H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
egy centivel sincs több esélyed mellesleg.. biztonságban érzed magad, vered a melled és lehet hogy 65 évesen prosztatarák visz el.. na bumm...
nekem a családi kórkép alapján valami daganatos vagy keringési betegség lessz a vesztem.. nem holmi vírus amit felkapott a média..
"A THL hangsúlyozta, hogy mivel előzetes tanulmányról van szó, további kutatásokra lesz szükség"
Ez Finnországban volt, nálunk nem a Pandemrixet adják, úgyhogy nyugodtan beadathatod a lányodnak.
thiomersal:
Számos elölt vírust tartalmazó vakcinában konzerváló adalékként szerepel a szerves higanyvegyületet tartalmazó thiomersal. Jelenléte szükséges a hosszú lejárati idejű vakcinákban, ennek ellenére az utóbbi években erős támadások kereszttüzébe került, elsősorban egy másik higanyvegyület miatt. A thiomersal bomlásterméke az etil-higany. Ez a szervezetben nem raktározódik, 7 napon belül a széklettel kiürül. Sajnos a közvélekedés az etil-higanyt összetévesztik a metil-higannyal, amely viszont akkumulálódik és toxikus.
kálium-klorid:
Ezt írja a Wikipédia:
Biológiai és egészségügyi tulajdonságai.
A kálium a szervezet számára nélkülözhetetlen anyag, bevitelére legalkalmasabb a kálium-klorid. Általában ételbe keverve juttatják be a szervezetbe alacsony koncentrációban. A konyhasó helyettesítésére is alkalmazható, kellemetlen, savas íze van, ezért általában konyhasóval keverve szokták használni.
kálium-dihidrogén-foszfát
Élelmiszeripari felhasználása
Élelmiszerek esetében csomósodást gátló anyagként, savanyúságot szabályozó anyagként, valamint stabilizálószerként alkalmazzák. Élelmiszeripari alkalmazásakor E340 néven használják, mely mind a három kálium-foszfátot tartalmazza (monokálium-foszfát, dikálium-foszfát, trikálium-foszfát). Sok élelmiszerben megtalálható. Ismert mellékhatása nincs, de a napi maximum beviteli mennyisége 70 mg/testsúlykgban van korlátozva, mert a kálium-foszfátot alkotó foszforsav erős kalcium-megkötő képessége miatt a szervezetből kalciumot von el.
Az oltás hány mikrogrammot tartalmaz belőle?
Narkolepsziát okozhat a H1N1 védőoltás
Azokban a gyerekekben, akik a Pandemrix sertésinfluenza elleni védőoltást kapták, kilencszer nagyobb volt a valószínűsége a narkolepszia kialakulásának, mint a beoltatlan gyermekekben - derült ki a finn Országos Egészségügyi és Népjóléti Intézet (THL) előzetes tanulmányából.
Ezt nemrég olvastam,nagyon érdekes dolgokat ír még ez a cikk.Van egy 3 éves lányom még mindig nem tudom eldönteni adassam-e be neki.
7. aludanyi 2011-01-27 19:03
Szabadgondolkodó: Nagyon köszönöm hogy írtál. . . Szerintem ez már késő lesz. . . Bár a héten gondolkodtam rajta de eddig bárkivel is beszéltem, mindenki beteg lett az oltástól
A három toxikus anyag,
thiomersal(angolban: thimerosal),
kálium-klorid(angolban: potassium chloride) és
kálium-dihidrogén-foszfát(angolban: monobasic potassium phosphate),
amik az oltóanyagban benne vannak a vírussal együtt.
H1N1: Újabb áldozata van az influenzajárványnak
Meghalt egy 74 éves nő pénteken Szombathelyen, a Markusovszky Kórház intenzív osztályán, szervezetében a halála után kimutatták az influenza H1N1 vírusát - erősítette meg az MTI információját Nagy Lajos főorvos, a kórház vezérigazgatója.
A beteg egyre súlyosabb tüdőgyulladás miatt került a sürgősségi osztályra, majd kezelése intenzív ellátást igényelt, de állapota miatt már nem lehetett segíteni rajta.
Bárki kielemezheti, aki kételkedik benne, hogy azokat az anyagokat tartalmazza amit a gyártó állít. Csak meg kell venni a gyógyszertárban egy ampullával.
Még senki nem cáfolta meg, ez is jelent valamit. Lenkei sem cáfolta meg.
Ne keverjük a hitet a bizonyítható TUDÁSSAL!