Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Gyöngyös és környéki kismamák (beszélgetés)
Szia!Gondolok rátok.Szofi még ma sem kapta meg a 18 hós oltását!Most már folyik az orra is és köhög!De jó nektek,hogy nem vagytok betegek!
sziasztok!
Boldog hófordulót Botondnak,délután majd gondolok rátok,de nem lesz semmi baj:-)))
Viktor mosat gyógyult meg,Levi is jobban van,szombaton orvost kellett hívnunk annyira lázas volt.Viktortól megkaptuk a torok gyuszit,de még én is aki 1évbe egyszer beteg,úgy bedurrant a torkom,hogy már enni és inni sem bírtam.tegnap muszáj voltam dokihoz menni,meg is lepődött hogy lát engem.Ma már kicsit jobb az antibiotikumtól,már tudok nyelni.
Remélem ti jobban vagytok,már unom ezt az állandó betegeskedéseket:-(
Gondoljatok ránk délután, mert megyünk a 18 hós oltásra.
Botondnak boldog másfélévet!!
Magyar termék.fölsők nacik kabátok.Egy kantáros overál 92-es 2200 ft volt.Azt hiszem a delfin melletti gyerekruhásban is van ez a márka.
Az a baj, hogy nincs mindenből minden méret,mert ez már egy kiárusítás.
Sziasztok!
Ha valakit érdekel Zsil gyerekruha a készítőtől,akkor priviben megírom!két ünnep közöttig van akció.
Nekem van 2,meg plusz a kártyán is van bőven pontom.
Sziasztok Csajok!!!
A Pampers.hu-n lehet kuponokat letölteni,ami a tesco,rossmann,cora,müllerben válthatók be.
600,500 és 400ft
A tescoba most akciós a pempers 43 forintra jön ki
Hát így most már nekem sem tetszik annyira a tesz!Most már mindegy akkor hogy melyik!
Én is dm-es vagyok,de most ott sem olcsó ennyire !Gondolom!Nincs most végösszegi kuponom.Sajna!Most kaptam meg a 18 hós kuponokat!
Én nagy dm-es voltam. Azt hiszem oda már csak kuponnal plusz végösszegkuponnal érdemes menni. A tescoban meg mindig van valamelyik pelenkán akció.
Én is ezt az akciót szúrtam ki.Köszi!
Nekem mindegy én vatera és teszvesz függő is vagyok egyben. Egyébként, ha nincs kiírva, hogy helyileg merre van, akkor rá szoktam kérdezni.
A tescoba most van a 162 db-os, 6999 ft-ért. Nem tudom mennyire jön ki pontosan.
Na ezzel én is így voltam,nem is tetszik az új olyan már mint a vatera,azt meg utálom:-(
nézd meg a rossman és a dm honlapját ha akciós náluk úgy is írják.De a tesco honlapját is érdemes megnézned ott gyakran akciós.
Kitta!Eltüntették a teszen a lakhelyet???Már csak heves megye és ennnyi??????Eddig legalább tudtam,hogy ha Gy-i volt valaki és nem kell postázni!
Sziasztok!
Pampers pelus van 43 ft-nál olcsóbban valahol (4 es méret)??
Kisebb volt mint a Műv házas szokott és elég szűköcskére volt kialakítva, de azért voltak elég sokan. Mondjuk most kb 75% kislányoknak volt ruha, ami nekem nem olyan jó.
Sziasztok!Milyen volt a börze?? Sokan voltak??
Nem, vagyis nem hiszem.
Miért?
Kevian: 2nyelvü a Marcell Fp-kutyusa?
További ajánlott fórumok: