Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Andy, Tőled is megkérdezték, hogy másik intézetből mész e? Tőlem mindig megkérdezik, és utána közlik, hogy nincs időpont, ezért gondoltam arra, hogy így talán még nehezebb, mintha első körben mennénk. Akkor Te szerencsés voltál. :-)
Szia! Szerintem kizárólag a szerencsén múlik, nekem elsőre, febr. 26-án reggel 8- kor sikerült időpontot kapni! :-)
Állítólag hó végén adnak inkább időpontot. Intézetváltás lesz nekem is, ez semmit nem befolyásolt, sőt, mivel voltak vizsgálatok, szerintem még jobb is!
Szia Léna!
Szerintem csak a szerencsén múlik, ne add fel!! Hívd őket minden nap. Mi is máshonnan mentünk, úgyhogy csak a szerencsén múlott, hogy 3. hívásra kaptam időpontot.Sok sikert!!!!!
Szia Tincsi!
Mi éppen tegnap voltunk első konzin Győrben. Nem kellett semmit sem vinni.(Kivéve azt amit ők mondtak) Mi Szegeden kezdtünk 1998-ban. Az első beültiből (sikeres) született meg a most 15 éves fiam. Utána még 4 beültim volt- ami sajna nem sekerült. Minden papirom ott volt Győrben tegnap. Mindent tudtak. Egy-két infó kellet hozzá nekik.
Ha megkérdezhetem, Szegeddel volt vmi baj? Ki volt a dokid?
Sziasztok!
Az intézet váltás engem is érdekelne, mert 4 sikertelen lombik után szeretnék Pestről Győrbe átmenni. Sok jót olvastam az intézetről, de nem tudom sikerül e majd bejutni, mert 1 hete naponta hívom őket, sajnos nem kaptam még időpontot, és olyan érzésem van, az, hogy másik intézetből mennék,még nehezíti. Olvastam, hogy nehéz bejutni, de látom mégis van akinek akár elsőre is sikerül. Ez min múlik vajon, főleg a szerencsén?
Sziasztok!
Előszöris mindenkinek rengeteg türelmet és mielőbbi babásodást kivánok.
Úgy néz ki megint nem sikerült. Ez volt a 2. beültetésem a szegedi Kaáliban.
Azt szeretném kérdezni,hogyha át szeretnék menni a győribe,akkor az intézet átkéri az eddigi papírjaimat a szegediből,vagy nekem kell kikérni és átvinni? Mi a menete az intézet váltásnak?
köszi a segítséget!
Két csodaszép buborék babát kaptam vissza hétfőn! :-) A Biológus szerint nagyon szépek!
Semmit sem éreztem, csak a földöntúli boldogságot; hogy végre velem vannak! Itt vannak a legjobb helyen; minden rendben lesz!
Jól meg tudom magam nyugtatni; igaz? Köszi hogy szorítottatok értünnk; és drukk mindenkinek!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))) <3<3 Ritkán írok még és keveset; mert pihenek :-)
szia!
Kitartás és sok sikert neked is!
Mi is ha minden igaz jövö héten fagyis beülti lesz!
Ma voltam vv és uh-on és eddig minden bendben, most szerencsére nem lett cisztám, csütörtökön kell visszamennem, mert még nem löködött ki a petesejt!
Remélem arra meg lesz az is és nem jön közbe semmi hogy sikerüljön nekünk is a beültetés. mert az a legrosszabb mikor elötte fújják le az egészet, mert januárba ez történt!
Bizzunk abba, hogy sikerül, mert másképp nem lehet! Rosszra nem szabad gondolni szerintem!
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?