H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
Mi tojásfalók vagyunk de semmi bajunk :-)
Viszont a tejet kiiktattuk, oda-vissza kisérleteztünk, nekünk sajna nem jó :-(
ezt én is hallottam.. ugyanezt pl a tojással is eljátszották.
már gyakorlatilag minden élelmiszer alapanyagról "bebizonyították" hogy jó aztán meg hogy rossz vagy fordítva
melyik "szakembernek" higgyek? :D
Egészen 1-2 évvel ezelőttig a tudományra alapozva, mert be lett bizonyítva, fújta egy bolygónyi ember, hogy milyen egészséges a tej, megelőzi a csontritkulást is...most meg a tudományra hivatkozva, mivel be lett bizonyítva az ellenkezője, fújják, hogy egészségtelen és épp, hogy csontritkulást okoz. Tök gáz.
És ez csak egy icipici példácska.
Örülünk, hogy jobban vagy :-)
A dokik meg jó fejek :-D
Én értem...
Az emberek márpedig azt hiszik, hogy mindent tudnak a saját maguk által kreált tudományra alapozva/hivatkozva. Kész röhej.:)
Igazából, ha az emberek rájönnének arra, hogy csupán az emberi természetüknél adódóan, mekkora erejük van a betegségükkel szemben,
már akkor tönkremenne a gyógyszeripar.
((remélem, nem zagyva amit ÍRTAM))
én azt teszem XD de ez is relatív. kinek mi a hülyeség :)))
ami másnak az lehet hogy pont nekem nem az :)
Mindent nem tudhatsz. az képtelenség. az agy nem bírná el a terhelést.. :)
mindenki kiszűri azt ami számára fontos. :)
mihez képest hihetetlen?
ahhoz, amit belén tápláltak születésünktől fogva
sokszor mondtam: kicsik vagyunk mi ahhoz, hogy azt mondjuk: a saját magunk által biztosnak vélt tényekre alapozva mindent tudhatunk :)
volt,az IZAURA jelenség, most pedig um. VV.
Emberek válogatja: ki, mit eszik meg.
Számtalan példa van rá. Ezért nem árt megválogatni, hogy milyen újságot, könyvet veszünk a kezünkbe.
Embere is válogatja hogy ki mit hajlamos elhinni. A hiszékenyek azok a hihetetlen dolgokat hiszik el szívesebben.
ha nem is bármit de a manipulatív hatalma nem kétséges.
Nézd meg az Amikor a farok csóválja c filmet.
nagyon tanulságos. nekem nagy kedvencem :)
a manipulációról szól amit a média csinál. ha jól emlékszem az elnök kis ballépéséről el akarják terelni a figyelmet és kitalálnak egy kamu hírt egy kamu háborúról :)
Hm..ehhez mit szóltok?
A média és a sajtó rendelkezik-e akkora erővel, hogy bármit elhitessen velünk?
(OK. lehet, hogy szavazási témakörben jobb lenne ezt kérdezni,de most /pillanat, csak a betegségekkel kapcsolatban szeretném).
hát minekünk mindent vinni kell... na jó a kezdőpakkot viszi persze de ha valami kifogyna..
na mindegy.. úgy kell készülni hogy ne fogyjon..