H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
igen.. erről jut eszembe:
"Ne vedd túl komolyan az életet úgysem úszod meg élve" :)
Pont ezért kell megérzéssel megközelíteni azokat a dolgokat, amiket magunkhoz veszünk. Az ember érzi, hogy mi a jó neki. És ettől még lehet élvezni az életet.
A hétvégén kaptam a nátrium glutamát mérgező hatásáról egy cikket. Ezt továbbítottam is a Húgomnak, aki azt mondta, hogy ez az egy élete van, és hagy egyen azt, amit akar!
Jó, igaz, ebben a testben ez az egy életünk van. De hogy az emberi test elvileg 120 évre van tervezve... és az életmódunk is nagyban befolyásolja majd, hogy ebből mennyit élünk le.
Szerintem nem az étkezésben kell megtalálni az örömöt, hanem az élet minden területén. Élj a mának, és lásd meg az apró dolgok szépségét. Ennyi. :)
borzasztó...
apum is most volt nemrég és mivel ágyhoz volt kötve még a büfébe se tudott lemenni.. ő kért "életmentő" szendvicseket mert az legalább ehető volt. :) (Vittünk is neki) ő hozzá van szokva a menzás kajához de szerinte még azt is alulmúlta az ottani..
Én tavaly voltam kórházban, sajnos egy nagyon szomorú dolog miatt. Az akkori menütől magas lett a koleszterin szintem. Vagy két hétig voltam benn, és a vérvételem végül kimutatta, hogy megemelkedett. :D
Reggeli, vacsi - zsömle és valami zsíros felvágott!
(Kiírva azért néha kalács, és kifli is volt, de csak zsömlét kaptunk!)
Az ebéd meg mikor mi. Leves jó olajosan, a második meg valami kulimász. Brrr....
Mi teát kaptunk, az legalább jó volt.
Ja néha gyümölcs is ki volt írva, de mindig almát adtak csak, hiába más volt feltüntetve. :D
Én tudom... augusztusba voltam hogy kikapják az alsó két bölcsességfogam. 1 napos bentfekvéses történet a gégészeten.
a pofám feldagadva szájzár ahogy kő.
ebéd: túrós nudli (jó kemény fajtából) mosogatólé levessel
vacsi: 1 kefír 1 szikkadt kiflivel...
víz, tea vagy ilyesmi nuku.. a szobatársammal amint tudtunk mozdulni lementünk a büféhez hogy legalább innivaló legyen...
adnak mindent.. jah...
mondjuk 2 dolgot adtak ami lényeges volt, jégzacsi és atom fájdalomcsillapító :D
Ismered ezt a könyvet?
Gerald L. GEison: The private Science of Louis Pasteur
Na ezt érdemes ám elolvasni :-)))
Tehát aki ennyire naív, az csak a tudomány jelenlegi, aktuális kijelentéseire alapoz.
Amely kijelentéseket mindigis szentnek hitt az emberi faj, aztán meg maguk bizonyították be az ellenkezőjét.
Igen én is igy tudtam :)
múlt héten műtöttek volna egy ismerőst de nem volt csavar (keze törött még novemberben de nem jöttek rá) mondta is a dokinak ha szóltak volna előre vitt volna csavart magával :-D
plusz a reklámok, mert igazából azt mondják nekem (is)
- hogy gyógyszereket is gyógyszerrel szedjük be
-enni meg semmit mást, csak amit ők mondanak.
ez egyértelmű, enni kell ami jó, ki kell iktatni azt ami nem.
nálunk a cukor van 90%-ban száműzve (csak én ehetem a családból de én is javarészt édesítőzök mert már megszoktam)
hát nem azon amelyiken a magyar kórházak vannak :D
és nem a magánklinikákra gondolok :)
a szalvétától kezdve az evőeszközön át a párnáig mindent kell vinni mert ha nem akkor az evést meg az alvást (és egyéb szükségletekről nem is beszélve) oldd meg ahogy tudod
ha jót akarsz kaját is otthonról hordatsz...