekről! :) Ő a gyógynövények szakértője!!!
A jó minőségű vitaminba még senki nem halt bele.
Max a gyógyszertári miatt az egyik ismerős apukája ideiglenesen elvesztette a látását. Gyógyxartári c-vitamint szedett marékszámra, mert az is occó volt.
Az oltás "szok occó" és még beteg is lehetsz tőle. Hiperjó elmélet. :D
Szerintem beszéljétek be, hogy a vitamin jó, és ha már sokat költötök rá, legalább hatásos is. Én is így teszek. :p De szerintem Ti is! :D
Kedves Fórumozók!
Van, aki Istenben hisz, van aki az angyalokban, - én bevallom, a gondolatom erejében, eddig bejött -, és van, aki a tudományban, mint pl. Szabadgondolkodó.
Mi a kérdés?
Másfél éve megy ez a fórum, és ugyan ott van, ahol az első héten.
Ez nem tünt fel senkinek?