H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
Jelenti, majd kb. két hónap múlva telefonon felhívja az illetékes, és elkezdi az oltóanyag tartásának körülményeit firtatni. A beteget nem kérdezi, nézi meg senki. Végül kölcsönös hepi, további szép napot! :)
Gondolhatod, hogy amikor híre kelt a bezárásoknak, mindenki loholt a patikába, a "biztonság kedvéért"... :DDD
neeem. van aki önszántából mond hülyeségeket XD
Na de mindenki, kivétel nélkül???
A közzétett "tudomány" is sok-sok helyen meg van hamisítva...de azért higgyék csak, higgyék csak...
Hozzád nem kopog be ne aggódj :-DDD
Nem is lenne semmi gond, ha a világ IGY működne, ahogy Te elképzeled hogy működik :-D
Az igazi szakemberek is tévednek :-))
És pénzért sokan bármire kaphatók ;-)))
gyerek nincs, rokon nincs, nagyszülő (már) nincs. szülők ugyanúgy gondolkodnak mint én.
tádámm.. megoldva.. :)
Kivéve ha a te rokonaidról, gyerekeidről, szüleidről, nagyszüleidről van szó.
a meg már az ő bajuk lesz nem az enyim :D
Nem biztos hogy csak a Te bajod, hiszen megfertőzhetsz másokat is.
no ebben igazad vagyon. az én döntésem és az én bajom is :)
Na ugye! A kampány így szól: "Kérje háziorvosánál...". Ne várd hogy ő ajánlja!
még jó :D be is b..na ha tukmálna.. :D rövid úton el is búcsúznánk az tuti :D
Neked kell kérned. Ő nem piaci kofa hogy rád tukmálja.
de ha nem mondod ő se fogja. ergo nem erőszak. ha annyira fontos lenne akkor mondaniuk kéne.. de mivel nem.. és én se kérdezem.. akkor úgy vagyok vele hogy ezt megbeszéltük :D
Általánosságban elmondható, hogy a háziorvosok is javasolják az oltást. Persze ők is emberek, közöttük is vannak akik bedőlnek a pánikkeltésnek az oltás ellen.
a háziorvosok gondolom nem számítanak annak..
én tudom.. nekem nincs félnivalóm tőle. de csupán a világ 40-50%-át érinti.. bagatel :D
Szerencsére oltás kérdésében teljes az egyetértés a szakemberek között.
jaajnekem felénk tart.. most mileeessz? :D
nos amikor minden szakember mást tanácsol... akkor ott baj van..
ismerek olyat akinek mindenfélét tanácsoltak végül majdnem belehalt mert összevissza adták neki a gyógyszereket nem konzultálnak akkor se ha mondod nekik... ő hallgatott rájuk és végül majdnem csúnya vége lett..
nekem is volt ilyen nem egyszer... kire hallgassak? hm? szakemberek.. pff.. na persze...
A hírekhez: Mindkét óvintézkedés (iskolaszünet, látogatási tilalom) a Nagy Világméretű Gyógyszermaffia nyomásának ellenére történt meg.
Akik elrendelték az óvintézkedéseket ne lepődjenek meg, ha reggelre egy-egy levágott lófejet találnak az ágyukban! :))
Az influenza járvány elérte Szolnok megyét is, egyre többen betegszenek meg. Ezért szükségszerűvé váltak az óvintézkedések.
A megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetben február 1-től teljes látogatási tilalmat rendelt el Jánosiné dr. Bene Ildikó főigazgató-főorvos.
Tombol az influenzajárvány Moszkvában - bezártak az iskolák. Félmillió gyerek marad otthon.
hogyne, nagyon is pártolom a háziorvosokat,.. no nem azokat akik csak gyógyszert, és beutalókat írnak fel a betegeiknek pár mp-s vizsgálat + beszélgetés után, (sőt sokszor nagyobb gondja van a sz.gépével, mint a beteggel).
Az sem rossz, ő sok esettel találkozik. Ha több hasonló visszajelzés van akkor már valószínűleg nem csak véletlen egybeesés.
További ajánlott fórumok: